Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 7
Nati spune:
Buna fetele,
romanitza, eu in iulie cand am fost pt inseminare, mi-a gasit un chist pe ovarul stang cam maricel, da nu mi-a dat nimic, mi-a urat sanatate si gata.
Adevarul ca eu simteam numa ovarul drept la ovulatie, stangul nu il mai simtisem de vreo 2 ani sa ovuleze.
Asa ca mi-am sunat doctorita din tara, si mi-a trimis reteta prin posta la parinti,si asa am luat Duphaston din august si pana in septembrie pe 27 nu mai era nici un chist, si culmea aveam un ditamai folicul de 23mm pe ovarul unde era chistul.
Eu zic sa faci analiza progesteronului sa vezi daca ai sau nu suficient,si daca nu complectezi cu tratament.
Eu inainte de ciclu cu vreo saptamana jumate ma dor sanii mai ales pe laterale de parca mi-ar pune cineva un fier incins.Asa ca am luat si Mastodynon, asta e bun pt chisturi noduli la sani, prolactina marita, dupa o luna nu ma mai dureau sanii inainte de ciclu.Incearca ,mai ales ca tu ai si la sani chist.
Zic si eu, sigur te interesezi sa vezi daca sunt bune pt tine sau nu.
Euphoria,eu am facut inseminarea in ziua 12 la un ciclu de 27 de zile, si uite ca am reusit.
La prima inseminare esuata, facusem in ziua 15,deci tarziu, si mai era problema foliculului, era doar de 17mm, nici medicul nu vroia sa-mi faca inseminarea, ca nu avea rost cu asa folicul, dar am insistat eu, dar fara noroc, nu am ramas insarcinata.
Pe mine ma ajutase mult tinctura de lemn dulce, a facut foliculul gras, si din ziua 15 am luat maca pt endometru.
Voi cel putin aveti sanse cu stimulari, tratament, aici in Japonia zici ca-s certati cu medicatia, se face totul pe ciclu natural.
Va pup, si va tin pumnii sa fie cu reusite la toate fetele.
Poze
Animalutele mele
montytaiana spune:
buna dragele mele
azi sunt foarte trista
mi-a venit
inca o IAD esuata
din pacate nu pot fi trecuta pe listuza decat la esecuri
imi doream f mult sa reusesc
nici sa plang nu pot
sunt la servici si nimeni nu m-ar intelege
andriushca spune:
buna dimineata, fete scumpe!
monty, ma gandeam eu ca daca nu ai mai aparut e de rau.
bine ai revenit in clubul nostru, unde e jale mare. imi pare asa de rau pt. noi ...
va pup. capul sus!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
andriushca nu stiu ce a fost luna asta dar nici eu nu am avut niciun simtom din cele obisnuite de CM- dureri de sani, de burta, nervi
chiar speram ca de data asta am reusit
dar asta e
sincer m-am cam saturat de zicala o sa va dea Dumnezeu un copil cand o sa meritati
da ce aia care fac cu duiumul si ii trimit la cersit sau ii abandoneaza sunt mai viruosi
sau merita de fiecare data cand fac un nou plod
sunt f revoltata
si cam care ar fi momentul cand as merita
si care sunt criteriile ca sa stiu unde am gresit
lara20 spune:
monty te inteleg perfect.........nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez ca e foarte greu sa treci peste aceste esecuri!lasa sa treaca anul asta rau si poate anul care vine va fi ma plin de!
multa sanatate si liniste sufleteasca!
eu sunt tot cu acele pete maro de 5 zile
inna30 spune:
monty- sincer imi tare tare rau..capul sus, e foarte greu si noi stim ce este in sufletul tau, te intelegem dar incearca sa-ti revii..te pup si poate DD se va indura si de noi intr-o zi.ai griga de tine .
Euphoria spune:
Monty, imi pare atat de rau! Ma tot uitam dupa vesti de la tine...Speram ca no news is good news. Ca doar asa e zicala. Nu stiu ce sa spun, te inteleg si eu perfect, ca si celelalte fete...Capul sus si mergem mai departe. N-avem de ales. Ce faci acum? O iei de la capat? Ai grija de tine!
Astept si eu sa-mi vina astazi. Sunt in z 28, de obicei nu-mi intarzie, si oricum am un feeling ca voi fi si eu trecuta cu a 6-a nereusita....
Arina21 spune:
Fetelor, am si eu o intrbeare, poate stiti: utrogestanul luat din ziua 16 pana in ziua 26 are efect asupra ovulatiei din luna urmatoare? Eu am facut monitorizare si luna asta am 2 foliculi, cate unul pe fiecare ovar, in ziua 11 aveau 20mm fiecare si endometrul 7mm. Eu ovulez in z14. Pt mine e f buna grosimea endometrului. Plus ca am ramas cu somnolenta de cand am luat utrogestan, as dormi toata ziua. Nu mi s-a intamplat niciodata sa am 2 foliculi maturi si endometru asa bun, mi se pare coincidenta prea mare.
Am inceput sa iau utrogestan luna trecuta si voi continua luna aceasta.
Editez: Am uitat sa spun ca nu fac nici un fel de stimulare, singurul medicament luat a fost utrogestan.
VA multumesc.
Spor la bebei
Arina
lara20 spune:
andre mi-au venit uratii.........toata noaptea m-am trezit sa vad daca imi vinestii tu cum e ......tot speri pana in ultima clipa chiar daca nu recunosti!.
ramane speranta ca intr-o zi vom fi
voua nu va e greu de craciun???????eu urasc craciunul ca nu am bebel si ca nu vad si eu un ghindoc cum se bucura de brad,de mos,etc!e cea mai grea perioada din an pt mine!