Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, tu cum esti cu epiziotomia? eu pot sta in fund, dar inca mai simt o "jena" pe acolo. tu esti mai bine?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - eu sunt bine! macar din punctul asta de vedere! maria plange din cauza colicilor si cred ca e si constipata! uffff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eladea, inca nu lua nici un antibiotic daca urocultura e sterila. Eventual sa o repeti. Dar daca nici nu se stie ce bacterie este/daca este nu se poate stii cu ce antibiotic sa te tratezi.
Mi-e tare mila de voi bietele mamici, cu oboseala asta care va copleseste dar is convinsa ca un zambet al lui bebe compenseaza tot. Nu-i asa?
Ce scumpa e Carina... Cred ca bex e

28+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu l-am tinut pe bebe la geam vreo 5 minute si a adormit instantaneu...
el e asa de miculut si fasu ce i l-am cumparat e asa de mare..tre sa mearga sotu sa ii ia altu mai mic, chiar dc il va purta doar o luna, numa sa gaseasca..

oana esti sigura ca are colici? asa ma gandeam si eu la inceput cd il vedeam pe al meu ca tot plange...dar acum s-a mai pototlit. a ta daca se strange, poate ca e de la constipatie. ai incercat cu supozitor cu glicerina ?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo cu epiziotomia eu simt jena si acum, dupa 4 luni de la nastere.Niciodata nu vom mai fi ca inainte.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

dragi clujence, daca iesiti afara sa stiti ca e un friiiiigggggg si bate un vint rece si patrunzator...

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

loredana - asa incurajari ne bagi tu... si eu care speram sa fiu ca "noua"... noi am iesit cu bunica un picut afara ca asa ne-a recomandat tanti pediatra...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

voi ce metode contraceptive ati "aplicat" dupa nastere??? e cam devreme sa ma gandesc???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Felicitari CO, bine ai venit pe lume micuta Carina!
Sa fiti sanatoasa, va dorim tot binele din lume.

Ramo, bine ai venit acasa, e dulce foc Bea si seamana cu tine.

Scuze ca scriu aici, insa sunt fte prinsa, am o tona de lucru, pana ieri am cautat bona noua si am si gasit, fetele ca fetele ma storc la propriu si figurat.

Va pup pe toate!

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

draga Bex,sa-ti creasca mare Carina ,sa fie sanatoasa printesa ta ,e tare scumpica ,tie refacere rapida ,laptic si te asteptam cu drag in gasca mamicilor .si la o cafea binenteles!

a mea mandra e cu gatu .......tuseste,e ragusita,a facut febra (acuma nu mai are) suntem iar pe tratament ,sper sa scapam repede si fara antibiotice.deocamdata merg doar pe homeopate

Oana ,parerea mea e ca cele mai sigure sunt pastilutele (sa-ti prescrie medicul daca alaptezi.

Gabi ,ce scumpa e Sara ,a crescut mult are o fetisoara de copil fericit!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput