Moda iernii 2008: botinele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Botinele avantajeaza pe cele inalte, cu picioare frumoase si slabute.

Daca esti (ca mine) scunda si plinuta, nu prea vin bine. Moda-i moda dar trebuie sa avantajeze.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mare dreptate ai .
Si chiar pentru cele cu picioare lungi si subtirele, ce te faci cu frigul, sau ma rog le porti cu ciorap mat, gros, dar chiar si-asa in tarile astea friguroase ce te faci, ingheti de frig?? sau mai rau daca trebuie sa alergi dupa copii, cazi in nas...iar la o petrecere sau ocazie, sincer chiar prefer niste pantofi eleganti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Eu am vrut sa-mi iau o pereche...de, trendy-flendy... Sunt mica de statura, slaba, picioare subtiri... Am gasit cu greu un model nr.35 si cand le-am incaltat m-am ingrozit: largi pe glezna, bufante oarecum (daca intelegeti ce spun), aratau picioarele mele ca batul de Mos Nicolae in ele... Asa ca am renuntat la trendy-flendy si mi-am luat niste platforme lungi pana la genunchi, si imblanite, si comode, si muult mai ieftine, si barbatu-miu e in extaz ca bine imi stau. Asa ca, pas botine. Poa'sa se poarte cat or vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Nici mie nu-mi plac. Ma rog, la picioarele mele subtiri, zici ca-s motanul incaltat!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Ha hahahahahaahhahha!!!!!!!!! cat de haioase sunteti...

Mai fetelor gusturile nu se discuta...e bine ca ai de unde alege...

Mie imi plac cum arata dar ...nu sunt de mine ...de cand l-am nascut pe bebe nu am mai incaltat tocuri de nici un fel...

Oricum super comentarii....

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey ca nu ne luam botine sa alergam dupa copii cu ele...si nici sa alergam dupa tramvaiul 41. Eu cred ca anumite modele avantajeaza si femeile micute, nu stiu mie chiar mi se par super feminine da e clar ca le porti intr-un anumit context si bineinteles daca te avantajeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Meei, mie majoritatea mi s epar oribile, dar nu-i problema ca nu ma obliga nimeni. Eu am alta problema: gambe groase care nu incap in cizme lungi. Ce sa fac? Cum sa rezolv? Vreau si eu s aport cizme lungi si elegante nu numai ghetute si cizme 3/4. Tot ce am probat, nu pot sa trag fermoarul pana sus

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Nu, nu, nu!!! Mi se par groaznice, majoritatea modelelor... iarasi o gaselnita a "stilistilor" care nu stiu, probabil, ce sa mai faca sa atraga atentia... asa promoveaza "uratul" ... de ce nu, la urma urmei... a aparut recent o carte superba, de Umberto Eco "Istoria uratului" (n-are legatura cu botinele, ci cu lucruri mult mai nobile), dar ce voiam sa spun este ca si uratul poate fi o preocupare pentru moda. Asta nu inseamna ca noi trebuie sa sarim in sus de bucurie si eventual sa cadem pe spate de extaz si sa fugim sa ne cheltuim banii pe asa grozavii... Dragi stilisti, nu va mai chinuiti, ca tot "chinuiti" pareti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by Marina

hai mey ca nu ne luam botine sa alergam dupa copii cu ele...si nici sa alergam dupa tramvaiul 41. Eu cred ca anumite modele avantajeaza si femeile micute, nu stiu mie chiar mi se par super feminine da e clar ca le porti intr-un anumit context si bineinteles daca te avantajeaza

Marina

Marina de acord cu tine,dar care este contextul ala??
Ca daca nu le purtam zi de zi, inseamna ca le purtam la ocazii, la care sa fim sinceri, o pereche de botine d-astea cu o rochita cu bretele mai eleganta sau o fustita si-o camasuta la fel de elegante eu zic ca nu merg de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by dana d

Meei, mie majoritatea mi s epar oribile, dar nu-i problema ca nu ma obliga nimeni. Eu am alta problema: gambe groase care nu incap in cizme lungi. Ce sa fac? Cum sa rezolv? Vreau si eu s aport cizme lungi si elegante nu numai ghetute si cizme 3/4. Tot ce am probat, nu pot sa trag fermoarul pana sus

Fetele mele

Exista si modele de cizme lungi cu partea superioara confectionata din material elastic.
Unele firme au inceput sa produca si cizme pentru picioare mai groase...le zice "extended calf". O firma in Anglia face cizmele pe masura...Duo Boots ii zice. www.duoboots.com/" target="_blank">http://www.duoboots.com/
Avind in vedere ca o pereche de cizme de calitate (mai ales facute pe masura) te tin citiva ani de zile, eu zic ca merita investitia. Am comandat de la ei pentru mama mea si pot sa zic sa sint bune ca piele si constructie.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by ocebine

[quote]Originally posted by dana d

Fetele mele

Exista si modele de cizme lungi cu partea superioara confectionata din material elastic.
Unele firme au inceput sa produca si cizme pentru picioare mai groase...le zice "extended calf". O firma in Anglia face cizmele pe masura...Duo Boots ii zice. www.duoboots.com/" target="_blank">http://www.duoboots.com/
Avind in vedere ca o pereche de cizme de calitate (mai ales facute pe masura) te tin citiva ani de zile, eu zic ca merita investitia. Am comandat de la ei pentru mama mea si pot sa zic sa sint bune ca piele si constructie.

Ocebine, ai dreptate, dar in Romania crezi ca tine cineva (producatori, importatori) seama de asta? Ca si in domeniul hainelor, e o lipsa totala de respect pentru "adevaratele" masuri, pentru ca, sa fim seriosi, nu suntem toate "manechine" de masura de la 40 in jos. In Romania cel mult poti sa-ti comanzi haine masuri mai mari (inclusiv cizme cum spui tu, mai largi pe gamba) fie din strainatate, die de la quelle.. ca sa si arate a haine, nu a prosoape cusute unul de altul... Poate e ceva caustic in ce scriu eu acum, dar asta e tara in care traim, nu putem toti sa plecam din ea... si nici macar nu ma numar printre cele care au nevoie de astfel de haine, dar cunosc cateva... la care le-am adus unele si altele din calatoriile dese in strainatate...

Mergi la inceput