La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Iri Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie
Corina, Claudya
Monica, tinem pumnii sa fie totul bine la dr. Sananate multa
Weekend placut scorpiutze dragi

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, iri.tot ce-ti doresti.
eu am fost ieri la dr pediatra numai eu, sa intreb despre dintii lui razvan.acu 2 seri primii 4 dinti de sus, in primul rand ca sunt foarte mici fata de restul, sunt un pic si mai negri, de la baut ceai.si am pus mana pe ei si am ramas masca.sunt tociti, macati, s-au mancat intre ei.numai astia 4.restul sunt albi, mari, frumosi.pediatra mi-a zis ca nu e primul copil, ca de la suzeta, ca de la biberon, si sa continui cu vigantol, si atunci cand or sa iasa cei definitivi astia vor fi impinsi de ceilalti.ca altii au ramas doar cu gingia pana au aparut ceilalti.am zis sa ma duc si la dr meu stomotalog sa intreb ce se intampla, daca se ocupa de copii sau e vreun stomatolog de copii.a zis ca nu se face nimic ca normal e mic, dar sa vin luni ca are o dr care a mai avut cazuri macar sa se uite sa nu fie afcetata radacina pentru ceilalti.eu i-am spus ca-l spal pe dinti dar sus nu ma prea lasa poate din cauza ca sunt mici periuta il freaca mai mult pe gingie si probabil d-aia.eram disperata.acum astept luni sa-l duc sa-l vada dr asta.ati patit asa?

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!tuturor sarbatorilor zileiCorina,Claudya,Piticasigogosica

O zi buna si frumoasa ca la noi,cu o mica exceptie fara vant,tuturor minunatelor si puiutilor lor.
Monica si noi tinem pumnii ;multa' mult pt ...
Wk placut si sa"auzim"de bine.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iri multa sanatae si fericire!!
Adriana, baiatul prietenei mele a avut la fel dintii, de fapt mult mai rau, la 1 an nu mai avea deloc cei 4 dinti de sus. Cica e un defect de smalt, si nu are legatura cu ceaiul, suzeta sau dulciurile pe care le mananca. Acum la 7 ani, au inceput sa-i lasa dintii definitivi,care au impins pur si simplu radacina ramasa afara.
Ea era foarte speriata sa nu pateasca si cu cel mic la fel (3ani), el e OK.
...plec in pauza.
Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am venit dar am fost degeaba dr-ul a amanat toate consultatiile de astazi, secretara avea un nr de tel de-al nostru si era gresit asa ca nu a avut cum sa ne anute
Adriana, noi am patit la fel cu alex...la 2ani si jum a trebuit insa sa-i scoatem cei 2 dintisori de sus din centru fiindca facusera infectie la radacina si a spus ca pot fii afectati cei definitivi...altfel daca nu fac infectii este mai bine sa stea in guritza...chiar asa negri cum sunt fiindca altfel migreaza cei definitivi si poate sa poarte aparat...noi am fost la N dr cu el si multi aveau pareri diferite9carie de biberon, de suzeta, amelogenesis imperfecta, anomalie genetica, etc) insa 3 dr(dintre care 2 din afara tarii) au avut aceeasi parere...laptele matern i-a afectat smaltul(el dormea cu sanul meu in gura aproape toata noaptea) ...restul dintisorilor sunt perfect sanatosi.
va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mira, pai asa mi-a zis si mie pediatra ca astia rai sunt scosi afara de cei definitivi.
monica,si cum ai reusit sa-l faci sa stea?nu l-a durut?cum i-ati scos?vai sper sa nu ajungem aici.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

MULTUMESC DIN SUFLET DRAGI SCORPIUTE PENTRU URARI.NU M-ATI UITAT SI ASTA INSEMANA UN MARE CADOU DIN PARTEA VOASTRA !!!!!!
Nina,Minica,Vbartan,Nastasie,Dodo pui,Mirakclucker si pentru toate scorpiutele acre stiu ca nu m-au uitat nici ele.

LA MULTI ANI ANA,SA FII SANATOASA SI LA FEL DE PLINA DE VIATA CA SI PANA ACUM!!!!!!!!!!!!

Ieri a fost o aniversare linistita in familie,poate cea mai linistita dintre ele.Asa mi-am propus sa nu mai fac tam-tam sa stau cu familia mea(noi si parintii mei,socrii nu am).
Sotul de dimineata nu mi-a urat nimic si eu eram tare suparata gandindu-ma ca a uitat ca e 16,dar el vroia sa-mi aduca flori si sa-mi ureze.I-a spuc lui Iris cand a lasat-o la gradi ieri sa-mi spuna la multi ani cand vin sa o iau...mititica si-a adus aminte ceva mai tarziu,la "petrecerea " mea pe care abia o astepta.Ca sa sufle in lumanari bineinteles
Asa ca la panz am fost cu sotul la restaurant si pe seara am petrecut acasa.Am primit flori frumoase (trandafiri de la sot) si un aranjament frumos de la mama.Cadoul,niste cercelusi din aur cu briliante,micuti dar finuti cum imi planc mie ...de la sot!
Mi-a zis ca atunci cand va avea bani imi va cumpara unii adevarati,insemnad de firma de multi bani.Dar si astia au costat destul zic eu.
Ma rog a fost frumos si linistit.Seara mi-am petrecut-o cu fata mea fiindca baietii au adormit

Am filmat si am facut cateva poze,dar nu se stie ca sunt de la aniversare ca nu apare torul...doar pe camere video.Le pun cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

acum am vazut ce am scris,am inversat o litera ...deci "scorpiute care"...
Eu sunt experta la manact litere,foame tre sa-mi mai fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor

La multi ani! Giani, Katarina, Jennifer, Noemi sa fiti sanatoase

va pe toate sa aveti un we fain

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Giani,Katarina,Jennifer,Noemimulta sanatate si tot ce-mi doresc va doresc si voua.
Iri ...hihi pricepusem ideia .
Un wk placut tuturor la Ct este uraaaaat.
intregul

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput