Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Mersi tu fetelor ,in sfarsit am folosit "batista beb."si s tare multzumita ,am avut mare noroc ca puiu meu a stat super cuminte ,chiar ii placea

DECI si voi va scoatetzi bebelashii in lume ,foarte bine ,sa se bucure si ei saracutzi

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

GABI ai o scumpete de fetitza e o dulce si ce frumos zambeste si se mira

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

OANA e f bine sa i dezinfectez zona buricutzului si nu te speria ca o sa i mai curga putzin sange ,sa folosesti betzisoarele de urechi si sa i curetzi zilnic buricul
succes

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

tu fetelor eu zilnic o scot pe TIADRIS la plimbare ,cam o ora si un pic ,numai daca ploua nu iesim sa mai vedem si noi lumea ,in rest da

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

VICTO o sa vezi ce mult ii place cand il scotzi la plimbare ,o sa doarma intruna

DELIA ma bucur ca n sfarsit ti ai gasit bona ,Doamne ajuta sa fie ceea ce cautzi si sa aiba grija de papusicile tale

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex ,bravo ,bine ca ai reusit!!!Soranei ii este teama de zgomotele puternice(aspirator,robot de buc,usc de par) ,nici nu ma mir la cat au daramat si gaurit toata vara in bloc.

Delia ,tu cum te simti , ai de lucru +fetele ,cum de ai schimbat bona(sau si-a dat demisia).pup

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Felicitari Bex sa creasca fetita mare si frumoasa
Azi am fost la medic se pare ca ne vindecam de cuperca si dupa acea am fost la plibare acuma dormim ca un ingeras
IKO Szende Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iko..deci voi ati iesit la aer..
oana, voi?
eu azi inca n-am indraznit, doar la geam..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Azi a nascut si Flori un bb mare de aproape 4 kile.Bine ai venit Joshua Raphael sa fii sanatos si sa aduci bucurii familiei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

salutare
noi suntem obosite...azi noapte n-am dormit deloc...bebelina a plans...am descoperit ca nu se satura cu lapticul meu...a stat aproape 3 ore la supt...nu a dormit,dar nu stiu ce tot a supt acolo...cum o puneam in patut plangea...apoi o puneam la san si nu mai plangea si incepea sa suga...spre dimineata i-am dat suzeta...pe care o molfaia de mama focului...n-am vrut sa apelez la ea,dar n-am avut ce face...cu timpul nici suzeta n-a mai vrut-o...o puneam la san,vedeam ca-i e foame de mama focului dar nu mai avea putere sa prinda sanul...atunci i-am dat lapte pref...mama ce a mancat saraca...apoi a dormit de la 1 la 6...draga de ea...nu se satura cu laptele meu...deci trebuie sa-i dau completare...macar seara,inainte de culcare...laptele meu e alb spre transparent...in fine,sper sa fie bine...am noroc cu mami ca ma ajuta...eu doar o alaptez si dorm...azi m-am uitat la tanar si nelinistit...ce relaxant mi s-a parut...epiziotomia e mai bine...ma dau cu apa oxigenata,apoi cu rivanol si cu ceva crema...inainte ma spal cu ceai de galbenele...azi mi-a luat sotul colac medicinal...e foarte bun...cam astea ar fi noutatile...va multumesc tuturor pentru complimentele la adresa lui bea...sper sa am timp maine sa va scriu...si sa aveti o noapte usoara
va pupacesc pe toate

poze

bebelina Bea

Mergi la inceput