ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23
Raspunsuri - Pagina 9
unducthable spune:
Lucia, Mada si la toate fetele sunt cu gandul bun , va pup si restul stiti voi. SANATATE ! Lucia, cand te operezi ?
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
fireyes spune:
Diana, draga mea, eu am probleme cronice deja cu somnul si am incercat de toate, inclusiv somnifere. in principiu, mai nimic nu ajuta, nici macar somniferele, desi nu sunt deloc recomandate si eu ma feresc de ele, dar am avut perioade de 2-3 sapt cand nu dormeam nici 2 ore pe noapte si erau cam... varza.
ce am remarcat eu la mine ca merge sunt dietele, alea se pare ca ma obosesc suficient de rau cat sa adorm si uneori un pahar de vin rosu (asta cu multiple functii:)
dar ceaiuri ioc...
rau e ca pe seara eu ma activez, sunt plina de energie, chiar daca n-am dormit in ultimele nopti si atunci, cand lumea se duce la culcare, eu ma pregatesc sa rastorn muntii:)
dar sigur depinde de organism... la mine stiu sigur ca nu functioneaza mai nimic si asta de cand eram copila....
unducthable spune:
la mine s-ar mai fii reparat ... dar din cauza bufeurilor si a durerilor de cap si a cosmarurilor din ultima vreme ... si uite asa , sunt ffff obosita ...
recnosc ca in conditii normale, daca nu ma uit cu 1 ora inainte la tembelizor , citesc un roman, beau ceai de roinitia , si iau si passiflora , daca citesc si o rugaciune, desi in ultimele luni nu am citit si tare rau imi pare, dorm bine ; dar din cauza bufeurilor, si durerilor de cap, totul e un cosmar ; si vise urate ; sunt ffff obosita
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Diana Imi pare rau ca esti obosita, mai ales ca ai mult de lucru, din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau ca eu dorm f mult, sunt in extrema cealalta.Dar am si eu cosmaruri, mai nou.
unducthable spune:
cred ca as dormi si eu destul de mult, dar am mult de lucru si weekendul cand incerc sa ma detasez ... , nu imi ajunge
speram sa ajungem la munte ..., sa vedem, ca am fost dati peste cap cu starile mele ..., dar m-am cam obisnuit cu aceasta situatie , si sa spun adevarul, am o doctora care imi face un tratament cu un aparat , si acupunctura si lumina difuza, echilibreaza pe acolo... e complicat (AM facut luni asta , nu am mai avut bufeuri, dar au reaparut), faza e ca parca de cand am fost la ea sunt mai normala ..., dansa e psiholog si e foarte desteapta si sufletista
durerile de cap si cosmarurile sunt boala mea acuma
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Diana Chiar daca nu toate facem diphe, cred ca suntem multe care avem tot felul de cosmaruri, care mai de care mai tampite.Si ne-ar prinde bine un psiholog.dar pana una alta ne avem pe noi. Suntem alaturi d3e tine
fireyes spune:
am auzit si eu ca acupunctura ar face bine. n-am incercat pe pielea mea, dar soacra-mea a facut pt alte afectiuni si a fost f multumita... daca as avea timp, m-as baga si eu la asa ceva... mai ales ca e o metoda neinvaziva
unducthable spune:
MULTUMESC ANCA.
Eu nici nu m-am mai gandit la dipherelin, pentru ca cosmar am de cand am vazut ca nu "prea" raman gravida ... , si atunci nu faceam injectii ... stresul e la baza, nelinistea sufletului, bine ca am la cine sa ma duc , dar sa fiu serioasa si sa ma duc , aia e.
Si voua va doresc sa fiti cat mai ferite de stari urate.
va pup, di
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
da, e un aparat modern , prin care doctora poate controla intensitatea acelor , te poate doare capul sa crapi, dupa ce iti face asta , iti ia cu mana durerea , si esti calma si iti vine sa o iei de la capat , e foarte bun ; si eu am capatzana tare, credeti-ma ...
Greselile te smeresc,
fireyes spune:
f interesant... poate imi dai si mie mai multe date pe pm eventual (unde e cabinetul, cam cat costa, etc)...