mamici &gravidute de Londra
Raspunsuri - Pagina 2
motanik spune:
Buna englezoaicelor, si eu o viitoare mamica, momentan avem 5-6 saptamani, inca astept prima intalnire cu moasa, abia ne-am inscris marti la spital.
Voi in ce zone sunteti?
Eu sunt in nord est si spitalul la care voi naste e Whipps Cross.
Pupiciosi!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aurel multumim de pupici.
Tinem pumnii sa fie ok la nastere si sa nu aveti pb.
Mai eu sincer pana acuma am avut norocul sa fie ok normal cu mici pb pe ici pe colo dar in genere bine spre f bine. Cel putin la spital nu am avut deloc pb. Si cand am nascut a fost super ok atata ca moasa mea avea mana cam grea si cat m-a tot controlat intern imi venea sa ma urc pe pereti in schimb cand a venit doctorita nu am simtit nimic. Dar a fost bine am primit ce am cerut pt durere fara discutii raspuns la orice intrebare oricat de stupida pusa de mine in momentele alea, deci ok.
Azi am fost la scan am aflat ca bebe are 12 s si 2 z.
L-am vazut pe ercan ne-a explicat care ce e cordonul piciorutzele manutzele etc. Am vazut si inimioara cum bate acolo rapid deci super. Pot pleca linistita in vacanta.
Noi acuma stam in Hertfordshire intr-un satuc just outside London. Dar este f bine eu merg la spital in Harlow si pana acuma au fost f ok. Atata doar ca astia cer 6 lire pe o poza de la scan.
Si dau numai 1 sg. Sarcina trecuta ne dadea cate 2-3 si plateam numai 3 lire car cereau pe o poza. Deci o sa avem mai putine poze cu bebe.
Cel putin la eco morfo ne-au dat toata lista cu tpate oragnele si partile corpului pozate. Avem una cu picioarele fetei se vad f clar degetele si genunchii si talpitzele.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
aurel_cris spune:
ALEXI deci fusei in vacanta sa inteleg,frumos bravo

MOTANIK sarcina cat mai usoara si sa ne aduci vesti bune de la intalnirea cu moasa

MADA deci o sa mai aveti o printesa feicitariiiii,sa ai o sarcina cat mai usoara iti doresc.Si eu plateam 3 lire pt o poza in Londra,aici imi da una gratuit,dar nu sunt prea clare.

29
MissJJ spune:
Aurel nu stim inca sexul la bebe 2 ca nu se vede asa rapid ma refeream ca la fata am avut la eco morfo la 20 de sapt un teanc de poze si in una se vedeau f f clar piciorutzele. Acuma poate ne zice sexul tot asa pe la 20, 20 si ceva de sapt. Flo spera sa fie baiat ca na sa mearga el cu baiatul la fotbal si etc dar orice e ne bucuram dar na toata lumea parca spera la pereche.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
alexi22 spune:
motanik bine ai venit,eu stau in zona stradford maicamea a fost operata acu 2 ani la wipps cross si a fost f incantata de cum a fost tratata .
aurel cris da am fost in vacanta in tenerife cu galusca noastra a fost f frumos si vreme super calda ,am facut baie in ocean .Ma bucur ca ai ajuns la30 de sapt hai mai un pic ca nu e mult si dupa aia sa vezi tu fericire.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
irlandeza spune:
Mada, ce povestesti tu e la fel ca in Irlanda.
Aurel cris, intradevar nu prea sunt OK, am fost azi la urgenta si dupa mai multe investigatii, colul e inchis, nu nasc mai repede, si m-au trimis la fizioterapie cu picioarele. Sper sa pot merge de luni.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 19 zile !!! 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Atata doar ca astia cer 6 lire pe o poza de la scan.Si dau numai 1 sg. Sarcina trecuta ne dadea cate 2-3 si plateam numai 3 lire car cereau pe o poza. Deci o sa avem mai putine poze cu bebe.
Cel putin la eco morfo ne-au dat toata lista cu tpate oragnele si partile corpului pozate. Avem una cu picioarele fetei se vad f clar degetele si genunchii si talpitzele.
De ce trebuie sa platesti pozele ? Esti la spital privat sau asa e in Anglia peste tot, la public ?
Pt. ca aici la public nu platesti nimic. Doar la privat, un eco e cam 180-200 euro cu poze si CD.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 19 zile !!! 
Luna1 spune:

Am aparut si noi. Ne primiti?
Irlandeza la spitalul la care am fost eu scria pe usa "sugeram o donatie de 5 lire in schimbul pozei scan". Sincer nu-ti cere nimeni banii dar te simti.
Mota 
Mada ai noroc ca-ti zice sexul, in Watford (unde am nascut eu) nu iti zic sexul deloc (decat la privat) si se face doar un scan la 20 sapt. Dar foarte amanuntit cu analiza fiecarui organ in parte, analiza buzitelor sa nu aiba clef (buza de iepure), analiza degetelelor etc. Absolut tot mai putn cand ajunge la sex nici nu-ti zice si trece repede ca sa nu afli. Asta datorita comunitatilor muslims care fac avort daca e fata.
Alexi 
Daca aveti chef pot sa va povestesc cum am nascut eu si cum a decurs totul insa numai daca vreti.
Va pup sarcini usoare.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
alexi22 spune:
ciao,
luna cum sa nu te primim,eu chiar am uitat sa-ti zic de forum.citisem la scutece sa stii ca asa face si giulia mea urla asa dintr-o data si e tare mofturoasa eu am pus mai mult pe seama tinutului in brate pe avion dar totusi tind sa cred acu ca e din cauza la dintisori.
fetelor eu referitor la nastere nu am ce sa zic ca eu nu am nascut aici poate la al 2 lea![]()
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
motanik spune:
Salutare!
Azi am aflta de o colega de la iulie august ca are sarcina cu ou clar si m-au luat spaimele, daca am si eu asa? Ca la eco nu s-a vazut decat sacul gestational.
Of, dar parca sa ma asigure ca gresesc, bebe mi-a produs o greata acum 20 min de am zis ca mor, am vomat matzele din mine...sunt la munca si sefilor nu le-am dat vestea inca dar la cum merg la toaleta sa casc gura la wc...nu cred ca mai e mult pana realizeaza singuri.
Acum sunt ceva mai bine.. M-a sunat aseara moasa mea si ne vedem vineri la 3.30, probabil doar vom completa dosarul, eu abia astept scanul si cred ca ma duc duminica la urgente daca nu ma programeaza pana in anul nou. Nu mai am rabdare, vreau sa stiu ca bebe e acolo si e totul ok.
La Whipps Cross la eco scrie pe un perete ca daca doresti poza costa 2 lire (parca, sau 3?).
Eu primul eco l-am facut la un privat destul de ieftin, dar nu am avut ce vedea..doar sacul.
I-am zis mamei sa imi aduca no spa din .ro. Voi ati luat/luati in timpul sarcinii sau nu a fost/e nevoie?
Pupici la mamici si bebici!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!