FIV 146

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia ce mai faci? ce ai mai facut? ca nu mai stiu nimic de tine.Ai fost la domnul profesor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

mai fetelor dar mult mai scrie-ti, abia reusesc sa tin pasul cu voi.

Kora, Dariela, iana_maritin si eu pumnii ptr. teste cu doua liniute II.

Eu azi am inceput sa am mici pierderi semn ca CM e pe drum, e al doilea dupa FIV si e regulat ca un ceas. Luna trecuta au inceput pierderile de pe 16 chiar daca eu faceam progesteron inj. In comparatie cu FIV 1 cand am facut diphereline 3,75 si mi-a venit CM dupa 2 luni.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Mai fetelor ... dar scrieti nu gluma , eu am cam ramas in urma cu noutatile , nu am avut timp deloc sa intru pe forum , am fost tare ocupata , sambata am botezat o fetita , care imi este tare draga , o sa incerc sa pun poze , sa vad daca ma si pricep.......

Kora, Dariela, Iana tin pumnii pt. teste cu doua liniute.

Eu astept CM saptamana asta dupa care incep cu injectatul , sper sa reusesc sa mi le fac singura. Stiu ca s-a mai discutat... cum fac sa imi fac 2 fiole de gonal odata , ca sa nu ma intep de 2 ori , trebuie sa imi cumpar altfel de seringi sau cum ???
Kora , am reusit sa citesc ceva din urma , in legatura cu progesteronul injectabil , atata timp cat il faci nu ar trebui sa vina CM , doar in momentul cand il intrerupi , fiindca scaderea brusca o progesteronului din organism declanseaza CM , asta numai daca nu esti graviduta , dar tie cu siguranta cel putin 9 luni de acu inainte nu o sa iti mai vina CM .
Eu am facut progesteron injectabil pe vremuri . adica cand se gasea la noi in tara , pt declansarea ciclului menstrual , fiindca eu sunt "prietena buna" cu amenoreea .
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, chiar ati intrat in priza zilele astea? O fi din cauza ca s-a intors Moni? Sau ca Pisix e tot mai nerabdatoare? Sa poate fiindca ne tine Kora pe jar cu testul ei?
Oricum, abia am reusit sa va citesc, n-am mai apucat sa scriu, dar zau ca v-am tinut si va tin pumnii!
Deocamdata scot si eu majoretele pt Kora:
Anca, Ella 72, Pisix, Daniela, Iana, va tin pumnii tuturor!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Kora...Doamne ajuta!...va pup pe toate cu drag..zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

kora, iti tin pumnii pt maine la test! sunt sigura ca esti
pisix, tu vineri te duci la echo? cu dracea faci la clinica gynera nu? si eu tb sa ajung vineri pe acolo in jur de ora 16 sa stam de vorba despre ce a fost la acest FIV nereusit, poate ma lamuresc si eu de ce nu a mers....cine stie..poate ne vedem pe acolo? tu la cat te duci?
va pup pe toate si scot si eu majoretele la inaintare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

pisix Voi fi ziua 9 de stimulare.Vom fi in aceeasi perioada, cred,cu o zi -/+.
Si eu sunt foarte multumita de Dr. Dracea si tot timpul cand merg la eco nu e pacienta sa nu o laude.Asa ar trebui sa fie toti dr, inclusiv asistentele.

Abia astept ziua de maine cand vom afla numai vesti bune si vom sarbatori.Succes si ma voi ruga pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

felicia - multumim, sa fie cu noroc !
zouzou - si noi te pupam ... si uite o majoreta si pt tine ...asa ...de control
ayda_m - la 16 am si eu programare la eco, deci ne vedem acolo. Eu cred ca voi ajunge la limita pt ca in jur de 3 si ceva imi ies analizele de la IDS ( NU II RECOMAND NIMANUI !!!) si apoi raliu pana la dr. D. Vad ca mi-am facut un obicei sa ma intalnesc cu fete de pe net acolo ...Ei, ce sa-i faci ...daca e un loc asa trendy :-)))
puyrami- scuze, eu am probleme cu memoria ...doar stabilisem ca suntem in acelasi ritm. Asadar ...bafta maxima si sa o tinem numai in vesti bune !
Fetelor, eu zic sa va pregatiti, de maine incepem Seria Sarbatoririlor Noilor Burtici , o asteptam pe Kora sa sparga gheata si apoi ...intr-o petrecere o tinem !

Sfatul zilei : astazi va propun un tur virtual pe la Odisee: la mamicile din seria cea mai recenta (eu ma duc la cele de iulie-august, sa le cunosc ...preventiv), la mamicile FIV-oase, la povestile despre nasteri, etc. Te fac sa te simti foarte ...acolo

Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kora,Dariela,Iana:sa dea Domnul sa veniti numai cu vesti bune azi!Va pup si va tin pumnii!

Pisix:esti atat de placuta cu optimismul tau!Sa dea Domnul sa mearga totul bine pana la sfarsit si sa te duci la odisee.

Dream:sunt cu ochii pe tine,sa stii!Deci mai ai o saptamana si-ti iei puiutii acasa!Super!

Eu sunt mai bine..m-am mai linistit,lupt cu mine sa ma mentin pe linia de plutire.Intre timp am hotarat sa plecam de sarbatori in Romania si sunt tare fericita ca o sa-mi vad nepotelul(care are doar 4 luni si care deja a inceput sa gangureasca si sa rada in hohote,iar eu nu mai pot dupa el ).

Va pup pe absolut toate si sa stiti ca ccc chiar daca nu scriu zilnic,intru mai mereu sa vad care si ce ati mai facut.

Sa dea Domnul azi sa fie o zi cu noroc si bucurii pe acest topic si sa auzim numai de vesti bune!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

mihaele eu pe 17 nov ma duc la Medsana si apoi pot sa-ti zic noutati pana atunci nada-nimik
in legatura cu tratamentul de la FIV 1 :puregon-vreo 30 de fiole, diphe de 3.75 si apoi punctie dupa pregnil

Mergi la inceput