Clarvazatorii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by april

Eu am intalnit astfel de persoane...doua. Si da, pot sa spuna foarte multe lucruri despre tine chiar fara sa ai contact vizual cu el/ea.

Andrada

Ce parere ai,clarvazatorii sint credinciosi sau pot sa fie si atei ?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tlaura

Mie mi se pare ca DARAEL, a spus tot! Ce nu intelegeti? Cine e cu adevarat nu o sa vina sa se laude in gura mare, iar cine o sa o faca, nu e cu adevarat!
Eu cred ca exista, dar nu am intalnit, si nici nu cred ca sunt pe toate drumurile cum s-ar parea!

Laura, mama lui Andrei

Poze

De ce trebuie luat totul ca o lauda...??Daca cineva e inzestrat cu un asemenea har,foarte interesant, as spune, nici decum ca se lauda.Doar de asta am deschis subiectul,mi se pare extrem de interesant si vreau sa stiu cit mai multe despre astfel de persoane.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia105

anky Sunt oameni si omeni ..adica ..sunt oameni care pot citii din privirea, fata unui om multeeeeeeeeeee ...sunt oameni care se lauda ca o pot face ptr a avea anumite foloase ...sunt oameni care chiar simt ..vad... prevad ....cred ca depinde de noi in cine si ce avem incredere sau ne punem sperantele .
Acum exact 2 luni am avut o presimtire pe care la momentul respectiv nu am stiut cum sa o interpretez decat ca pe o crizaaa extrema de plans ...la nici 24 de ore la usa imi sunau colegii domnului meu care ma anuntau ca a avut loc un accident de munca ...si ca el este in spital in operatie ..e pe aici pe la psiho un subiect ca daca nu scriam nu imi dadeam seama de amploarea presimtirii.
La fel cum mi se intampla sa vb cu o persoana care imi povesteste ceva si ii spun ai grija ca se poate intampla nu stiu ce ... eee si fi-mi-ar gura sa imi fie de ras ca am mereu dreptate ...sau mi se mai intampla sa cunosc o persoana ...sa imi spuna inima ca persoana respectiva nu e ok ... sa imi reneg sentimentele din prietenie si viata( de obicei prea tarziu ) sa imi arate ca instinctul meu era bun ...
Cred ca fiecare dintre noi are chestii din astea ...numai ca unii ( vb strict de cei care is adevarati) incearca sa o inteleaga sa o aprofundeze ,sa o descopere mai mult sau mai putin.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Da,Alessia,instinct avem cu totii dar nu e tot una cu a fi clarvazator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Da exista,

eu am intalnit o asemenea persoana acum cativa ani buni, si nu pot spune ca e vrajeala unii chiar au talentul asta. Insa un lucru m-a mirat f. tare ca nu la toate persoanele vroia sa spuna, era selectiv, si nu stiu dupa ce criterii.

nu stiu sa explic cum ii veneau informatiile, insa da stia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Acei oameni au acest dar de undeva de sus.Asa stiu despre fiecare, asa stiu si ca nu au dreptul sa intervina in destinul oamenilor.Poate de aceea era selectiva.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

eu nu sunt o fan SF si totusi constat ca ironiile unora fac sa indeparteze,sa izoleze, acele persoane care au avut experiente asa-zise paranormale.
daca sunt persoane care au avut experiente ciudate, le invit sa-si impartaseasca experientele.
de ce nu?scepticii pot sa dezamorseze fantasticul iar daca nu reusesc, nu ar trebui sa ne punem unele intrebari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

da am intalnit doua astfel de peroane, amandoua ff credincioase!

un barbat care stat in fata mea vazandu-ma prima data s-a uitat la mine si dupa ce m-a cercetat pret de 5-20 minute mi-a spus toate hibele care le am din punct de vedere al sanatatii asta fara sa stie ca eu la timpul respectiv tocmai imi facusem analizele, iar spusele lui au confirmat diagnosticele puse de medici in proportie de 100%, si asta fara sa ma coste o caruta de bani.

o prietena ff buna acum fac o paranteza ca sa ma fac mai bine inteleasa (inca decand eram doar un copil mi-a placut numele de vlad si de atunci am spus ca eu daca o sa am un baietel o sa il cheme vlad). Sarcina am descoperit-o dupa vreo trei-patru randuri de ecografii, diagnostic chist ovariam 6-7 cm, inainte cu o seara de ultima ecografieintravaginala sa ne luminam ma intalnesc cu prietena mea la o cafea, nu stia absolut nika de cautarile mele la medici si imi spune fara sa o intreb nika "Felicitari tu esti insarcinata ai 6 saptamani si e baiat si o sa il cheme vlad, vei avea o sarcina destul de grea cu multe riscuri dar pana la urma se va naste si va fi bine"
nu vreti sa stiti ca ma uitam la ea uluita si socata- a doua zi verdictul a fost acelasi sarcina 6 saptamani.

oridecate ari am avut probleme cu sarcina fara sa vb cu ea la telefon a venit la mine sa ma vada sa vada cum sunt - in ziua in care m-am internat in spital la 25 de saptamani de sarcina ma cauta la serviciu sa vada ce fac c aea stie ca nu imi e bine - m-am trezit cu ea in salon!

