Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
atunci va invit pe toate maine dimineata la o cafea.

Shehe, vin, dar unde??? Sa aduc cozonac?

fianna, si mie mi-a placut mesajul tau. Dar sigur ca toate am crezut de cuviinta ca fiecare mama decide singura. Stii, parafrazez si spun: "informeaza-te si fa ce vrei!" (originalul era cu "iubeste si...")Cam asta cred ca ar putea fi motto-ul pe aici. Nu putem impune nimanui sa faca ceva a nume. Asa ca tot spunem: fa cum crezi de cuvinta.

alina.a, multumesc mult.

Oana, Stefan si Victor

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Se vede ca azi e 13, si marti.

Am fost la dentist si am nevoie de mai multe operatii la dintii mei.Amanam cum putem pana in februarie.Fetita prietenilor a mers la DD.Plecarea in Austria e de pe 29 decembrie si sa prindem acolo rev-ul.Cum sa imi las piciu acasa de sarbatori si eu sa plec asha?saptamana viioare sotul pleaca la Bucuresti 4 zile.Fratele meu, mama nu sunt in localitate sa ma ajute.Socrii sunt plecati si ei.Raman a nimanui.Dintii ma dor de imi vine sa zbor pe pereti.
Asha m-am descarcat.ca plang ca o proasta.

dsteluta91
15ml/zi/grame.Asha se calculeaza la copii care sunt alimentati numai cu lapte

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Ca tot vorbeati de vaccin... Cine ma lamureste si pe mine care e faza cu vaccinul cumparat sau cel "moca"? E mai bun ala cumparat? De ce? Sau recomandati-mi unde sa citesc despre. Am mai auzit vorbindu-se si de "noua schema de vaccinare". Adica nu mai e cu 2/4/6 luni, 1 an etc? Sunt total in ceata.
A! Si daca am facut la 2 luni ala "moca" si consider ca e mai bun ala cumparat...pot sa-l fac la 4 luni?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Nonna, pe unde umbli azi? Ca nu te-am vazut aici. Si ti-am simtit lipsa la cafea.

Eu am calcat o parte din rufe, dar acum urmeaza camasile sotului, asa ca imi permit o pauza de forum. (ma duc sa si mananc ceva, ca am cam uitat azi; desi ieri la dr. cantarul tot cu 6 kg mai grasa ma arata. Of! Cantar mincinos!

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by dsteluta91

quote:
Originally posted by madabout2003

Gata ne_am intors de la vaccin si nu am plans aproape de loc...nici eu si nici papusica !
Avem 6150g si 61 de cm la 3 luni si o saptamana! E ok nu? Nu e prea grasuta nu?
Luna bafta la examen!

MADA mamica de Emily 07/08/07
iubita la nastere ce greutate a avut bebe?
cristina a avut 3300g si a scazut la 2900g ,iar acum are 4600g si a avut 51cm.si acum are 59cm
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze

Steluta Emily avea 3100g la nastere a scazut pana la 2700 in maternitate si acum a depasit 6 kg..eu zic ca e ok
Iar de baut lapte pana acum vreo 2-3 zile bea 150ml*5 biberoane pe zi. Dar am trecut la 180 ml si tot atatea biberoane pentru ca vroia mai mult si am depasit 3 luni.
Lia Multumesc! Va pupam si pe tine si pe Minune!! Uff creste inima in mine cand imi lauda cineva odorul..

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!

Nici nu stiu cum sa incep...poate prin a va multumi pentru cuvintele calde si suportul vostru!
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum, nici nu am mai citit, am avut cateva zile si probeme cu internetul, dupa care ...problema asta, nici nu vreau sa pronunt cuvantul.
Sa va povestesc: am avut lohii cam 8 sapt.
Dupa vreo alte 2-3 saptamani, au reaparut mici , f mici sangerari, atat cat sa pateze chilotul sub forma unei monede sa zic...si niste scurgeri galbui apoase, cand mai albicioase, transparente...tot curcubeul!
M-am si dus la emdic...care m-a suit pe masa, mi-a palpat uterul, mi-a facut o echi intravaginala, si mi-a spus ca uterul s-a curatat bine, dar nu e in regula cu scurgerea asta ...si ca el crede ca e cancer!
de aceea nu imi da inca tratament pana nu are certitudinea, si mi-a facut Pap-ul.
Acum...astept rezultatul dar deja mai am un pic si devin transparenta, de sambata nu am mancat mai nimic, numai apa beau, simt ca ma prabusesc efectiv...
eu mi-am facut acum 2 ani pap-ul aici la o clinica din Tokyo, f renumita cu emdici f buni, cred ca e si cea mai scumpa din Tokyo de altfel...
a iesit tip 1, virusul HPV nu il am in organism(am facut test separat si ptr asta), singura mea problema a fost o candida cu care m-am chinuit vreo 3 ani, pana am scapat de ea.
Anul trecut inainte de sarcina mi-am repetat testul, Pap-ul, mi-a iesit excelent dupa spusele medicului, am si acum rezultatul...
acum, nu stiu...
maine merg din nou la medicul de la acea clinica la care mergeam inainte de sarcina, si imi voi repeta testul la medicul meu.
Cum o fi sa fie...nu prea vad ce pot face!
Medici buni sunt si aci, clinici la fel in Tokyo, doar ac eu am optat ptr o clinica mai mica mai departe de buricul targului ptr ca era la cateva minute de casa mea.
ce m-a socat a fost exprimarea dr. efectiv am facut soc...e groaznic sa auzi asa ceva , nu am cuvinte sa exprim.
Zilele astea nu prea am intrat pe net, de asta nici Monicai nu i-am raspuns, de gura lui al meu, care ma tot roaga sa nu mai caut si sa mai citesc nimic pe net ca inebunesc pana avem rezultatele...
in decembrie as vrea sa vin in tara, dar asta dacae totul bine, caci in caz contrar , nu cred ca ma mai simt in stare sa dau cu ochii de ai mei si sa le dau asa o veste, as prefera sa nu-i vad...poate suna ciudat...
trebuie sa ies acum , sa incerc sa mananc si eu ceva cu al meu...
va pup pe toate, si multumesc mult pentru sprijin...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, asa ramane, ne vedem in Parcul Circului sau prin Tei cand vrei. Vei avea net in RO?
Nonna, imi pare tare rau pentru cumnata ta, e ingrozitor sa se intample asta mai ales la o varsta asa inaintata a sarcinii.
Sandrinutza, in ce a stat pitica ta cand ai venit prima data in Ro? Cum s-a simtit? Ati facut pauze dese? Intreb pentru ca noi am mers la 3 luni cu fetita Bucuresti-Vama Veche si retur intr-o singura zi, si la intoarcere deja bebe nu mai avea rabdare sa stea in carseat, voia sa se ridice, se rasucea... Subscriu la ce a scris Mada despre asistenta pediatrei, spune ca ea si fa ca tine, in definitiv e copilul tau si il hranesti cum consideri.
Aylin, si eu sper sa ramana albastri ochii Sabinei, ca ai lui tati, sa nu se faca verzi ca ai mei.
Nico, incearca sa stai linistita pentru operatie, mama mea a facut-o dupa 60 ani si a doua zi se plimba prin curtea spitalului iar a treia zi era acasa. La tine nici nu se va simti de a doua zi,
sunt sigura. Cel mai important e sa nu te stresezi, stiu ca e usor de spus, dar puiutul tau te simte.
Monika, ti-am trimis e-mail, eu nu cred ca Luciana are cancer, sigur au luat-o razna japonezii, n-ar fi prima data.
Steluta, eu nu zic nimic de diversificare, s-au spus destule aici. Nu am idee cat ar trebui sa pape un bebe la 3 luni fiindca eu alaptez si i-am dat exact cat a cerut intotdeauna. Slava Domnului creste frumos.
Lore, ce a patit fetita prietenilor tai? Offf

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, scriam in acelasi timp.
Eu inca sunt socata de ceea ce aud. Cum adica sa-si dea cu parerea ca poate sa fie cancer numai fiindca nu-i place scurgerea? Astia sunt doctori sau vraci? Daca iti ghicea in palma era acelasi lucru. Doamne-fereste, uite cum bagi un om in boala degeaba!!! Pot fi o mie si una de cauze pentru scurgerea respectiva, vezi si tu pe net, cum bine zicea si Aylin, sarcina te protejeaza de cancer.
Capul sus, fa-ti analizele, hraneste-te bine chiar daca nu poti si mai intra pe mess. Te imbratisez cu drag, o sa fie bine

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

EDIT: Ti-a dat in scris diagnosticul? Nu cred ca un dr. normal la cap pune asa un diagnostic atat de usor. Cum si-a dat seama? A avut un feeling? Mie acum 10 ani mi-au incurcat analizele in RO si mi-au zis ca am cancer, bine ca s-au trezit a doua zi si m-au sunat, ca nu mai stiam de mine, te inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

MADABOUT2003

CRISTINA BEA 200ML.DE LAPTE SIMPLU FARA FAINA DE OREZ SI TOT NU SE SATURA SI ARE 3 LUNI FARA O SAP. CE PARERE AI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

REDAI fii mai explicita te rog

Mergi la inceput