ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23
Raspunsuri - Pagina 16
aerlilian spune:
Mada,esti tu draguta,dar nu e asa...Sunt doar o baba ramolita...
Diana,m-ai uitat cu desavarsire...Nu tu un pupic,o floricica...nimic in ultima vreme...![]()
mada23 spune:
Aerlilian...vrei 
, la 80 ani ce mai spui? sufletul si chipul iti sunt tinere, ce conteaza cativa anisori care ii ai in plus fata de noi, daca ii ai, de spui ca esti baba .
nu ma cunosti, dar nu fac afirmatii gratis, daca nu-mi place ceva ma abtin la comentarii.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
ralu_t spune:
fetelor, ca sa va priasca we, va impartasesc o veste mare:
a nascut adelamaria!!!!!

uitati mesajul pe care l-am primit aseara:
" Am o zi, ma numesc Ilana-Andreea si sunt tare dragalasa. Mami e tare fericita, tati e tare mandru"
Bine ai venit pe lume Ilana!!!
Adela sa va traisca minunea si sa va umple casa de fericire!!!

a venit toamna...cu un bebe!!!
12+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
Boo spune:

SUNTEM MATUSI !!!! SUNTEM MATUSI !!!! 
iuhuuuuuuuuuuuuu !!!! 
Adelamaria banuiesc ca esti cea mai fericita in momentul asta ... Iti doresc din tot sufletul sa ai un copil minunat, sanatos, fericit, destept, frumos .. in toate felurile !!
Asa de fericita sunt pentru tine, nici nu stii... imi aduc aminte numai de weekendul in care ne-ai anuntat ca esti gravida
tu cu testele tale !! de stia toata lumea ca esti gravi numai sotul nu ..
lucialu spune:
Adelamariaaaaaaaaaa FELICITARI DIN TOATA INIMA IUBITA!!!Si refacere rapida si completa!

Bine ai venit Ilana-Andreea in lumea noastra!!!
Sa fi cuminte,frumoasa ca mamii tau,isteata sa te binecuvanteze Dumnezeu cu lucruri frumoase si bune,multe-multe si sa fiti sanatosi si tu si parintii tai!Sa fii iubita!

Da Boo suntem matusici! 
![]()

Ralu 
iti multumim din inima pentru vesti!

Anca
nu uit sa intreb.Din pacate nu prea avem ce face.La noi in vest totul este mizer si trebuie sa ne descurcam cum putem.
Si nici pe mine nu ma scot banii din casa.Dar nevoia...
Mada
n-am ce face.O sa-mi treaca.Nu ma baga in seama.
Diana
imi pare rau draguta.M-am exprimat gresit.Doream sa spun altceva si a iesit asa.
Nu vreau sa continui discutia.Ma oboseste acum.In schimb pot sa spun cu certitudine ca as fi preferat sa nu stiu nimic,sa nu fiu nevoita sa pun la indoiala nimic din ceea ce mi se intampla cand merg la dri.Sa ma vada sa-mi spuna ce sa iau/fac si atat.Preferam sa raman pacienta.Daca as fi vrut sa fac medicina o faceam, nu?Iar la nivelul la care suntem noi,fara studii oricat am cerceta tot in ceata ramanem.Ca n-avem cum sa fim altfel.Sunt multumita ca am dat peste un dr care stie cu ce se mananca tot de ceea ce sufar.Ma las in mainile dansului cu cea mai mare incredere ca sunt in siguranta.Din pacate doar pentru cateva zile.
Uca
sa speram ca a fost ultima data cand ai mai avut nevoie de ceva pentru endo.Sa speram ca de acum vei fi sanatoasa si in curand graviduta!Iti doresc din inima iubita.Ai tras destul
Ma retrag.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ralu_t spune:
Lucia![]()
![]()
![]()

da te intorci tu, nu? eu sunt sigura....
a venit toamna...cu un bebe!!!
12+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!

Eu pot sa ma laud ca am vazut o mamica fericita! Am fost la Giulesti si am vazut-o pe Adelamaria, care desi a nascut foarte greu, radiaza de fericire pentru ca are o minune de fetita. Am vazut-o doar in poza de pe telefonul mobil pe Ilana Andreea si pot sa va spun ca e o frumusete de fetita!! Bine ai venit pe lume ILANA ANDREEA, sa-ti fie viata o sarbatoare!!!
Felicitari si aici ADELAMARIA, sa-ti traisca minunea.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
ginamaria spune:
Adelamaria sa va de DD o viata lunga,linistita si fericita..........si sa fie bebelina sanatoasa si mancacioasa.........
Ancaoradea scuze nu stiu ce tineam minte.........
da drita Puscas e din cluj.Daca vrei sa vii la Cluj iti recomand pe altcineva si aici nu stiu daca e bine sau rau dar eu fac in felul urmator:monitorizari si cand e de o anumita marime foliculul fac pregnylul si in 36 ore merg la IA.daca tu zici ca monitorizari faci si acolo poate vb. aici cu medicul si va intelegeti cum sa faceti.......nu cred ca e prea complicat si oricum nu e asa un drum lung ca si pana la bucuretsi........

Fete dragi

vreau sa va intreb ceva(imi e jena dar nu am pe cine pe altcineva)sunt la o saptamana de la IA si am niste scurgerisuper abundente.Fara culoare sau poate putin galbene dar fara miros si apoase tare tare............si in cantitate fffffffff.mare.Nu am mai patit asa ceva...............voua vi s-a mai intamplat?Sper ca nu m-am contaminat cu ceva la ultima IA ca si mor
..........sau e altceva?azi noapte m-am trezit de uda ce eram...........si e foarte neplacut.Va rog sa ma ajutati daca stiti ceva de asta...............![]()
ginamaria spune:
imi cer scuze de
de la inceputul mesajului anterior........nu stiu cum a ajuns acolo..........ADELAMARIA FELICITARI IUBITA!!!!!!!!!!!
Monica9 spune:
Adelamaria felicitari din toata inima, sa va traiacsa fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Ginamaria in legatura cu secretia aia, poti sa-ti zic ca si in sarcina iti apar secretii din astea abundente, dar nu stiu cat de repede incepe sa apara, oricum eu sper din tot sufletul sa fie un semn bun la tine.
Lucia sa nu dispari pt prea mult timp, toata lumea are nevoie de tine aici. Daca simti ca vrei sa iei o pauza, fa asa, dar cu conditia sa fii in timpul asta vesela si nu ca in "butoi".
Va doresc un weekend placut!
Monica
23+ cu