mamici &gravidute de Londra
Raspunsuri - Pagina 3
aurel_cris spune:

bravo se mareste listuta,ce bine imi pare.
ALEXI ma bucur ca sunteti bine si ati avut o vacanta placuta in Tenerife

MADA imi cer scuze nu stiu cum am inteles eu ca si acum astepti o fetita,normal ca tati vrea un fotbalist,ar fi minunat sa aveti pereche,
sa fie asa.

IRLANDEZA sper ca te simti mai bine,imi pare rau ca ai asa probleme cu picioarele,sti ca si mie imi este teama ca am inceput sa am niste dureri....Eu si inainte de sarcina aveam dureri cred ca e ceva genetic de la bunica,sper ca va fi doar ceva acceptabil,oricum tu poti sa consideri ca esti ca si scapata
,iti doresc nastere usoara.

LUNA ne-ar face placere sa auzim cum a fost la tine cand ai nascut,mereu sunt emotionante venirile pe lume a ingerasior.Sa iti traiasca perechea,ai fost norocoasa fetita si baiat

MOTANIK trebuie sa crezi ca totul va fi bine si va fi,era poate prea devreme sa se vada inima bebelusul cand ai mers la echo,si la mine intai sa vazut saculetul.Incearca sa nu te stresezi prea tare ca ii faci rau ingerasului si daca ai stari de voma eu zic sa nu iti faci probleme sigur data viitoare o sa auzi inimioara bebeului.Despre no-spa iti pot spune garantat ca poti lua,eu am facut IVF in Romania si acolo dr.iti prescrie no-spa chiar dupa ET.Eu am luat mereu,chiar si acum iau caci am contractii,deci fi linstita daca ai dureri de burtica ia,dr a zis sa nu sufar durerea ca nu e bine sa iau no-spa la nevoie.

la toate si asteptam fete noi sa ni se alature
29+
motanik spune:
Aurel_cris, misca bebe? Mi-a scapat cred..e fetita? 
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Irlandeza la spitalul la care am fost eu scria pe usa "sugeram o donatie de 5 lire in schimbul pozei scan". Sincer nu-ti cere nimeni banii dar te simti.
Aha, am inteles acum . Nu prea mi se pare normal.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 16 zile !!! 
aurel_cris spune:
MOTANIK face la tumbe de nu pot sa dorm
,dar am inceput sa o simt pe la 15 saptamani.Da este fetita avem caruciorul roz si ne gandim sa o numim Bianca Maria,cum vi se pare fetelor??
29+
DominicaR spune:
...se pare ca am apasat prea repede pe buton si am trimis un mesaj fara mesaj...
Nu prea reusesc sa va gasesc pe lista .... sunt multe subiecte si nu prea am timp la serviciu. Acasa nu mai vreau sa aud de calculator si oricum greata la mine vine seara.
Multumesc pentru raspunsuri si incurajari!
Am fost la Mosa si am caietul albastru, am avut primul scan si totul e bine. Ma lupt cu greturile in fiecare seara si cu insomnia, dar in rest sunt bine...
Craciun fericit! si sper sa mai am timp sa citesc mesajele voaste si sa scriu.
Am uitat sa va spun ca voi naste la mijlocul lui Iulie, daca Dumnezeu ne ajuta sa fie totul bine.
D
aurel_cris spune:
Dragele mele va urez CRACIUN FERICIT si traditionalul LA MULTI ANI
.Noul an sa va aduca nummai bucurii,sanatate, copilasi sanatosi iar cei veniti pe lume deja sa creasca mari si frumosi.

30+
Bianca Maria
MissJJ spune:
Fetelor nu mai scrie nimeni pe aici?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
aurel_cris spune:
nu mai zice nimeni nimic la acest subiect,ce mai faceti fetelor??
Eu inca nu am nascut dar asteptam barza din zi in zi de aici inainte.
la toate fara exceptie
37+
Bianca Maria