Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Mersi mult Oli si voi la fel ,mai ai inca un picutz
ANCA draga tare rau imi pare ...nu stiu ce sfat sa ti dau
LORE e aiurea ca nu are cine sa stea cu puiu tau ,sper sa te ajute medicamentele si sa nu mai ai dureri

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

IOANA am fost la dr DUDEA
TELEFON:0264/452262
CABINETUL SONODENT,CALEA FLORESTI ,NR 1,SC 4,cabinetul e la parter (MANASTUR)

TIADRIS e bine ,mi a recomandat ca la 4 luni sa i mai facu un control
Doamne ajuta sa fie bine si puiutzu tau

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

FETELOR am fost la IULIUS MALL ,mi a placut tare mult ,dar a fost cam aglomerat ,puiu meu a fost tare cuminte
am fost si am mancat la CARTOFIORUL super buna mancarea si vreau sa va zic ca PAPANASI IS BESTIALI
TREBUIE sa facem o intalnire neaparat dar sa fie in cursul saptamanii ca nu i asa aglomerat

va pup si o seara super

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa stii ca parca nu mai am rabdare, nu pot sa dorm noaptea mai mult de 2-3 ore, ma gandesc cum o sa fie, cum o sa ma obisnuiesc cu el, daca o sa ma pot descurca singura, azi noaptea visam ca il vedeam pe monitoru de la calculator
simt ca nu mai am rabdare
va pup pe toate

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-si eu as veni la o intalnire.s-o programati din timp, poate pot si eu.

Olim-lasa, inca un pic si iti tii puiutul in brate.si eu imi faceam griji, de fapt si acum ma gandesc daca sunt o mami buna. deci e normal, nu-ti fa griji, si sigur ca te vei descurca.

piti a mea a tusit de cateva ori azi si a si stranutat, sper sa nu fie din nou raceala.
noi ne pregatim de baita, va pupic si va doresc o noapte usoara la toate.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Codruta si Alex va multumesc. Vad ca are site cabinetul. O sa mergem si acolo, sa nu il bagam pe bebe in aparat si sa nu fie nevoie.
Alex, ti-a interpretat Dr Dudea rezultatul? ca am vazut la Codruta ca s-a dus la altcineva pt interpretare.

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara fetelor,

Mersi de sfaturi, din pacate le-am cam incercat pe toate dar nu m-au ajutat deloc.
Victo - bucuroasa l-as lua pe d-nu WC in brate, dar nu pot si nu stiu sa vomez...cred ca mi s-a intamplat de max 5 ori de cand imi aduc eu aminte...

Am fost si eu azi la haladuit, insa prin Polus ca trebuia sa-mi fac cumparaturi alimentare , iar Auchan nu-mi place deloc.

Fetelor si eu stiu ca si Victo ca bebeii tre sa aiba 9-10 kg la un an...asa ca nu va mai disperati degeaba, oricum nu e concurs de ingrasat bebelusii - sanatosi sa fie.

Lore - parerea mea e ca piticotul tau e super in grafic cu greutatea si nu trebuie sa fii deloc amarata ...si Ana avea tot cam atat pe la 4 luni si a avut 4200 la nastere.

Soanso- sanatate multa Soranei.

Meli- ti-ai gasit plante? Daca da, sa-mi zici daca au avut efect.

Pupici si Noapte buna!

Natalia 34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOLUL 35

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput