ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Noaptea e cel mai bun sfetnic, sper sa ne ajute sa luam cele mai bune decizii.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am fost la sala sa-mi vars nervii si m-am mai calmat un pic. Am citit ce au scris si fetele la FIV si am vorbit si cu o dr gineco de aici pe care o cunosc si mi-e prietena. Mi-a zis ca e intr-adevar cam magarie ce fac astia, dar ca tratamentul in sine nu are ce sa dauneze. Singura chestie e ca e neplacut sa te injectezi .. Mi-a spus ca D tine ovarele in repaus si ca nu are ce sa fie rau. Lucia deci s-ar parea ca ai dreptate. Macar cu asta m-am mai linistit. Si mi-a mai dat un sfat, sa vorbesc cu astia si sa le cer lor sa-mi plateasca fiolele de D pe care trebuie sa le fac in plus. Good ideea Macar atat nu ?! I-am zis ca dupa ce incep Menogonul vreau sa ma duc la ea la monitorizare mai des decat ma cheama aia ca sa fiu eu sigura ca nu cresc si chisturile. Deci mi-am mai luat si piatra asta de pe inima !
Acum ce sa fac?? Astept ! Sper sa ai dreptate Ralu si sa fie mai bine asa !
Si ce-i cu demisia asta ?? Soro ce ti-a venit ? E chiar asa groasa ? ] Mai bine stai un pic sau mai mult in concediu medical sau de odihna daca mai ai. Lasa-i cu fundul in balta, dar nu de tot, atat cat sa vada cum e fara tine .. E totusi mai bine sa ai ceva sigur mai ales acum cand ai nevoie si de asigurari si de niste chestii clare.. Parerea mea !
lasa nervisorii ca nu fac bine la bebic ! Si iar se trezeste .. si se supara tati pe urma .. iese haos !!

uite io acum INCERC sa vizualizez

Aerlilian imi pare tare rau !!! Dar ai voie doar azi sa fii trista, de maine strangi forte pentru lun care vine !

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Fetelor, multumesc pt cuvintele frumoase despre burtica mea si va doresc din suflet sa ajungeti toate sa aveti burticile cel putin la fel de dragute si sa fie cat mai curand. Sper ca nu v-am intristat ca am pus poze cu burtica, dar daca cumva totusi nu am facut bine, sper sa ma iertati. Ma gandesc ca poate nu va place sa va uitati la burtici, sincer, eu inainte sa raman nu eram prea incantata sa ma intalnesc cu prietene gravide, dar a trecut vremea aia, mi-am mai revenit psihic si atunci eram mai ok cu toate. Si ca ziceti ca unde sunt kilogramele, nu stiu nici eu unde exact, ca pare foarte mult 12 kilograme, dar de la 61 am ajuns la 73 deja. Oricum, nu conteaza decat bebele sa fie bine. Kg-le le voi da eu jos cumva, nu-mi fac probleme pt asta.

Ioana mie nu-mi venea cm mai devreme, o singura data a intarziat o saptamana, in rest tot la 27-29 de zile. Dar o fi si asta un simptom, cine stie.

Liliana ma bucur ca ai revenit printre noi si ca te simti mai bine. Lasa kilogramele in plus ca daca incepi iar regimul o sa le dai jos sigur. Fa si ceva sport daca poti ca activitatea fizica te ajuta si psihic si fizic.

Aerlilian imi pare foarte rau de ziua 1, dar incearca sa nu te lasi afectata prea mult. Poate iti trebuie doar sa stai relaxata si linistita si se va intampla. Stii ca stresul si agitatia nu face bine. Acum daca iti iei concediu si te relaxezi speram ca va fi bine si nu va mai trebui sa fii dezamagita.

Boo imi pare rau ca mai trebuie sa amani, te cred ca e foarte enervanta treaba asta ca te-ai pregatit cu atat optimism, dar lasa ca vor veni si vremurile bune si atunci bucuria va fi si mai mare. Cand te mai superi, trage o fuga la sala ca ai vazut ce efect bun are.

