Moda iernii 2008: botinele
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Manumanu 
Te inteleg...si aici e dificil uneori sa gasesti lucruri frumoase pentru marimi mai mari. Nu mai spun faptul ca daca ai solduri si umeri ingusti, nu prea potriveste nici o rochie. Taioare nu pot cumpara decit unde se vind separate pentru ca am o anumita masura la fusta/pantalon si alta la jacheta.
Eu sint mai pitica de fel (1.58 cu indulgenta)si trebuie sa imi cumpar doar din magazine get "Petite"...altfel pantalonii imi ajung undeva la git![]()
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Carrye spune:
Bun subiect, ne mai inveselim :P
Eu sunt si mica de inaltime (1,60 cm) si slaba (45 kg), picioare subtiri...voi va plangeti intr-un fel eu in celalalt.
Niciodata nu am fi multumite de cum aratam indiferent...nici nu am luat in calcul pana acum posibilitatea de a proba macar botinele.
Florentina, vezi ca sunt modele de botine si stranse pe glezna, nu asa largi. Si eu tot genul asta va trebui sa incerc, am gleznele subtiri.
Eu le vad cu un paltonas frumos, dintr-ala scurt cu 2 randuri de nasturi, largut, si cu niste pantaloni skiny. Nu trebuie sa mergi la o petrecere cu rochie cu bretelute, ca sa te imbraci asa. :)
Depinde de gusturi si de mediul in care ne invartim.
manumanu spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Manumanu
Te inteleg...si aici e dificil uneori sa gasesti lucruri frumoase pentru marimi mai mari. Nu mai spun faptul ca daca ai solduri si umeri ingusti, nu prea potriveste nici o rochie. Taioare nu pot cumpara decit unde se vind separate pentru ca am o anumita masura la fusta/pantalon si alta la jacheta.
Eu sint mai pitica de fel (1.58 cu indulgenta)si trebuie sa imi cumpar doar din magazine get "Petite"...altfel pantalonii imi ajung undeva la git
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ocebine,

Asa e... eu cand am fost in State, am fost totusi impresionata ca existau produse "Petite"... si in Anglia la fel... mama mea e Petite si nu-si gaseste pantaloni... neam! Toata ziua e cu ei la croitoreasa la scurtat! cat despre potriveala la costume, aia e boala internationala...
catal_ina spune:
Dana si eu am aceeasi problema:gambe de 39 la picior de 37.5. Si am gasit o solutie! Daca ai posibilitatea achizitionarii de incaltaminte din magazine de prezentare aflate in vecinatatea fabricilor, si de ai norocul sa dai peste oameni serviabili, cizmele se pot largi printr-un fel de..sa-i zic, calcare(bine-nteles materialul de fata, captuseala, sa permita operatiunea asta). Important este sa le incalti imediat, sa se raceasca pe tine. Se largesc si se "muleaza" pe piciorul tau.
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Alina spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by dana d
Meei, mie majoritatea mi s epar oribile, dar nu-i problema ca nu ma obliga nimeni. Eu am alta problema: gambe groase care nu incap in cizme lungi. Ce sa fac? Cum sa rezolv? Vreau si eu s aport cizme lungi si elegante nu numai ghetute si cizme 3/4. Tot ce am probat, nu pot sa trag fermoarul pana sus
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Exista si modele de cizme lungi cu partea superioara confectionata din material elastic.
Unele firme au inceput sa produca si cizme pentru picioare mai groase...le zice "extended calf".
Anamaria
Da,si aici am vazut cizme care sunt si in varianta pt picioare mai groase,"extra large",de la mai multe firme.
Eu sunt exact invers,anul asta inca nu mi-am gasit cizme lungi pt ca toate imi sunt largi,anul asta toate cizmele se fac largi si foarte largi.
Si despre botine...mie imi plac dar am ajuns la concluzia ca doar sa vad pe altele,modelele pe care eu le-am incercat imi erau largi si eram ca motanul incaltat
Alina
Marina spune:
pai un restaurant, un film, etc. Hai mey ca un context doua gasesti tu
. Mie imi plac cum merg la rochiile/ bluzele astea fara forma gen de gravida cum se poarta acum.
quote:
Originally posted by ilsequote:
Originally posted by Marina
hai mey ca nu ne luam botine sa alergam dupa copii cu ele...si nici sa alergam dupa tramvaiul 41. Eu cred ca anumite modele avantajeaza si femeile micute, nu stiu mie chiar mi se par super feminine da e clar ca le porti intr-un anumit context si bineinteles daca te avantajeaza
Marina de acord cu tine,dar care este contextul ala??
Ca daca nu le purtam zi de zi, inseamna ca le purtam la ocazii, la care sa fim sinceri, o pereche de botine d-astea cu o rochita cu bretele mai eleganta sau o fustita si-o camasuta la fel de elegante eu zic ca nu merg de loc.
andriushca spune:
imi plaaaac !!!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
Luna75 spune:
dragute! pacat ca aici e prea cald pentru asa ceva
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Ancuta-Maria spune:
tare urate mai sunt...
nu stiu, eu sunt asa... mai clasica. imi plac cizmele... lungi. Cu putin toc.. astea mi se par de'a dreptul badarane!
Guguluff spune:
Cizmele sunt preferatele mele. Cel mai bine sub fusta dar merg si sub pantaloni. Ma simt protejata si sexy, ce mai, daca as putea as purta si vara
.
Si sincer, botinele chiar nu merg pe orice picior. Daca ai gamba mai groasa(kg in plus sau muschi) clar nu te avantajeaza. E plina strada de doamne "in trend" dar arata hidos... Mai bine porti ce-ti sta bine.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

.