Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)
Raspunsuri - Pagina 6
anymony spune:
CANDA....LA MULTI ANI!!!
CATA...felicitari pentru examen! si pentru patul Biei. Sper sa si doarma in el.
IOANA...sa stapiniti sanatosi masina si sa il plimbati pe Razvanel peste tot! Si nu mai zi ca nu ai sa o conduci..inceputul e mai greu! Stii tu...pofta vine mincand
Noi suntem Ok ne bucuram ca azi e mai cald si a iesit soarele. Ioana a dormit de la 1 pina la 2 jumate. Adik acum e in patut si vb cu jucariile.
Ia vedeti clipul...http://www.youtube.com/watch?v=GYdJOj0WKaY
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
loren@ spune:
Si Bia e geloasa pe Dan daca ma pupa, dar vrea si ea sa-l faca gelos si sta bot in bot cu mine pina cind incepe sa o gidile el ca nu il baga in seama...de aia i-am si luat pat, ca nu accepta sa stau linga Dan..musai sa stea ea intre noi! Acum mai e mai putin de 1 luna pina vine patul si poate scapam de ea noaptea!
Denisa de mult timp vroiam sa-ti zic ce mult imi plac rochitele Emmei..si aia negru cu alb si aia rosu cu negru..superbe!
Bia
Giova spune:
Cata si mie imi place in strampi. ii mai dau cand nu mai am pantalonasi de stat prin casa. Clau nu e prea incantat, mai ales ca sunt strampi si el e baiat. dar ce naiba sa-i dau? asa ca-l las sa strambe din nas.
Ioana doamne ajuta sa fie bine cu bona si sa o accepte razvan. daca e sfatoasa,parerea mea, e ca trebuie sa-i spui din start regulile, programul lui Razvan. ca poate nu vrea sa te asculte.
Sa stapaniti sanatosi masina...e SUPER neagra cu tapiterie crem, combinatia perfecta. covorasele puteau fi negre, ca deh....se murdaresc repede. dar lasa ca o duceti des in spalatorie.
Pufu lasa ca se va adapta Vladimir cu bona, cand va fi cazul.
Moni ce faci? ce e cu tine de nu mai scri?
merg sa pun mancarica la foc, Marco doarme si a mancat doar jumate din supa si carne.
pleaca si mama la ora 16, asa ca de maine la gradi cu el.
aici nu e zapada dar sunt 4 grade.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
pisoi3 spune:
CATA, sa stapaneasca Bia sanatoasa patutul si sa doarma in el mai ales!
GIO, si eu ii dau strampi lui Mark, e cam greu de gasit aici strampi care sa nu semene cu cei de fetita, ca la baietei nu se gasesc. Si eu ii dau strampi pe sub blugi cand e prea frig afara sau cand mai sta in casa si nu mai avem pantaloni sau costumase cu labute curate.
Mi-a placut de Marcolino cum se juca cu motoreta , a crescut muuuuult tizul, ca de altfel toti bebeii sectei.
MONI, unde esti?
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
T_Ioana spune:
Fetele, multumim pentru urari! In ceea ce priveste permisul..nu prea cred.Mi-e super frica sa conduc, in general, si chiar nu as risca sa conduc masina asta. Iar sotul meu e un sofer excelent, atent, prudent si ma simt extrem de confortabil cand conduce el! Asa ca de ce sa ma stresez aiurea?
Am trimis un mail in contul comun, super haios.....eu rad singura pe aici, mi se potriveste perfect!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Gio mersi de intrebare,p-aci ma distrez cu colegii de "horoscopul rautacios" trimis de Ioana.Mortal
ANDA
Sorry ca nu va raspund,dar am avut mult de lucru,probleme de rezolvat si nici n-am chef de scris.In plus,desi am citit tot, nu mai stiu ce,cum,cine,cand asa ca si
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
szaboali spune:
Salutare dragelor, la noi e venit iarna...pacat ca e cam multa fleasca...bine macar ca este si zapada . Azi am facut o mica plimbarica sa vedem reactia Iarinei la zapada, dupa ce ca anul trecut s-a cam instrambat cand a pus mana pe zapada...anul asta a vrut numai in zapada...am pus si niste pozici www.dropshots.com/iarinutza2#date/2007-11-13/11:46:31" target="_blank">aici pentru cine vrea sa vada iarna.
In rest suntem bine, Iarina e tot mai innebunita dupa tata-so...nici macar sa o schimb de pampers nu ma lasa, numai pe el il vrea...asa ca ma mai relaxez si eu putin...noroc ca e acum si el acasa.
Multi spiridusilor si mamicilor.
Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
szaboali spune:
Si Iarina e foarte foarte geloasa , nu are voie sa se apropie Mitica de mine numai daca ii cere voie si ii da acceptul.
Ioana pune si aici link-ul ala sa ma distrez si eu...care cont comun?ca eu is habarnista...
Acina, imi pare rau ca si tie ti-a aflat infectie , mergi la dr. cat mai repede .
Giova e super misto motocicleta primita de Marco, a venit deja Mosul???
Eu nu pot lasa comentarii in drop
Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun
Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
Giova spune:
gata, am trimis-o pe mama la Alba.
Marco e tot cu moto aia si zice ca e Luca pe ea, prietenul sora-mi' ca doar de la motocicleta lui i se trage totul, din aprilie cand am fost.
Moni spor la munci.
Anda eu i-am luat strampi chiar faini de baietei, dar nu din comertul autohton, ca tare naspa sunt. din Germania sunt adusi, gri/albastru inchis, deschis, cu diferite desene pt. baietei. am si dintr-aia mai subtirei si dintr-aia grosi, plusati pe dinauntru(nu cred ca ai inteles).
Ioana lasa ca te vei obisnui cu masina. si la voi nu e circulatie ca aici. va fi nasol daca o vei atinge/zgaria. eu ma oftic de numa, cand ma uit in cate locruri e zgariata, si nu pe strada/oras/trafic, ci in garaj. sunt de toata coma, asta e....noroc ca am barbat bun si nu comenteaza.
Ali super ca aveti zapada.acum ma uit la poze.
Gelozie?nu avem probleme.Marco csand vede ca ne vine si el sa ne iubim in 3, sau isi vede de treaba, nici nu observa ce facem.
eu sunt fericita ca mi-a facut sorella LG chocolate-ul ala, care a avut belit displayul, fara un ban, caci era in garantie. celalat care l-am dus in service la Orange nici acum nu m-au sunat, si au trecut 2 sapt. de atunci. Dar e bine ca am tel., ca aveam o panarama de Siemens a fetitei care e la mama...de ma durea capul.
I-a cumparat mama lui Marco o pereche de papuci de la Prenatal, super misto, si smecherosi. firma de firma si au costat doar 27 euro.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Ali si tu ai infectie urinara?
Ioana sa stapaniti sanatosi masina.
Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/