Ralu lasa nu te enrva cu serviciul pt ca nu merita, ai acum un bebe in burtica si asta e cel mai important. Stiu ca e greu cu hormonii astia de sarcina, dar gandeste-te la minunea din burtica si iti va trece.

Cristy1977 bafta multa, poate durerile astea nu sunt semn de cm, am o prietena care tot asa zicea ca are dureri de cm si de fapt era gravi, asa ca pana cand nu apare cm sunt sperante. La tine asta e prima luna dupa laparo, nu? Trebuie sa fie cu noroc, acum nu e nici un motiv sa nu se intample asa ca asteptam vestea buna.

Ginamaria sper sa fie IA asta cea norocoasa, tinem pumnii sa vii si tu cu testul pozitiv. E foarte bine ca esti optimista, asa trebuie sa fii ca sa ajuti si tu cu starea ta psihica sa se intample minunea.

Lucialu sper ca te-au lasat durerile si te simti mai bine. Cand ma gandesc ce greu trebuie sa fie ca pe langa faptul ca stiti ca aveti boala asta, unele mai aveti si dureri. Eu pot sa ma consider norocoasa ca macar dureri nu am avut. Oricum, sunt convinsa ca si tie Lucia, iti va fi mult mai bine dupa laparo.

Mada23 bafta multa si tie, trebuie sa vina miracolul si la tine.

Panseluta si eu am intrebat pe medicul meu despre regim si a zis ca nu este demonstrat ca ar ajuta, dar trebuie neaparat un regim sanatos. Eu totusi cred foarte mult in regimul asta si orice zic medicii eu l-am tinut si sigur voi tine in continuare dupa ce imi reapare ovulatia dupa nastere.

Va pup pe toate si va doresc numai bine, si sa vina vestile bune cat mai multe!

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara dragelor!
Da' harnicute mai sunteti, de ieri pina azi am avut ceva de citit!
Monica9 felicitari pentru burtica frumoasa si sarcina usoara in continuare!
Ralu_t chiar vrei sa-ti dai demisia??? Mai asteapta sa lamuresti cu ei situatia si pe urma vezi ce e de facut iubita!
Boo i-mi pare rau pentru ce-ai patit, dar poate vorba ta, "tot raul spre bine" si de Craciun vine si bebe!!!

Si mie mi-a venit CM la 16 zile, o data in luna iulie, dar eram dupa tratamentul cu Clomifen pe care l-am facut 3 luni si banuiam ca e vorba de o dereglare de la tratamentul acela. Acum insa in z16 am avut o pata maro, in z17 la fel si atunci am pus utrogestan si vad ca s-a oprit, azi sunt in z 23 si inca nu au venit, cum credeam ca se va intampla. Insa am tot auzit mai multe fete carora le-a venit CM, f. devreme(z16-z21) si m-am mirat de ce oare?? Eu am avut toata viata un CM de 28 zile, insa in ultimii doi ani, de cand fac diverse tratamente, HSG-uri, laparoscopii, histeroscopii si inseminari nereusite(vreo 5 la nr.), vad ca nu mai am menstra ca inainte si in fiecare luna ma intreb: "luna asta la cate zile mai vine?"

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

M-am trezit cu niste dureri crunte de gat.Nu mai pot!Asa ca merg sa-mi fac si un exudat faringian
Cristy atat cat n-a uitat baba Safta mai stiu si eu.
Monica si eu sper sa ma simt mai bine dupa.Sa nu mai spui prostii ca nu ne faci rau,din contra vedem burtica -admiram prietena si ne da speranta ca daca unei colegute i s-a intamplat poate si noua ni se poate intampla
Ioana intru in special sa-ti zic ca pe mine chiar m-ai pus pe ganduri.Stii tu sangerarile alea legendare de care se pove pe forum...alea cu implantarea.O, Doamne!Poate se adeveresc la tine.Nu vreau sa-ti fac sperante, dar daca?Ai un pic grija de tine zilele astea pana afli daca este alba sau nu.
Boo esti de groaza cu vizualizarile
Mada cred ca chiar daca noaptea a fost scurta la mine uite ca mi-a venit ideea sa cercetez cu gatul,ca nu mai poci.Merci pentru ceai.Tot am bagat.Culmea este ca n-am muci.Doar durerea asta de nu ma pot atinge din jurul amigdalei drepte.Daca tot fac hormonale azi cer si exudatul,ca-i pe bani...

