Filme cu /despre Craciun?
Vin sarbatorile si imi doresc sa vizionez filme romantice cu actiunea in preajma Craciunului, cu Mos Craciun - pot fi si vechi si mai noi, numai sa fie cu denumirea originala, sa le pot cauta eu in reteaua ODC ....
Serendipity - foarte frumos si romantic!
Celebrele filme: Home alone 1,2...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Raspunsuri
Leah spune:
Super subiect, Claudia, si eu imi doream sa gasesc filme romantice de Craciun pe care sa le vizionez cu sora mea la un pahar de vin fiert, mai ales ca ma duc acasa de sarbatori. Asa ca am cautat putin pe net si uite ce-am gasit: http://eclecticesoterica.com/christmas_movie.html
Poate fetele care au vazut deja unele, ne pot face recomandari.
Leah
DanaH spune:
Nu stiu alte filme cum sunt (probabil ca am vazut multe dintre ele, dar nu le stiu dupa titlu), dar It's a wonderful life este preferatul meu. l-as vedea de nenumarate ori, cu aceeasi placere si cu aceiasi ochi inlacrimati al sfarsit.
imi aduce aminte de serile de craciun din casa parinteasca, cand il vedeam cu sora mea,la un pahar de ... lapte pe vremea aceea. dar poate o sa inlocuim laptele cu vin anul acesta, ca tot imi face o vizita de sarbatori. multam de idee, Leah.
Dana
Oliv75 spune:
Mie-mi place la nebunie "Prizonieri in paradis"(Trapped in paradise); e o comedie super cu N.Cage
april spune:
...deja miroase a Craciun...cu cozonaci si sarmalutze....dar mai avem putintel...m-am inconjurat de miresmele iernii.......si ce frumos ninge....
Cat dspre filme si eu as vrea sa vad cateva filme bune cu si despre Craciun...cea mai frumoasa sarbatoare....o ador
Andrada
claudia_a spune:
Leah esti o comoara... Doamne, ce de filme... sper sa si gasesc cateva dintre ele!
Am niste fluturi in stomac cand ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna, Craciunul cu colinde despre nasterea lui Isus, Mos Neculai si Mos Craciun, cozonaci mirosind frumos in toata casa, bradutul impodobit, zilele libere ... sa speram ca din aceasta bucurie nu va lipsi zapada!... Doar un film bun mai lipseste... asa ca incercam si descarcam filme cu si despre Craciun...
Pupicei...mai astept impresii...care si cum v-au placut.
Deocamdata voi intra si eu pe fiecare film, sa vad recomandari, actiune, actori, photo...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
iuliana_2007 spune:
It's a Wonderful Life
A Christmas Story
Rudolph, the Red-Nosed Reindeer
The Nightmare Before Christmas
Frosty the Snowman
The Polar Express
National Lampoon's Christmas Vacation
Elf
Goana dupa cadou" - Jingle All the Way (1996)
Santa Conquers The Martians".
Christmas With The Kranks"
Seria The Santa Clause". -1- -2- -3-
Miracle On 34th Street"
Santa Claus: The Movie"
Bad Santa"
"The Family Man".
Deck The Halls
Black Christmas
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Andrada spune:
Neaparat "The Ref", nu e film mai bun de Craciun!!!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
MihaelaV spune:
Recomand si eu un film despre Craciun care mi-a placut: A Dennis The Menace Christmas. E o comedie la care am ras cum nu am mai facut-o demult
eloise spune:
2046. Craciun hong konghez . Cu Nat king Cole. "Chestnuts roasting on an open fire..."
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Sanca spune:
Joyeux Noel
film, dupa fapt adevarat. Actiunea se petrece in WW1 trei grupuri de dusmani - francezi, scotieni si nemtii, numa la cativa metrii unii de altii, care pana la urma sarbatoresc ajunul de Craciun si Craciunul impreuna. Mai e o gluma despre o pisica care merge de la o transa la alta. Un film nemaipomenit.