Exista si cine ii cunoaste sa ii pretuiasca!
Stiu ca poate pare SF dar nu este asa ceva, este pur si simplu experienta mea de viata in acest sens si crdeti-ma am invatat sa nu mai contest nika din ce exista pe acest pamant si sa spun doar ca orice e posibil!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca_vlad

da am intalnit doua astfel de peroane, amandoua ff credincioase!

un barbat care stat in fata mea vazandu-ma prima data s-a uitat la mine si dupa ce m-a cercetat pret de 5-20 minute mi-a spus toate hibele care le am din punct de vedere al sanatatii asta fara sa stie ca eu la timpul respectiv tocmai imi facusem analizele, iar spusele lui au confirmat diagnosticele puse de medici in proportie de 100%, si asta fara sa ma coste o caruta de bani.

o prietena ff buna acum fac o paranteza ca sa ma fac mai bine inteleasa (inca decand eram doar un copil mi-a placut numele de vlad si de atunci am spus ca eu daca o sa am un baietel o sa il cheme vlad). Sarcina am descoperit-o dupa vreo trei-patru randuri de ecografii, diagnostic chist ovariam 6-7 cm, inainte cu o seara de ultima ecografieintravaginala sa ne luminam ma intalnesc cu prietena mea la o cafea, nu stia absolut nika de cautarile mele la medici si imi spune fara sa o intreb nika "Felicitari tu esti insarcinata ai 6 saptamani si e baiat si o sa il cheme vlad, vei avea o sarcina destul de grea cu multe riscuri dar pana la urma se va naste si va fi bine"
nu vreti sa stiti ca ma uitam la ea uluita si socata- a doua zi verdictul a fost acelasi sarcina 6 saptamani.

oridecate ari am avut probleme cu sarcina fara sa vb cu ea la telefon a venit la mine sa ma vada sa vada cum sunt - in ziua in care m-am internat in spital la 25 de saptamani de sarcina ma cauta la serviciu sa vada ce fac c aea stie ca nu imi e bine - m-am trezit cu ea in salon!

Exista si cine ii cunoaste sa ii pretuiasca!
Stiu ca poate pare SF dar nu este asa ceva, este pur si simplu experienta mea de viata in acest sens si crdeti-ma am invatat sa nu mai contest nika din ce exista pe acest pamant si sa spun doar ca orice e posibil!

POZE VLADUT

Crezi ca persoana respectiva ti-a citit gindurile in legatura cu sarcina sau e mai mult de atit ?
Uite ce am gasit aici:

http://members.home.nl/intellect/personalitate.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

hmm...am intalnit si eu acum cativa ani un batranel din asta de citea in nu stiu ce; a scos o ansa pe care a tot sucit-o in jurul meu apoi a inceput sa-mi insire tot felul de generalitati; nu m-a impresionat prea tare decat atunci cand mi-a zis ca trebuie sa beau multe lichide ca am nisip la rinichi (ceea ce stiam deja); "ee", zic, "o fi nimerit si el", asa ca l-am pus la incercare rugandu-l sa-mi vorbeasca despre sotul meu(se laudase inainte ca poate "vedea" si alti oamnei, doar cunoscandu-le numele si gradul de rudenie). Recunosc sincer ca m-a uimit aici: mi-a spus raspicat ca sotul meu are probleme la rinichiul drept. Coincidenta sau nu, tocmai se externase din spital in urma unor colice renale, datorate unei malformatii a rinichiului drept. A2a oara cand l-am intalnit pe mosulica m-a citit ca sunt insarcinata (putem admite insa ca a intuit)si ca voi aveo o fetita . (a nimerit-o si aici). tare ciudata este senzatia pe care o ai in fata unui necunoscut care...te cunoaste.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu chiar nu are treaba cu gandurile cred ca e vb mai mult de energetica fiecaruia pe care o simt cei in cauza!Mai multe nu vreau sa spun ca nu vreau polemica, cert este ca exista astfel de oameni!

Valen ansa aceea iti poate spune mult mai multe si nu e doar o simpla coincidenta!

POZE VLADUT

Mergi la inceput