Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
greta4you spune:
buna fetelor....
..cineva mai zicea aici ca nu poate tine pasul cu voi.....acceasi impresie o am si eu...tot citesc...citesc....si nu apuc sa scriu si eu...dar uite ...azi am fost constiincioasa ...am citit tot...si acum scriu si eu...
...vreau sa spun ca eu sunt "ciudat" de optimista , linistita si multumita de cum decurge sarcina(cu toate ca sunt la prima).Uneori nu ma recunosc nu-mi vine sa cred ca pot sa fiu atat de optimista...ciudat totusi pentru mine...
...legat de bagajul de maternitate...sunt si eu...cum ati zis ??"flu-flu"???...pai asa sunt si eu......dar o sa incep sa-mi cumpar si eu una alta.
..azi .de exemplu am fost pentru prima data intr-un magazin cu articole pentru bebelusi....woaw..dar nu stiu ce sa aleg deacolo...toate sunt dragute ,toate imi plac...o sa-mi fie foarte greu sa ma decid ce-i mai frumos si bun pentru ingerasul meu...
...hey!!! gata ca am scris deja foarte mult.....va pup ..pa
Cristina
Lala_D spune:
Laura Ioana o imbratisare virtuala si un pupic
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
Lala_D spune:
Laura D ce prosop , ce sapun ???
Inseamna ca eu am fost cam nesimtita ca nu am dat la moasa decat bani .
La fel voi face si acum , nu ma vad alergand dupa moasa ca dupa popa cu prosopul si sapunul
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor!
Laura_Ioana, scumpa mea Noi suntem aici pt tine. E normal sa ai astfel de sentimente, nu le tine in tine, ca toate suntem aici pentru a ne sculta una pe cealalta!
Eu am avut o zi plina, am iesit si eu prima data din casa dupa viroza crunta pe care am avut-o. Am mers la medicul de familie care m-a masurat, m-a cantarit, m-a bibilit, + 7 kg fata de inceputul sarcinii si 100 cm circumferinta burticii, lui bebe nu i-a placut ca l-a gadilat intr-una si a miscat mereu, ii dadea suturi in stetoscop. Pe urma m-am dus la birou sa imi duc concediul pe noiembrie si pe urma prin oras.
Fetelor, vorbeati ieri de Pampers-i, ca nu ar fi buni. Mamicile care au trecut prin asta ce alta marca ne recomanda?
Laura_dimitris am ramas masca auzind de sapun si prosop pt moasa. prosop asa cum ii dai la popa la inmormantari? Doamne fereste! Macar sa ne spuna cineva daca trebuie sa facem si noi asa!
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
Lala_D spune:
Angelique eu merg pe Pampers ( asa am facut si la Bogdan).
Daca imi vor parea ciudati voi trece pe Huggies .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
laura_dimitris spune:
Lala, asa am reactionat si eu prima data... ca tine...
Chiar sunt curioasa daca cineva mai a auzit de chestia asta...
Ca, vorba ta... sunt tare buni doar banii pentru moasa..
In acelasi timp.. daca ar fi o traditie, o superstitie, ceva de genul acesta... nu m-ar deranja sa o respect ca ce inseamna pana la urma un prosop si un sapun...?!
Angi, bine ca te-ai facut bine!!!
Eu la Dimitris am folosit doar de la firma Pampers! Nu am avut probleme nicodata... Cred ca o sa raman la aceeasi firma. Acum, cica depinde de la copil la copil... unii sunt alergici la scutecele pampaers altii (majoritatea) nu sunt!
Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Fetelor m-ati facut sa plang de emotie! Natalia LauraD Irinuca Lala Angi multumesc pentru vorbele de incurajare! Chiar ca ma faceti sa va simt aproape de mine! Aveti dreptate ca nu am motiv sa ma gandesc ca s-ar putea repeta nenorocirea...cred ca ingerasul meu din cer va veghea asupra fratiorului/surioarei lui
LauraD si eu stiu de traditia asta de a da prosop si sapun atat doctorului care te asista la nastere, cat si moasei. Cica e bine, cand termina ce au de facut acolo, sa se spele pe maini cu sapunul tau si sa se stearga cu prosopul (moasa se ocupa cu aruncatul placentei si dupa aia se spala etc).
Elena acum am recitit contractul si, vorba ta, nu scrie nicaieri ca la primirea kitului tre' sa platim AM ramas cu impresia asta dupa ce am citit pe net. Eeee ma lamuresc eu cand sun maine la ei sa vad daca a ajuns plicul cu contractele. Eu am trimis prin Atlassib.
32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
Mi-am luat tensiunea, ieri aveam 12/8 iar azi 9/7. Mi se pare mare variatia... pana ajung eu la medic, stie cineva cat e de grav?
Ah, la mine e problema cu Ir mari...
Bad Dobby!
28+ BB Stefan Cristian
Si la mine variaza tensiunea, dar dr. spune ca e OK. De obicei eu eram cu tensiunea mica, 70/50, 80/60, dar de cand burtica e mai mare am ajuns la 120/80, 110/60. Cand imi creste tensiunea brusc, ma mai ia cu ameteli, dar in rest e OK.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
32+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 8 SAPTAMANI !!!
AngeliquedeS spune:
Eu acum doua zile am avut tensiunea 12/6 si azi 11,5/8
Greta, cate saptamani de sarcina ai?
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
Ven spune:
Miutza, sincer, n-as putea sa spun ca am 'scapat' de pb. cu fierea, mai curand s-a decis dansa sa-mi dea o pauza Ceea pot sa-ti spun ca luam sunt obisnuitele pastile din gama Anghirol (sau cum i-o zice acuma). Plus regim (adica fara mancaruri nerecomandate pt. fiere - gasesti pe net info) si mancat putin si des, ca altfel imi era greata orice mancam.
Fetelor, cu chilotii/centura dupa nastere, nu stiu ce sa zic. Cum mai scria cineva, n-am purtat deloc asa ceva, si am ramas cu un abdomen super-plat, desi am avut cezariana. Am prietena care a purtat dupa ambele nasteri, si desi a nascut normal la amandoua, a ramas cu ditamai burtica (desi in rest e acum fff slaba, numai burta are si nu poate nici cum sa scape de ea). Cred ca depinde ffff mult de mostenirea genetica si conformatie. Exact ca la chestia cu vergeturile.
Cat despre scutece, noi am folosit Pampers si a fost bine, desi are piele foarte sensibila si teren alergic pronuntat.
Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!