Condica salajencelor [35]
Raspunsuri - Pagina 12
silvana_salajan spune:
Miha La multi ani pentru Ovi... multa fericire si sanatate!!!Noapte buunaaaa!!!!
dianaiulie2009 spune:
O cafelutza aburinda pentru salajence !!!
Mihaela da tortul ala arata bestial , banuiesc ca si la gust e la fel .... si paharele de vin ... totul a fost pus la punct k lumea ... felicitari !!!
Cat despre lucrul-manual al Dianei sunt de-a dreptul impresionata .... mare pacat ca aici nu se fac asemenea lucruri frumoase ...
Cu povesti voi veni mai incolo ca acum avem ceva proiect la scarbici pe care trebuie sa-l termin si am mult de lucru la el ...
Pofta buna la cafelutza !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Miha super fain tortul! Mmmmm cred ca si buuun!!! Da la voi creste zmeura amu?
Foarte fain si suportul pentru condimente... .Intr-adevar, pacat ca la noi nu se pune atata accent pe lucrul manual la copii. Teorie si iar teorie...Va
si mai vin.
olim spune:
salutare si de la noi

fug pana in piata, ca la noi azi e mare targ, si ne auzim mai tarziu.
va doresc o zi buna tuturor
+38 si Alexandru Marius
mihaela_s spune:
'neatza!
otilia, sa stii ca creste zmeura
, gasesti proaspete in magazin zmeura, capsuni, afine, mure...dar sunt cam scumpe. Asa ca am luat congelate si au ramas tare frumoase si dupa ce s-au decongelat. Sunt ambalate in cutiutze de carton si nu se zdrobesc. Blatul l-am cumparat ca nu am forma in ce sa coc inca, dar crema am facut-o eu. Multam fain, a fost tare bun, intr-adevar.
Maine pentru Diana am sa cumpar unul, ceva ca pentru Silvia, de la cofetarie. Ca vin 6 prietene de-ale ei si vreau sa fie ceva mai frumos, eu nu prea am talent la ornat si acum n-am nici cu ce.
adriana, mersi! Spor la treaba!
Eu mai vin, acum am program la spalatorie, am schimbat saptamana asta ziua, ca sa ma "incadrez" cu toate cele...
Mihaela si fetele mele
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha m-am gandit eu ca creste zmeura si pe acolo
numai ca am crezut ca e proaspata asa de bine arata. Ma miram ca in timpul asta (ca dar vine iarna si acolo) se gaseste zmeura proaspata.![]()
am si eu de lucru azi, poate va pun maine poze cu ce am facut. 
silvana_salajan spune:
Imi merge netu' ca pasta si mi s-a dublat mesajul.Ha, ha, asa ca va mai salut odata. Si inca ceva: sper ca sambata veniti mai devreme nu ca babele dupaamiaza?
Ca pe la 5 deja e intuneric....![]()

Fiquelle spune:
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
dianaiulie2009 spune:
Otilia chiar am discutat in seara asta cu Giulia si exact la ora la care sa venim ne-am oprit si noi si am spus ca am vrea sa venim pe la ora 13-14 sa ne putem intoarce pe ziua , adica pe la ora 17 maxim inapoi la Zalau . Deci , daca sunt si restul fetelor de acord propun sa ne intalnim intre ora 13 si 14 la Otilia acasa .
Acum va urez noapte buna si va astept dimi la cafelutza !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "