Strumfi de iulie-august 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
liadorian spune:
'neata, fetelor... Asa de tare casc incat aveti un noroc urias ca sunteti "virtuale", cat pe ce sa va inghit!
Sa nu va suparati, dar in ultima vreme am reusit sa citesc numai din 2 in 2, din motive diverse:
- pitica nu doarme noaptea, deci subsemnata nu doarme noaptea;
- sotul monopolizeaza calcu', deci subsemnata jeleste pe langa el saaaaau o tuleste cate o jumatate de ora la plimbare: aerul asta rece de iarna imi mai pune in miscare neuronii si face bine la ten (ca de o masca, de-un tratament etc. nu m-am mai invrednicit de pe vremea cand baiet fiind paduri cutreieram);
- s-a anuntat vizita de la socri si pentru asta mi-am facut si eu curaj si m-am apucat de-un shmotru mai responsabil prin casa, ca altfel... Spre exemplu, aseara am dezghetat congelatorul, chestiune pe care o tot amanam de enshpe luni.![]()
Asa ca pup taaaare pe toata lumea si incerc sa ma revansez...
Simo, flutur o batista uriasa in urma ta, daca ai plecat deja! Sa va priasca sederea in tarile calde si sa ne aduci inapoi un Matei dolofanel si vesel foc.
Steluta, fara suparare, dar si mie mi se pare incredibil de devreme pentru diversificare... Sunt ceva motive speciale pentru care v-ati grabit? De fapt, ce motive ar putea fi, si bebeii hraniti cu formula se diversifica macar dupa 4 luni. Uite aici o discutie despre diversificare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110306 . Gasesti acolo puncte de vedere diferite despre subiect.
Sheherezada, Maia e o frumoasa! V-am vazut pozicile (de fapt revazut)
! Sunt convinsa ca va evolua frumos, mai ales cu ajutorul unui kinetoterapeut. Iar daca tii seama de varsta ei corectata, diferentele astea intre ea si alti bebei sunt perfect justificate. Noi (eu si Miruna) va imbratisam pe amadoua si va dorim sa faceti progrese rapide!
Sandrinutza, asa mult imi place sa te citesc! Scrie cat de lung vrei tu, e multa in caldura in tot ce postezi, mie una imi face bine sa te citesc. Spor la alaptat si succes la luatul in greutate!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
liadorian spune:
Oana, am ramas datoare cu niste explicatii legate de zapada de ieri. Deeeci: a nins asa de frumos si de linistit, cu fulgi uriasi, ca-mi venea sa ma ascund undeva la tara, sa-mi scartaie zapada sub bocanci si sa-mi miroasa a lemn ars in soba. I-am promis Mirunei ca zilele astea iesim pe ninsoare, si-i prinde mami cate un fulg in gene si unul pe nasuc, sa vada si ea cum e zapada. Iar tati s-a angajat sa cumpere saniuta.
Valen,
!
Mada,
!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
redai spune:
Neata si de la noi!!
Da tare matinale sunteti unele....eu deschid calcu numai pe la 9 jumate.
dsteluta91 ti-a recomandat cineva asha repede diversificartea?Si lapte de vaca la varsta asta? Esti convinsa ca este bine?Ai mai citit pe net urmarile unei diversificari timpurii?
Care gel este mai bun pentru aparitia dintisorilor la bb? Voi de care folositi?
Lore, mamicutza lui David
POZE
ghinetz spune:
quote:
o tuleste cate o jumatate de ora la plimbare
O jumatate de ora a ta in care sa te plimbi asa, aiurea?! Waw! Ce fain! Eu am fost la dispensar ieri si am stat mai bine de o ora. Si-mi era ciuda ca am irosit timpul stand acolo, pe holuri, printre tuse si stranuturi. Puteam sa ies la o cafea cu o amica, nu? Ca cine stie cand mai prind sot disponibil sa stea cu BB. (oricum, cand m-am intors era asa de ostenit, incat nu cred ca va mai accepta o alta iesire de-a mea, mai ales in scopuri de astea...personale)
Oana, Stefan
si Victor 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
o tuleste cate o jumatate de ora la plimbare
O jumatate de ora a ta in care sa te plimbi asa, aiurea?! Waw! Ce fain! Eu am fost la dispensar ieri si am stat mai bine de o ora. Si-mi era ciuda ca am irosit timpul stand acolo, pe holuri, printre tuse si stranuturi. Puteam sa ies la o cafea cu o amica, nu? Ca cine stie cand mai prind sot disponibil sa stea cu BB. (oricum, cand m-am intors era asa de ostenit, incat nu cred ca va mai accepta o alta iesire de-a mea, mai ales in scopuri de astea...personale)
Oana, Stefansi Victor
Da, Oana... Am asa un noroc ca D. - tatal Mirunei - are curaj sa stea singurel cu ea! Chiar ne gandeam acum sa accept niste meditatii (doua fetite de clasa a XII-a), fiindca stam super prost cu banii. Iar D. ar urma sa aiba grija de Miruna cat timp eu sunt iarasi profa. Beleaua e ca Miruna si-a dat asa de tare peste cap programul de somn si de mese, ca nici nu stiu cum sa procedez... I-as lasa laptic muls pentru orice eventualitate, dar inca n-am cumparat arsenalul de sticlute si tetine si sterilizator. Ceva sfaturi? Spre ce sa ma orientez? (Le-ar folosi D. in caz de urgenta, asta insemnand de cel mult 2 ori pe saptamana.)
Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
gabiarama spune:
Simooo, nu uita si de cafea ! Sa refaci stocul nostru ca prichindeii astia nu ne lasa sa dormim noptile 
Oana ,sa stii ca si mie mi-a zis dr sa ii dau calciu lui Bogdan atunci cind avea tusea aia latratoare ,am intrebat de ce si mi-a spus ca ii ajuta si atit .I-am dat o zi si am observat ca il ia cu dureri de burtica si am renuntat ![]()
Sherezada ,sunt convinsa ca in scurt timp si Maia va ajunge sa faca flotari sau sa se intoarca pe burtica 
Steluta , ce anume te-a determinat sa ii dai lapte de vaca ? Ai incercat un alt tip de lapte praf ?Poate o fi avut si ea o perioada in care refuza mincarea ,cum fac muuuulti dintre copilasii nostri din cind in cind .Am citit acum din urma mai cu atentie si am vazut ca e diversificata rau fetita ta .La nici 3 luni ea papa supica , mar cu biscuite (o fi macar din ala fara gluten ?),faina de orez
.Nu te supara pe mine ,nu crezi ca te-ai cam grabit ?
Poze
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Simo drum bun, sa ajungeti cu bine si sa se simta Matei minunat.
Mychydutza am vrut sa zic ca aia e soacra ca are o privire evil.De genul zambet dragut dar acum scot ghearele
ce tare esti!!!!!!!
*mihaela*
ghinetz spune:
Lia eu cred ca daca hranesti bine Miruna inainte sa pleci, doua ore rezista ea fara laptic. Cu conditia ca in timpul asta sa aiba activitate: plimbat, aratat florile, ceasul (cam asta merge la Victor). Pentru siguranta, daca vrei sa ai un biberon de lapte, ca ustensile eu iti recomand Avent. Un biberon sau doua, tetine adecvate varstei. Pompa cred ca ai deja. Si pentru un singur biberon/zi, cateva zile pe saptamana nu cred ca e nevoie de sterilizator. Sacrifica o oala si fierbi biberonul. Asta daca nu vrei sa investesti acum in sterilizator in ideea ca poate il vei folosi mai tarziu. Mai bine cumparati sanie pentru Miruna de banii aia. Pe bune, e foarte utile. Una cu spatar pentru cand va sta in fundulet. (Noi nu mai venim la derdelus in Suceava. Trebuia sa ajungem la socrii, dar vin ei la noi)
Oana, Stefan
si Victor 
ghinetz spune:
Gabi, multumesc. Eu i-am mai dat si luna trecuta calciu. Nu ii placea in mod deosebit, dar l-a luat. I-am dat cu seringa, 5 ml/zi, dar nu tot o data, asa, pe rand.
Steluta, dupa cum vezi ne-ai cam shocat pe toate cu vestile tale. Diversificare deja avansata, lapte de vaca...Waw! Nu vreau decat sa cred ca stii ce faci. Desi...waw! Tot cred ca e prea devreme. Te-ai sfatuit cu cineva? Ti-a recomandat cineva? Atentie.! Mare atentie!
Mama, ce chiuie Victor! Pai cum sa nu fie ragusit. Exista persoane specializate care sa chiuie pe la petreceri? ca il trimit si eu? oare ia si ceva bani pentru asta? Macar cafeaua "lu' maica-sa" sa o scoata.
Oana, Stefan
si Victor 
ghinetz spune:
Acum am auzit la radio, azi e Lasatu' secului. O punem si noi de un chef? (cand eram studenta aveam multi prieteni la Teologie, in special Patrimoniu, deci nu viitori preoti. Si, mama, ce chefuri erau de lasatul secului!!!)
Deci, cine vine la o
? Sau vreti ceva mai fin? Un Martini
?
Oana, Stefan
si Victor