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

Ufff ce e supararea asta pe aici,

Ralu linisteste-te mama ca vin cu dupa tine cum sa-ti dai demisia? Cum ti-au spus si fetele, instiintare scrisa insotita de scrisorica medicala de la med ginecolog sau de familie si bagi concedii medicale...n-au ce sa-ti faca dar n-are sens sa pierzi aiurea indemnizatia mai ales daca ne-or lovi 'alesii' cu legea cu 85% un an de zile...cum sa pierzi mai e si prenatalul, si mai multe (salariu bonus la nastere, jumatate de norma), intra la legislatie si vezi, haide nu fi suparici dar gandeste-te ca numai tu esti cea care are de pierdut, pupicei

Ioana luna asta poate nu mai vin iubita, ce zici de asta? Vb la telefon

Lucia mii de pupici ca esti asa activa si intotdeauna saritoare si cu sfaturi bune pentru fete, eu cred ca e inceputul unei raceli durerea de gat, ai grija

Boo imi pare rau ca trebuie sa mai amani un pic, lasa tot raul spre bine si pana la urma o sa fie cu rezultate

Lilisor, Ana-alexia, Mada23, Cristy, Aerlilian, Ginamaria, Panseluta, ...si toate fetele pupicei multi si va doresc o zi mai buna si mai frumoasa ca ieri

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

de la cluj

mai e loc in butoi ? pliiiiiiiiiiiizzzzzzzz !!! vreau si eu un loc !!!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Hei ....trezirea... ce butoi, nu-i loc.
Va cant o serenada poate iesiti din butoi, nici eu nu-s prea bine, dar poate ma ajuta si pe mine melodia

Fetelor trebuie sa o ajutam pe Diana care e supi si nu ne lasa sa fim alaturi de ea, trebuie sa o scoatem din butoi . S-a retras ca melcul in carapace si nu zice nimic, haideti sa-i dam bataitza , s-o lovim cu dragoste, si cu vorbe bune

"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna"
"Daca simti ca te lupti de unul singur, de ce nu cauti ajutor?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Zilele astea m-au schimbat fff mult ... poate fi bine poate fi rau ... timpul va arata ...

Ioanatugs,

voi lua pozele trimise si ma voi opcupa de ele cu placere, de-abia acuma am citit.

ieri am fost f bolnava , am stat acasa , azi am de recuperat mult si de la servici si tre sa am grija si de sanatatea mmea, starile mele, ..., deci am observat ca daca tac e mai bine
am fost ieri dupa amiaza la o doctorita a mea , mi-a facut ceva ... o sa intru in detalii mai incolo, de atunci nu am avut bufeuri pana acuma

tinem legatura , va anunt cand sunt gata cu pozele noi de pe album

cu respect, cu dragoste , Diana

p.s. nu va suparati daca mai lipsesc ..., e ceva ce nu vreau sa se intample ..., cand voi fii prezenta va fii mai bine cu mine

apropo am facut fiola 2 duminica, pe 9 decembrie fac ultima fiola , atat

Hera, am intalnit-o la Biserica , vreau sa va spun, nu ma pot abtine, e ca o floare , a mai slabit , dar e ca o zana (fie vorba intre noi si de pe mine acuma curg hainele ...) o sa treaca ; tacerea mea sa nu va supere ..., aveti incredere ca va iubesc ; imi cer scuze pentru tacerea mea

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

unde ati disparut, nu-i nimeni pe aici

Mergi la inceput