Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna ce s-a intamplat in londra?????dau astia la tv de ceva explozii in londra....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Carmena cred ca cel mai bine de sarbatori e sa mergem la "Hotelul Plapumioara", mai ales ca avem bebici mici.poate anul viitor o sa ii lasam la bunici si mergem si noi pe coclauri, da anul asta cred ca hotelul mai sus mentionat este ideal

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mai e vreo nebuna ca mine care deja cauta carucior sport? Eu deja am gasit ce vreau arata exact ca si quinny zapp (Anto parca tu ai quinny zapp?) numai ca se lasa pe spate in plus si e mai ieftin decat zapp-ul. Il stiti? Uitati link www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-131324_10001_" target="_blank">aici. In caz ca nu v-ati prins eu am o obsesie pt trei roti.

Acum trebuie sa mai gasesc motivul cumpararii lui, ca al meu deja m-a intrebat "pai n-ai zis ca asta merge pana la 3 ani?" Lasa ca gasesc eu motiv, ceva cu concediile, cumparaturile, etc.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Luna, eu nu am Zapp, nu am luat tocmai din cauza ca nu se regleaza spatarul. E f misto asta pe care l-ai gasit, cand cautam eu nu era asa ceva si nici nu am vazut ceva similar in Belgia.
Deci eu am trei caruturi acum: www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25" target="_blank">Speedy a fost primul carut luat pt Victor(cu landou si scaun de masina), f comod si manevrabil, dar e mare si ocupa aproape tot portbagajul, e nepractic pt calatorii.
Apoi am luat carut sport cand am fost prima data in Rom, Maclaren Quest si suntem ff multumiti, e f bun.
Iar acum cand am fost cu 2 copii pe avion am mai luat un www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0025091" target="_blank">Maxicosi care e mai mic decat Speedy si se potrivesc landoul si scaunul de masina pe el.
Din ce am citit si vorbit cu alti parinti, Maclaren-ul e f bun si fialbil.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

nico, sanatate multa; bine ca ne tii la curent cu starea ta.antoanela, uff, si sarah calca spre interior(cu calcaiul doar, nu cu varful); acum vad ca s-a corectat binisor piciorul drept, stangul insa imi da batai de cap. La controlul de 2 ani, dr. mi-a zis ca sunt sanse sa se corecteze de la sine si stangul si ca vom primi trimitere la ortoped abia peste 4 luni (daca mai e nevoie); pana atunci, i-a recomandat incaltaminte care sa sustina glezna (care incaltaminte ia forma piciorului si deci nu ne ajuta) si sa-i supraveghez pozitia in care se aseaza, in sensul de a nu mai sta cu picioarele in "W", ci cu ele intinse in fata. Vom vedea in ianurie cum sta treaba .LUNA, daca tu te gandesti la carucior sport eu ma gandesc la, la, la, la....sanieeee, ca aici o sa tina ceva iarna asa ca ne trebuie.gata, m-am decis: azi incepem DIVERSIFICAREA (cu poze si cu tot ce trebuie pt. un eveniment asa important)sa aveti o saptamana frumoasa.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alina, Valen, mersi de raspunsuri.
Valen, bafta! Asteptam pozele.

Ma duc sa mai fac si eu un pic de treaba, pupici.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu am crescut in Parcul Circului, asa ca il stiu in toata evolutia lui, de acum 30 ani pana in prezent... Mama inca locuieste vizavi.

Si pe mine m-a consultat la controlul de 6 sapt. sa verifice uterul, daca ma doare ceva etc. si apoi am discutat despre reinceperea activitatii sexuale (ma rog, noi n-am asteptat ok-ul dr... ). Desi alaptez, mi-a zis sa iau contraceptive sau sa folosim prezervativ pentru ca aveam pauze de cel putin 8 ore in timpul somnului de noapte al fetitei.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu reusesc sa-mi revin.
M-a sunat cumnata mea si mi-a spus ca a pierdut copilul.Avea 18 saptamini.Trebuia sa fie finutzul nostru.
A avut probleme pina acum,singerari care se mai intimpla in sarcina dar dimineata nimic nu anunta ce avea sa se intimple,s-a dus l-a baie si l-a simtit pe bebe intre picioare. Medicul e alaturi de ea dar nu stie ce sa-i spuna.
Era terminta,are 36 de ani si un baietel in clasa a-II-a.Isi doreau f. mult acest copil.Nici nu stiam ce sa-i zic.
Si sora mea e insarcinata dar cum e in Germania nici n-o sa-i zic decit atunci cind o sa ma intrebe.

Sper ca nu v-ati suparat pe mine dar sunt singura cu bebe si trebuia sa vb. cu cineva.
Cind auzi asa ceva iti dai seama ce mult inseamna sa-ti tii copilul in brate.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

NONNA ce tragedie! of, nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul ei!
alina.a multumesc de raspuns. inseamna ca dupa ce trec cojile si "exema" de pe ceafa o sa se retraga si ganglionii. oricum pediatra zicea sa=i dea ceva antibiotic. nu dauneaza antibioticul la bebe?
Luna uite aci poze de la botez. sunt multe....
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Nonna, imi pare tare rau...Nu am cuvinte, cred ca e tare greu pentru mamica...

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michy daca apar si semne de infectie locala trebuie si antibiotic.dar asta chiar numai la consultatie se "vede" necesitatea unui tratament cu antibiotic .
nonna chiar imi pare tare rau...eu stiu prin cate emotii am trecut de-a lungul sarcinii,ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa o am pe elisa...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput