Clarvazatorii
Vreau sa va intreb daca ati avut ocazia sa intilniti o astfel de persoana,cum vi se pare?.Sint curioasa daca aceste persoane chiar pot sa spuna lucruri despre tine doar vazindu-te sau uitindu-se la poza ta.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Raspunsuri
Andrada spune:
am oarece idee cum o sa evoluze subiectul asta...stai nu....ah mereu dispare imaginea...nevermind...
A
DARAEL spune:
La acest subiect se potrivesc perfect urmatoarele cuvinte:
“Cei ce Stiu
Nu spun
Cei ce Spun
Nu stiu !”
Pace tuturor !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
anky spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
La acest subiect se potrivesc perfect urmatoarele cuvinte:
“Cei ce Stiu
Nu spun
Cei ce Spun
Nu stiu !”
Pace tuturor !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Si totusi...ceva concret ??
maru spune:
aici releaza acum o emisiune de iti face parul maciuca
se cheama Phenomenon
e live, si sunt testati cei ce zic ca au puteri supranaturale
brrrrrrr, mama ce am putu sa vad!
Doamne'ajuta!
POZE
DARAEL spune:
Lumea este plina de ‘clarvazatori’, dar, vorba poetului:
Cu cat butoiul e mai gol, cu atat suna mai tare....
Din nefericire, oamenilor le plac sunetele tari
Mai concret decat atat, ce sa iti spun ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
anky spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Lumea este plina de ‘clarvazatori’, dar, vorba poetului:
Cu cat butoiul e mai gol, cu atat suna mai tare....
Din nefericire, oamenilor le plac sunetele tari
Mai concret decat atat, ce sa iti spun ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Darael,te rog,vreau sa aflu parerea celor care au avut ocazia sa cunoasca o astfel de persoana.Parerea ta o stiu deja...
aidaciolac spune:
maru povesteste ca si eu sunt curioasa.
Exista?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
tlaura spune:
Mie mi se pare ca DARAEL, a spus tot! Ce nu intelegeti? Cine e cu adevarat nu o sa vina sa se laude in gura mare, iar cine o sa o faca, nu e cu adevarat!
Eu cred ca exista, dar nu am intalnit, si nici nu cred ca sunt pe toate drumurile cum s-ar parea!
alessia105 spune:
anky Sunt oameni si omeni ..adica ..sunt oameni care pot citii din privirea, fata unui om multeeeeeeeeeee ...sunt oameni care se lauda ca o pot face ptr a avea anumite foloase ...sunt oameni care chiar simt ..vad... prevad ....cred ca depinde de noi in cine si ce avem incredere sau ne punem sperantele .
Acum exact 2 luni am avut o presimtire pe care la momentul respectiv nu am stiut cum sa o interpretez decat ca pe o crizaaa extrema de plans ...la nici 24 de ore la usa imi sunau colegii domnului meu care ma anuntau ca a avut loc un accident de munca ...si ca el este in spital in operatie ..e pe aici pe la psiho un subiect ca daca nu scriam nu imi dadeam seama de amploarea presimtirii.
La fel cum mi se intampla sa vb cu o persoana care imi povesteste ceva si ii spun ai grija ca se poate intampla nu stiu ce ... eee si fi-mi-ar gura sa imi fie de ras ca am mereu dreptate ...sau mi se mai intampla sa cunosc o persoana ...sa imi spuna inima ca persoana respectiva nu e ok ... sa imi reneg sentimentele din prietenie si viata( de obicei prea tarziu ) sa imi arate ca instinctul meu era bun ...
Cred ca fiecare dintre noi are chestii din astea ...numai ca unii ( vb strict de cei care is adevarati) incearca sa o inteleaga sa o aprofundeze ,sa o descopere mai mult sau mai putin.
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
april spune:
Eu am intalnit astfel de persoane...doua. Si da, pot sa spuna foarte multe lucruri despre tine chiar fara sa ai contact vizual cu el/ea.
Andrada