LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetele,

va multumesc din suflet pentru toate urarile primite si aici si pe forumul alternativ (mess). acum suntem intre 2 ture de invitati si am intrat pt 5 minute.
a fost o nebunie aici la noi, calare unii peste altii. copii multi si galagiosi, mamici vesele si multa buna-dispozitie.
au fost o multime de fulguleti la noi: Andrei, Grigore, David, Crinuta si Alexia, celalt David, o piersicuta Maya si surpriza surprizelor Zara. pe care am recunoscut-o din prima de cum am vazut-o la usa (desiree ai ghicit). Am primit multe cadouri frumoase si pe multe inca nu le-am desfacut.
la tort a fost super toti au mancat, dar deliciul l-a facut Zara care si-a infipt mainile in farfurie pt ca s-a gandit ca e mai funny asa.

va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi si Adina si astazi cand printesa mea face un anisor, dar si in tot acest an. Un anisor plin de multa iubire, in care ne-am schimbat enorm, in care am ras pt fiecare gest nou, la fiecare suras si am plans si am suferit la fiecare hop. acum dupa un an mi se pare ca a trecut asa de repede si momentele in care era inca un bebe mic in burtica par indepartate.

poze vor veni probabil maine, pt ca azi mai avem o tura de invitati.
la fel si povestea nasterii fulguletului nostru iubit.

sincer m-am simtit putin prost cand am vazut cata lume ne-a felicitat pt ca eu nu am prea mai scris in ultima vreme si cu siguranta am mai sarit dintre fulguleti. va multumesc ca nu ne-ati uitat si ca v-ati gandit la noi astazi. sunteti la fel de minunate ca intotdeauna.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

yuhuuuuu!am ghicit, am ghicit! capat poze cu voi de acolo? si cu scumpa de zara?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cu www.flickr.com/photos/dbunny/1984355919/in/set-72157602755184642/" target="_blank">Invitatii imi bat capul in dupa masa asta...Le fac in Power point, daca cineva vrea sa-o vada mai de-aproape trimit invitatie.ppt...m-am gandit ca poate va vin idei... le-am tiparit pe hartie groase(250gr) lucioasa, le-am taiat cu ghilotina de la berou s-amu le impachetez...doblez...indoi...sau cum s-o zice...Donia?????? help!!!!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

la noi semnul de afectiune e sa ne dam cap in cap si sa maraie... atunci stim ca e dragoste adevarata...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Imi pare rau ca s-a iscat o discutie din cauza mea si a parolei aleia !!!! Nu am folosit parola si nici nu am de gand s-o folosesc pt.ca pana sa primesc parola am vazut ca Alexandra25 folosea photobucket pt.poze,mi-am batut capul si am reusit si eu.
Daca tot spuneti ca trebuie sa-si dea mai multa lume acordul pentru acea parola va intreb,de ce nu mi-a raspuns nimeni la intrebare? Doar Bebinuta a vazut-o si mi-a raspuns !!! Sa stii ca as fi acceptat un raspuns negativ din partea voastra Dianocica ,dar nici macar negativ nu a fost.Nu m-ati bagat in seama. Am intrebat doar :unde se pun poze si ce e cu butoiul ala ! Atat ! Dupa parerea mea nu ar trebui sa va luati de Bebinuta ci de voi!
Pa!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Erata. Am spus gresit. Arata afectiune, dar pupatul nu inseamna pentru ei ceea ce este pentru noi.
O sa vedeti voi adevaratul pupat spontan atunci cand se va produce. Pana atunci e explorare, imitatie... Dar no, tot iti pica bine ca parinte.

Laura, dar si tu ai alaptat pana nu demult... eu ma gandesc ca muscatorii poate stiu cumva ca daca apuca cu gura din mama vine lapte si probabil de aia musca... sa se hraneasca din noi... si cu cat musca mai puternic cu atat sunt sanse mai mari sa vina lapte... nu stiu daca are sens, dar asa incerc eu sa-mi explic.

Dbunny, faine invitatiile... da, doblez e bine ... le indoiesti, ai nimerit-o pana la urma.

eri_ka, las' ca si noi o sa fim fara copii la ziua lui Cristi... si prea rau nu-mi pare, ca la Roxana a fost o nebunie, ea a fost obosita... o luam mai catinel acum.

Raluca, La multi ani pentru Adinuta, felicitari pentru primul an!

chris, si noi ne dam cap in cap... dar cu mare bucurie, nu? E dragoste mare, e clar!

draga veronici, pe cuvant daca iti inteleg mesajul.
Ce e domnule cu atata agresivitate in lumea asta? Nu mai putem sa discutam omeneste... imediat sarim ca arsi!
Baaai, ca-mi vine sa ma duc in lume! De fapt m-am si dus... Butoiul, Niagara... here I come!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

veronici daca tot ai citit macar fa-o cu atentie:

quote:

am si eu o problema. legata de parola. sa nu ma intelegeti gresit. nu vad in ce caz pe lumea asta veronici nu ar primi parola. pt ca e chiar una de-a noastra. de-adevaratelea. dar nu ramasese ca pt a primi cineva parola, oricine ar fi acesta, trebuie sa si dea acordul mai multa lume? poate am inteles eu gresit...deci nu contest rezultatul, ci metoda.
quote:

quote:

bambo cieste, te rog, cu atentie. veronici are parola si ar fi primit-o oricum. nici nu incape indoiala. problema era cine si cui da parola. ramasesem cu impresia ca pt oricine, nou sau vechi, se dezbate daca se da parola sau nu. sa nu iti dau primul exemplu care imi vine in minte...ala cu lupul......ok, daca a ramas ca numai pt persoanele noi e nevoie de brainstorming. inseamna ca intelesesem eu altceva.
quote:

si inainte sa incepi cu 'Pa!' si cu nemultumiri ca nu iti raspunde lumea, gandeste-te ca aici scrie cine si cand vrea, la fel ca si tine. si raspunde cand /cum isi aduce aminte/ii face placere. si nu suntem la clasa a 3a.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, n-ai loc femeie in butoi acolo-s io unde sa-ncapi??, sezi mumos unde ti-e locul...Bubico!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocica, doar cand exista fete noi se intruneste consiliu' de pe forum ...Veronici e una de-a noastra...hai, Veronici, nu te supara...chiar esti una de-a noastra, nu vb prostii aici...sa nu cumva sa nu mai intri!!!! Te roooog!!!! eu nu ti-am raspuns ca am citit cam pe diagonala, am avut problemele cu Denis pe cap si cred ca n-am raspuns la multe lume...cu ocazia asta imi cer si scuze
Chris, ai tu dreptate acolo, in ceea ce zici!...

Chiar sunt ingrijorata....Denis are iar 38.3 intrarectal, nescazut nimic...Offfff...si are niste episoade de tuse de ma ingrozesc efectiv...Sunt tare suparata, incep sa simt ca nu mai pot...

Mai vroiam sa raspund cuiva...dar iar am uitat...revin

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

Erata. Am spus gresit. Arata afectiune, dar pupatul nu inseamna pentru ei ceea ce este pentru noi.
O sa vedeti voi adevaratul pupat spontan atunci cand se va produce. Pana atunci e explorare, imitatie... Dar no, tot iti pica bine ca parinte.

Aham, asa cred eu si despre ma-ma si ta-ta...el zice, dar habar n-are ce zice... nu-ntelege sensul inca. Chestii d'asta ca fiimea zice mama de la 7 luni....am tot auzit. V-am spus ca al meu ficior stie tabla inmultirir de cand avea 4 luni nu? sac!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput