FIV 146

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Chiara si eu vreau sa stiu toooot !!!
Moniland - m-a luat cu fiori cand ma gandeam ca poate Kora face chiar acum testul.Stiti cumva cand se dau rezultatele?
Pai da a avut cine sa ma invete , asa ca io ii spun tot la doctorita...sa nu cumva sa ma uite din vedere vreun pic

Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, nu poate fi de rau no-spa. Dar "pe vremea mea", adica la FIV-urile mele nu era moda cu no-spa zilnic. Cel putin nu am auzit. Se lua no-spa cand te durea burtica. Tu il iei la recomandarea dr? Eu te mai suport inca o saptamana aici, dar nu mai mult . E ok cu sanii durerosi. Ceva crampe premenstruale?

Cine mai e puiutii in burtica? Daniela_b? Ma uit pe prima pagina si parca celelalte fete sunt in plin tratament. Sa ma corectati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Chiara de unde ai avut atat curaj si putere sa incerci te 5 ori
Esti o eroina.
Vrem sa stim totul despre tine.
Acum sa ai grija de tine.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Koricica o pereche de pumnii stransi si de la mine!
Moni!

... fug la scarbici dar intru mai tarziu sa sarbatorim!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Moniland am mai avut aseara o durere de cap(eu nu am de-a face cu ele),usoara care incepea de le ceafa apoi la tample si se termina in dreptul fruntii.Parca mijlocul ma mai inteapa cateodata dar foarte putin.
Cat despre nos-pa ,d-na dr. M.Dascalescu mi-a zis ca la cea mai mica durere sa iau si parca zilnic ma durea cate ceva(autosugestie)

s.m.

Mergi la inceput

iana stai ca nu-ti vazusem mesajul ...
Mmm, cu riscul de a fe nepoliticoasa, da-mi voie sa te refuz ! N-am de gand sa raman aici (decat sa vin in vizita), mi-am propus sa merg cu voi la odisee
Moniland- zii tu care le stii pe toate : daca are sani umflati nu inseamna ca e de bine ?...

Sfatul zilei : e momentul sa facem o listuta cu magazinele unde sunt haine de gravide. Notati-va tot ce va amintiti, eventual mai cautati pe net. Incercati sa va imaginati cu ce hainute v-ar sta ce mai bine.Asta vara am vazut o mamica , care avea un tricou pe care scria 'My first angel'. Ma gandeam sa-mi fac si eu unul ...

PisiX,

Mergi la inceput

Pisix am scris in paranteza pt. putin timp, adica vreo 17-20 de zile am calculat bine?
cat despre sani sunt unflati de cand am facut injectia pregnil.
eu inainte ,acum vreo 2 ani mi se unflau sanii cu doua saptamani inainte de ciclu si cand ii spuneam dr. imi zicea ca e normal nici nu ma baga in seama

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by pisix

marrina - habar n-aveam ca pregnylul de fapt declanseaza hiperstimularea...Merci marrina, eu credeam ca Gonalul ... Eu am sunat-o pe dr si a zis ca risc de hiperstim. e la estradiol > 2000, ori eu inca sunt la noua sute si ...Deci inca sunt pe pace.
Ah, prolactina stiu cum se dozeaza, suntem 'prietene' de mult, am fost si suspecta de cancer hipofizar la cat de mare o aveam dar se pare ca de fapt totul era pe fond de stres... In ultimul moment am renuntat la tratamentul cu bromcriptina si am decis sa-mi schimb stilul de viata (fara energizante, fara oboseala, baut multe ceaiuri antistres, fara stat la birou mai mult de 7 ore/zi, mers in parc la plimbarica ...) si intr-o luna am ajuns la valori normale :-)
O-la-la ce de noutati ai 'descarcat', vorba ta ...nu toate incurajatoare

Pai Gonalul determina stimularea si hiperstimularea (daca e cazul) iar Pregnylul declanseaza hiperstimularea. Ca sa-ti spun drept am descoperit in fisa mea ca si eu am avut hiperstimulare moderata la al 2-lea FIV dar n-am avut simptome, n-am facut albumina si nici dr. nu mi-au zis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Chiara

,
marrina si celorlalte fete, va multumesc pt. urari! asa este, este a 5-a incercare si sper ca va fi bine pna la capat. daca doriti sa aflati ceva despre ce am facut eu ca sa ajut soarta, spuneti-mi si povestesc cu lux de amanunte cand vin de la serviciu.
kora, ma rog sa vii cu un test pozitiv! doamne ajuta.

Eu vreau sa stiu TOT.

Mergi la inceput

Da iana ...am glumit ...normal ca vin cat pot de repede (nici nu stiu cat mai e ...in capul meu e o nebuloasa totala)
Oricum ...credeti ca eu o sa astept ca voi ?.... Noaaaaa...eu cred ca o sa-mi cumpar un bacs de teste si o sa-mi fac o gramada

PisiX,

Mergi la inceput