FIV 146
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Daca am tot vorbit azi de oua sparte (si ca s-o mai relaxam pe Kora), ma gandesc io, n-ar fi mai bine ca dr. astia sa ne recomande cate o partida zdravana de amor, in loc de pregnyl?
Cum ar fi sa-i propun asta lui Marinescu?
O fi fost azi marti si 13, dar ne-a fost bine. Sper ca maine sa ne fie si mai bine.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
dream1971 spune:
Wow dar mult ati mai scris! Iar sunt depasita de evenimente.
Din cat am putut "scana" repede:
Kora, Dariela ve asteptam maine cu o veste MAREEEEE!!!! Incep deja galeria
Flori incearca sa fii tare. Trebuie sa avem moral bun si vom reusi. Te inteleg perfect si stiu ca nu e usor dar trebuie sa mergem mai departe si nu trebuie sa cadem. Am un sfat mic: ocupa-ti timpul cu ceva care sa te atraga si incearca din nou cat de curand. Asta te tine "in priza" si nu te lasa prada altor ganduri si deznadejdi...Cel putin eu asa procedez.
Zouzou multumesc si sa fie bine curand
Stuart cum esti?
Liliana
Pisix mai ai putin. Bafta multa!
Cristal success maine la eco.
Acum pe scurt despre mine. Am fost azi la eco. Endometru era de 11.2 in z14. Ce ziceti, e ok? De analizele de sange sa nu ma intrebati. Mi-au facut dar niciodata nu-mi spun ce si cum nici daca insist... Sambata incep sa iau progesteron si continui si cu estrofen. Daca puiutii rezista dezghetului si biopsiei de marti atunci miercuri o sa am ET.
Va pe toate si va doresc sa va impliniti visul.
Dream
Moniland spune:
Kora, daca acum e diferit de data trecuta cand nu ai reusit, stii ce-mi zice logica? Ca acum esti .
Ai vazut ca nu te las in pace? Si vroiai si in timpul tratamentului sa te bazaiii?
Pisix, eu nu aveam ganduri ca le sparg. Eu ma uitam la sonda ecografica si apoi la ... sot si imi dadeam seama ca nu am nicio sansa sa-mi sparg folicluii ca sotul sigur nu ar ajunge pana acolo..
Iar estradiolul e un pic cam mare. Asta ca sa te linistesti . Cu siguranta iti va scadea doza spre sfarsit. Pacat ca nu se fac eco mai repede.
Dream, s-a scris mult pt ca sunt si eu aici si incerc sa le tin "ocupate" pe fete. Ai un endometru numai bun sa se cuibareasca puiutii. Uauuuu imediat ai marea intalnire. "Te bag in memorie" ca peste o saptamana sa iti tin pumnii.
pisix spune:
AncaWish - ooou, pai daca-i asa ...mi le sparg singura ...adica cu barbata-miu !!! Mmmm...
dream1971- pai numai eu la ce limbarita am azi...cum sa nu se scrie mult ???!!! ...
Nu prea imi dau seama daca ai un endometru bun sau nu, insa nu inteleg de nu-ti zic rezultatele la analizele de sange...Ciudat. Bafta si tieeee !!!
Am sunat la dr si a zis ca ea crede ca marti +/- o zi voi avea punctia
Dariela si tu tot maine dai de baut ???
Dar iana ?...
Sper maine sa ne facem ranga cu toatele, mai fetelor !!!
Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Liana30 spune:
sunt aci si va tin pumnii la toatee!!
koraaa,,Danielaaa va pupppppp
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
danyalo spune:
Kora,Dariela, iana_mari
am inceput galeria deja pt. maine!!! Sa dea DD sa deschideti usa Odiseei maine ...si sa o lasati crapata!
cristal-bafta maine la eco!!!
dream-stai bine cu endometrul....bafta-bafta... esti inaintea mea cu vreo 14 zile!!
zouzou-multumim de capitolul nou!Dea Domnul sa fie unul SUUUPER NOROCOS si RODNIC!!!
Anca, pisix, Ella, Ella, Moni... si restul fetelor...
mihaele spune:
Kora bafra maine sa vi cu vesti bune sa ne spui ca bebe.abia asteot sa vedem rezultatul dar Dumnezeu tia ajutat sigur ai bebe te pup.
Fetelor va doresc la toate numai bine si reusite. va pup
mihaele spune:
Fetelor maine merg si eu sa fac dozarea a 14 zi cm. trebuie sa fac ceva anume am vie sa beau cafea dimineata sau sa manac? pentru toate fetele care asteapta raspunsul cu bebe si pentru celor care fac et si care sunt in tratament va pup
mihaele spune:
Fetelor am uitat sa va anunt ca am aparut am ajuns acasa si incep da va bombardez cu intrebarile sper sa nu va suparati.Inainte de am-i da tratamentu trebuie sa am-i faca eco? Si va mai spun ceva mie mie tare frica de toate procedurile astea sper sa nu radeti de mine dar mie o frica de zici ca ciene stie ce i-mi face sper sa ma intareasca Dumnezeu. Multumesc pentru intelegere si pentru sfaturile pe care mi-leati dat ca nu stiu ce faceam fara voi.
cristinici spune:
Fetelor cum se cheama progesteronul injectabil in Germania si ce firma il produce. Am cautat in urma ca stiu ca ati scris , dar... "batranetea"..
Kora, eu mai sper intr-un rezultat pozitiv.
Fetelor ce sunt pe val , bafta si rezultate II
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino