La multi ani, Minunate Scorpiute !!! (48)
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by aldaesmequote:
Originally posted by Ana68
Mira si Adriana,imi pare rau,dar chiar nu stiu motivele Elenei de a cere inchiderea contului si nu va pacalesc.Tot ce mi-a spus este ca nu mai vrea sa intre sa se enerveze aici...ca de cate ori venea pe forum venea sa se relaxeze,dar in ultima vreme...s-a saturat pur si simplu....Atat!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Adaug sper sa nu se supere pe mine nici Ana si nici Elena, ca e vorba de forum in sensul alte subiecte de pe forum, fiindca pe asta i-a placut intotdeauna si il mai citeste si intr-un fel sau altul va ramane in legatura cu noi!!!
esme
Atunci, te rog, hai inapoi, macar aici, Elena !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Ninocka...multumesc de subiectul deschis la evenimente,multumesc pentru cuvintele calde si bune si multumesc pentru urarile in direct...Te pup cu mult,mult drag!
........
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana, scumpa, nu puteam lasa sa treaca asa simplu o zi atat de deosebita, cand tu ne esti atat de draga, tuturor scorpiutzelor de aici, timisorencelor tale si fetelor tale fantastice !
Abia astept sa ne povestesti, maine, cum ti-a fost ziua de azi, pana la urma.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
vbartan spune:
ziua buna scorpiutze dragi
Alyssa, Delsim, voicu_bebi
Syd, Rosa, Aldo (baiatul lui Vikinga), Saphir
Ana Sa fii sanatoasa si voioasa. Tot binele din lume pentru tine. Asteptam sa ne povestesti in stilul tau caracteristic cum ti-ai petrecut ziua de azi.
Fetelor va pupam si va dorim o zi minunata
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
Dodo-pui spune:
La multi ani ANA!;sa fii sanatoasa,fericita alaturi de cei dragi tie.De aici de la Constantate iubim fara sa te stim cum arati.multumesc pt incurajarile de la momentul respectiv. cu toate urarile noastre de bine.
La multi ani!:Syd,Rosa,Aldo,Sapfir,tot ce va doriti.
Noi ne-am intors de la recuperare si sper sa doarma fara mine
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
miraklucker spune:
Ana , sa fi sanatoasa si fericita si intotdeauna plina de viata ca acum!!!!
...la noi a nins, acum a iesit soarele si s-a topit toata zapada.
V-am pupat, sa aveti o zi minunata.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
dolcebaby spune:
ANUTZO DRAGA LA MUUUULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII!!! DIN TOATA INIMA ITI DORESC TOT CE ESTE MAI BUN SI SA FII FERICITA !
ANIVERSARE FRUMOASA!
dolcebaby spune:
nu am timp sa caut ...spuneti-mi si mie ce s-a intimplat cu Elena ? nu vreau sa plece!
[b]Fetelor suntem in concurs la Pampers asa ca va invit sa ne dati si noua voturi ca suntem taaare codase...
asta este http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=2&id=376&from=search&keyword=maria%20Teodora
multumim
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
Ana, La multi ani! sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tine, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
si un bratz de
Petrecere frumoasa
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
La multi ani, Iri !
Sa fii sanatoasa, sa-ti cresti comorile asa cum iti doresti !
Sa fii iubita si apreciata asa cum meriti !
Sa fii fericita si sa-ti implinesti toate visele,
alaturi de frumoasa ta familie !
Asteptam pozele !!!
Ana, unde esti cu povestea zilei de ieri ?
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
Irina, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tie si copilashilor tai
La multi ani! si pentru scorpiutele Claudya si Corina, sa fiti sanatoase
noia vem programare cu alex la dr sa vedem daca a revenit sinuzita sau este doar ceva legat de o infectie in gat...sa ne tineti pumnii.
va pe toate
sa aveti un we fain
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post