FIV 146

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Cine mai e puiutii in burtica? Daniela_b? Ma uit pe prima pagina si parca celelalte fete sunt in plin tratament. Sa ma corectati.

Da, ea a facut ET in 1.11. O asteptam cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, nu le stiu eu pe toate dar am trecut prin 3 tratamente si m-am cam implicat . Si eu zic ca sanii umflati si durerosi e semn de sarcina. Poate sa fie sarcina si daca nu sunt sensibili, dar cam greu sa fie sensibili si sa nu fie sarcina.
Marrina, ce mai faci?
Anto,
Kora, . Astept pe la pranz rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by marrina
Da, ea a facut ET in 1.11. O asteptam cu detalii.

Uauuu, inseamna ca face maine testul. Ce-mi place sa fie in fiecare zi vesti bune. Ieri Chiara, azi Kora, pe Dariela o asteptam cu hcg-ul, maine Daniela .
Pana la Iana cine mai face testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora ai trei perechi de pumnii strannsi azi pt. tine!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Moniland Faceam bine pana mi-am dat seama ca am uitat s-o intreb pe Cocei de FIV pe ciclu natural. Ca asta mi-ar mai fi speranta.

Mergi la inceput

pussi N-ai auzit pe la "unguroaice" de anticorpi antimullerieni? Sau daca se fac in Ungaria? Pupam fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna, fetelor, eu scriu mai rar dar va citesc in fiecare zi.
referitor la ce a scris marrina in legatura cu Gon F intrebarea mea este cine ti-a spus deoarece pe sit-ul www.cnas.ro la lista b pagina 8 si 9 apare cu un procent de compensare 50% conform OMS 830/26.10.2007? Va scriu deoarece si eu am avut o reteta compensata luna asta cu care m-am prezentat la farmacia 2NA de la Unirea si mi-au spus ca nu se mai compenseaza de la 01.11.2007 conform ordinului ministrului, prin urmare mi-am luat la pret intreg, am avut curiozitatea tarzie de a verifica pe site si a doua zi am intrebat de compensare la o ta farmacie care mi-a confirmat ca se da compensat.
Mi-am cerut banii inapoi si am fost refuzata.
Concluzia mea este ca daca medicul speciist ne da scrisoare medica catre medicul de familie si acesta ne da reteta compensata, daca nu ni se elibereaza de catre farmacii pentru ca le este mai comod sa incaseze pe loc decat sa astepte decontare de la minister atunci ar trebui sa incercam la mai multe farmacii, eventu sa gasim o pila si sa dam o sapaga pentru drepturile noastre sau sa sesizam institutiile statului pentru neaplicarea legii.
va urez succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Sunt foarte impresionata sa vad cata galerie e aici pentru mine!!!Va multumesc din tot sufletul !Am fost sa dau sange si pe la ora 15 am rezultatul...ce va fi,va fi....am sa va anunt dupa ce ajung acasa.
Pana atunci va pup pe toate si tin si eu pumnii tuturor in asteptare!Doamne ajuta-ne pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Boo- multumesc mult pt. raspuns si eu ma lupt cu niste chisturi care mi s au spus ca sunt foliculare; am avut 7 si acum sdupa 7 cutii de Ac mai am dpua de 14 mm si restul mici ca am ovarele polichistice, acum de asemenea mi s a spus si mie ca pot incepe FIv cu ele; eu merg la MedLife, mai am niste analize de facut si sper sa fie totul OK pt. a incepe !

succes fetelor care sunt in asteptarea rezultatului !

tuturor multi

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

Buna dimineata,
kora Doamne ajuta, tin si eu pumnii stransi,
cristinici cred ca Schering (nu stiu daca asa se scrie corect) este firma care face progesteronul in Germania
chiara felicitari! Asa vesti la inceput de zi sa tot avem.
kora eu sunt bine, ma pregatesc de ET. cu embrionii ramasi din vara.Stiu ca nu se dau numerele pe forum, dar cum nu avea PM activat...M-am gandit cum e sa ai nevoie de ceva urgent si sa nu fi ajutat.Iar d-na. dr. nu cred ca se va supara sa mai primeasca un tel. in plus, la cate primeste.Si apoi chiar cred ca celor care au legatura cu acest forum nu le arde de glume proaste catre doctori.
Fetelor, sunt alaturi de voi, nu am pierdut niciun rand din ce ati scris, dar nu am net decat pana la ora 16. Stau cu sufletul strans cand sunt asteptate rezultatele.
kora am asa mari emotii azi... pt. rezultat bhcg cu trei sau poate chir patru cifre...
dariela
va pup si va doresc succes tuturor.

Mergi la inceput