Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mada
liadorian sarumana si pupicei Mirunei si mamicii ei din partea noastra.
gabiarama sa te auda dumnezeu ca doctorita de la neurologie a cam bagat spaima in mine.

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor!!!

Nu ne-am mai auzit demult, nici de citit nu am mai avut timp sa va citesc, am vazut doar cateva poze cu voi, cu micutii si micutele voastre care m-au incantat mult.

Am o tristete foarte mare in suflet si de aceea am venit sa va intreb daca stiti voi vreun dr. bun dar f. bun sa fie de ginecologie nu pentru mine, ci pentru NIKOLE!!!Intreb pentru ca de ieri cand mi-a dat o stire nasoala nu mai pot dormi si ma gandesc cum sa o ajut, si imi pare rau ca e asa de departe... De aceea va rog cine stie un dr. bun in Romania sa imi spuna, ei i-au spus japonezii de acolo ca are cancer, ceea ce eu nu pot sa cred si de aceea am sfatuit-o sa faca un control mai amplu ori in Germania ori in Romania.I-am spus sa nu mai planga si sa sufere daca nu stie ceva exact de 100%.Practic nici nu ma pot pune intr-o astfel de situatie ca imi dau mie lacrimile deja... sper sa isi adue puterile cumva si sa gandeasca pozitiv ca totul se poate pana la urma rezolva.Nu stiu cum un medic fie el si japonez pune un diagnostic asa scos din burta, in plus mai stiti ca in urma cu cateva luni i-au spus ca are meningita pe cand ea avea mastita, si era ceva normal la alaptare.
Noi suntem okay, Merwana creste si descopera lumea din jur...
Va pup si astept un raspuns de la voi.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , daca nu imi apar mie musafirii ,mai ca as veni la un Martini .Astept 2 colege de scoala , profe ca si mine , prin urmare ia ghicitei ce urmeaza : birfa , vorbarie multa .Maaaaama ,de cind imi doresc asa ceva

Sherezada , am inteles ca fetita ta s-a nascut prematur, la cite saptamini s-a grabit ea sa iasa ? Si sa stii ca nu esti singura speriata de doctori .Un kinetoterapeut iti poate arata ce exercitii poti face tu cu fetita ta acasa .Prin exercitii sigur va recupera .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Nikole stai linistita pana nu vezi exact ce si cum. Cred totusi ca asa cum de la meningita la mastita e cale luuunga, asa se poate sa fie si acum. Poate sa fie si o neintelegere de limba ma gandesc, avand in vedere pronuntia asemanatoare, cel putin in romana...

In Ro sunt multi medici ginecologi buni pe cazuri de multe ori foarte grave, sunt sigura ca fetele te vor ajuta.

Pupici multi, sanatate multa, rabdare cu caru' si nu uita ca suntem toate alaturi de tine.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Doamne Monica nu pot sa cred asa ceva!! TRebuie sa fie o eroare!
Nu stiu ce sa spun...Nu cunosc nici un medic..

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Madabout2003_ a spus ca a facut testele Papanicolau si ca asteapta rezultatele dar testul il facuse si inainte de nastere si era okay deci in timpul sarcinii eu nu am mai auzit sa se instaleze vreun cancer.Eu sper din tot sufletul sa nu aibe nimic, eu nu am incredere in dr. lor de acolo si sper sa nu aiba nici ea, dar uite cum poti sa nenorocesti un om si sa il faci bolnav chiar daca nu e, dandu-i o veste proasta.

Nu stiu ce sa zic.Nu am cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

gabiarama Maia a venit pe lume la 31 de saptamani.Adica exact 6 luni si trei saptamani.Si cum a fost prematurica acum umblam din doctor in doctor sa vedem daca nu cumva are ceva.Desi mie mi se pare ca e un copil fara probleme.In afara de faptul ca nu sta pe burtica si nu isi tine capul face cam tot ce spune cartea pentru varsta ei.Dar daca doctorul zice...Zilele astea mai trebuie sa mergem la orl si am scapat luna asta.
Intrebare intrebatoare:voi beti cafea?Ca eu salivez dupa una adevarata de cand am ramas insarcinata!Am baut una de cand am nascut dar fara cofeina si parca-parca as bea una cu cofeina.

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Samadhi poti sa imi dai mailul ta? Ca am tot incercat sa iti trimit un mesaj privat dar nu reusesc!
Eu ma duc sa ii fac vaccinul 2 lui Emy!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Madabout2003: am trimis pe emailul comun niste poze de luna trecuta cu fetitele mele, vezi ca acolo este si emailul meu unde poti sa-mi scrii !!! Si eu merg cu Merwana maine la al 2-lea, fetita mea are deja aproape 6 kg si aproape 60 cm.Acum doarme si a zambit in somn... ne este tare draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetelor .in primul rand nasa mea e dr. pediatru. in al doilea rand mamicile voastre credeti ca v-au crescut dupa carte sau internet,sau dupa ce spun pediatri?

Mergi la inceput