Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Deci sarbatori acasa, inseamna ca nu sunt singura care prefer varianta aceasta oricarei alte trambalari cu 2 copii mici dup anoi...Ei la anu' e altceva, o sa faca vred copiii revelionul la bunici...

Luna, nu, nu esti singura. Si io caut carucior sport, si tot in trei roti(si eu am o obsesie pentru 3 roti la carucior, e mai usor manevrabil, sau imi pare mie??? - cel putin la mine asta este considerentul...)Si pe cel sport tot in trei roti il vreau, e super cel recomandat de tine, dar prea scump in RO(8 mil mi se pare mult pentru un carut sport..., si nici nu stiu daca varianta de la Miniblu e identica cu cea recomandata de tine...)Astept Baby expo acu in decembrie si ii iau negresit daca gasesc... Las sa fie, ca acu vine primavara...

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Am ajuns si eu acasa! Si ghiciti ce am recuperat pe drum...pasaportul lui fie_mea! Gata e oficial 2/3 din familie sunt fratuji...sunt in minoritate!
Alina satu'mana pentru poze! Ma simteam vinovata de cate ori vedeam albumele ca eu nu ma invrednicesc sa trimit poze cu Emy, acum sunt linistita!
Carla, Aylin deci ne dam rendez_vous in Parcul Circului intre 21.01-05.01!! Abia astept! Carla si eu vroiam sa iti spun ca mi s_a parut super aiurea faza cu nasii! Pe de o parte e mai bien ca a fost asa si astfel ai putut sa gasesti nasii pe care comoara ta ii merita!
Nonna imi pare tare rau pentru cumnata ta! Nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul ei!
Nico bine ai revenit! Multa sanatate un continuare!

Assa, Luna pe tine te-am lasat la urma, despre carucior habar n-am, ma gandeam ca o sa imi spui tu..! Sper sa nu trebuiasca sa il scoatem de cate ori il pliem ca! Iar despre carut sport cred ca nu e prudent sa scot acum subiectul cu al meu dupa ce i_am tot explicat cum caruciorul asta o sa fie bun pana la 3 ani...dar m_am gandit si eu la Zapp!
Si zici ca ai facut liceul la Rosetti!!!!Nu_mi vine sa cred!!!!Si eu tot acolo!Am terminat in 1998 eram la clasa de info... Si tu ai inceput sa fumezi la bazin?

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mada, am avut si eu o prietena (cea mai buna pe vremea aia ) care a terminat rosetti in "98; ioana stoica. Iti spune ceva numele asta?www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Valen nu prea imi spune nimic dar cam am de la un timp neuronul intr_o doaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada Rosetti?
Da si eu am fumat la bazin la greu si am chiulit in Verdi... ce vremuri. Eu am terminat in 1997 am fost la clasa de uman limbi straine. Ai pozici mai vechi cu tine?

Eu nu prea am aici. Dar am sa ma uit mai bine la tine poate imi amintesc figura caci am invatat doi ani impreuna cand erai tu a noua si a unsprezecea. Ce diriga ai avut? Ceva iubit? Mai baga detalii poate de recunosc.

Alina aici toti copiii incep cu cereale. Alt sistem.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Mada m-am uitat la poze mai indeaproape si parca imi pari cunoscuta. Acum nu stiu daca imi pari cunoscuta din cauza ca am mai vazut pozele sau din cauza de liceu. Deh, batranetile. Acum insa neaparat vreau sa te vad sa depanam amintiri.

Referitor la carut nu am gasit raspunsul desi la ei pe site scrie ca se poate fara sa scoti scaunul. Dar nu arata cum. O sa mai incerc.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Luna si eu ma uitai la poze dar vorba ta ..pacat ca suntem tinere! Si acum clar trebuie sa ne vedem!

Mergi la inceput

Cine intreba de Londra, a luat foc un depozit mai vechi exact unde se construieste ceva stadion sau nu stiu exact ce pentru olimpiada din 2012. Alexi colega noastra de forum locuieste acolo insa am sunat-o si zicea ca nu e asa mult fum cum spun astia. N-a explodat nimic din cate stiu.

Mergi la inceput

Mychydutza foarte frumoase pozele, am vazut o familie superba. Si Andrei e superb. Mai e un baietel la vreo 4 ani frumos foc. Si cand ati mancat tortul ala v-ati gandit si la mine, ca deja imi ploua in gura. Pe soacra cea acra nu ai tras-o in poze? Care e?

Mergi la inceput

Ah si am uitat sa-ti zic, imi mai place ca nasa saraca e cocosata in biserica cu Andrei in brate care doarme de n-are treaba. Si cum dormea el si la dezbracat.

Mergi la inceput