Condica salajencelor [35]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE
sa stii ca nu ii fain deloc, mi-a placut in primul an, dar daca nu e gfrig si un pic de zapada, si nu ai in casa un brad natural, sau nu miroase a carnat si sarmale, nu ii craciun.Is faini palmierii cu lumini pe ei, dar tot degeaba.
o zi frumoasa tuturor

+38 si Alexandru MARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va tzuy pe toate , am ajuns cu bine aseara acasa in jurul orei 21,30 ... vin mai tz cu povesti ...

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

olim, daca imparti preturile pe care le gasesti in coroane(cele de pe site-ul dat de mine) la 9, afli in euro. S-ar putea ca la Ikea sunt mai ieftine, am sa caut si eu pe site-ul lor. Am vazut ca lenjeria de pat e muuuult mai ieftina decat la Jysk spre exemplu.
La voi nu se sarbatoreste Adventul? Am citit ca si catolicii au aceasta sarbatoare. Aici lumea incepe sa-si impodobeasca casele de Advent, de asta se simt deja sarbatorile la usa. Lumanari la geamuri, lumini, veioze, poate si pentru ca se intuneca repede si sa "simta" cumva ca e mai lumina. E tare frumos afara seara, mie imi place sa ma plimb, mai ales acum ca nu e frig.

otilia, eu am inteles ca ai inceput sa-ti impodobesti casa deja, asta am spus ca e prea repede De cumparaturi sigur nu e! Eu aman cumparaturile putin, pentru ca acum chiar nu mai am cum sa umblu, cel putin nu saptamana asta...azi sunt ocupata, maine am spalatorie, joi iar sunt ocupata, vineri pleaca mama...uite asa si parca a trecut si saptamana asta!

adriana, te asteptam cu povesti!

Azi sa nu ma dati disparuta, dar am de facut un tort si mancare, apoi chefuim...e ziua lui Ovi. Asa ca va pup, o zi faina sa aveti!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA-LA MULTI ANI pentru OVI!!!!!!!!!
Multa sanatate ii doresc, si sa traiti fericiti pina la adinci batrinete :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI PENTRU OVI!

o zi frumoasa tuturor

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Ioana, olim, va multumesc mult de tot!
O zi frumoasa si voua!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare
Mihaela-sanatate multa sotzului tau!!!
Va pupic

Mergi la inceput

pentru OVI !!!

Sanatate , fericire , multe impliniri alaturi de familie si pe plan social , acomodare usoara pe mai departe !!!

Numai bine !!!

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

... si distractie placuta pentru la noapte !!!

P.S. Mihaela , sper ca nu te superi !!!

Mergi la inceput

Multumim, multumim de urari!!! adriana, nu ma supar, mersi! Va invit la o feliutza de tort!
Si sa va arat ce a mesterit Diana de vreo luna jumate la orele de lucru manual-lucru cu lemn. Intre fotografii puteti vedea si geamurile luminate din vecini...

adriana, n-ai mai povestit nimik...

Somn usor!

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput