Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by micsunea

Virgo,

imi pare rau pentru WE tau.
Eu cu belgianul meu ne-am mutat intr-un apartament nou acum un an juma. Fusese cumparat pe plan, cand l-am cumparat nu era deci nimic contruit.
Tot ce era prevazut ca mobile era extrem de scump (baia si bucataria), dar mobile de baza, destul de urate din magazine super-scumpe. Pentru orice vroiam sa schibam, trebuia sa punem de trei ori mai multi bani si nu pentru cine stie ce. Daca refuzam sa le luam de la ei, plateam amenda. Dar asta era doar inceputul, sa vezi cand ne-am trezit ca n-aveam ventilatie(in continuare n'avem, sau ca ne-au micsorat bucataria ca nu intra nu stiu ce teava etc etc etc
Am tinut-o intr-o enervare totala vreun an si cand ne-am mutat aici, la fel. Ca la mutare am descoperit ca erau o gramada de probleme (de exmplu la vecinii de sub noi ploua in casa, apa venind de pe balconul nostru prin infiltratie prin perete, deci noi aveam un perete plin de apa, iar ei tavanul care picura. Le-a luat un an sa repare, etc. ca nu vreau sa ma enervez iar.

Cert e ca am ajuns la medic cu o gastrita de toate frumusetea, eu si-asa am probleme cu tot sitemul gigestiv, hemoroizi vreo trei, care revin regulat (de cand sunt insarcinata ii am in continuu), colon cu spasmuri etc. Mi-au dat tot felul de pastile, cum le opream, cum o luam de la capat si nici drogata toata viata nu vreau sa fiu.

Singura solutie a fost sa nu ma mai enervez. Probleme apar in continuare si tot imi mai ies din pepeni din cand in cand, dar mai rar in orice caz, ca si daca ma enervez si daca nu, in situatia de aici tot nu serveste la nimic. Problemele tot apar si tot greu se rezolva si autodistrugerea prin enervare la maximum tot nu le rezolva.

Sper ca vei reusi sa te calmezi si sa relativizezi pentru ca enervandu-te iti faci rau tie, dar altceva nu rezolvi. Gandeste-te la ceva dragut!

Te pup si nu fa ca mine, sa ajungi pe la doctor cu enervare cronica :-)

Micsunea
29+

Saru'mana . Am sa ma chinui sa nu-mi mai ies din fire , ca bebe face urat tare si ma inghionteste la greu .

Faza cu mutatul&construitul e si la noi veche de doi ani - parca nu se mai termina - si culmea e ca avem ocazia sa facem cum ne taie capul , dupa un proiect propriu . Dar de fiecare data cand totul pare bine pus la punct , oamenii promit ca vin si vin , se face treba serioasa si de calitate , apare Holland cu cate o idee geniala de tipul mobila de doi lei , sau chiuveta lipita de cabina de dus , sau tocuri la usi in 4 culori si zece modele etc etc etc Si pe deasupra cu magistrala explicatie ca "nu se poate altfel" , "nu sunt bani" , "asta e , n-avem ce face" , cand solutii ( si chiar ieftine , mama masii !!! ) exista cu duiumul si compromisurile pot fi usor evitate , ca si nervii mei de altfel .

M-am saturat de idei batute-n cuie , minti inguste , reguli , restrictii . Ma sufoc , zau . Fiecare lucru bun trebuie sa vina cu mare bataie de cap , de parc-ar fi nus' ce capat de lume . Nu esti lasat sa traiesti linistit nici macar la tine acasa .

Mare de kakat e tara asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

http://video.google.com/videoplay?docid=619990305821950287

Avand in vedere ca eu am luat inregistrarea direct din emisie, si nu este o inregistrare a ceea ce au vazut telespectatorii, nu exista niciun fel de grafica pe acest videoclip. Lipseste headline-ul "Studio de fotografie pentru cei mici" si numele sotului meu.

Nici azi nu-si mai amintea ce a spus, atat de multe emotii a avut si atat de agitat era. E vedeta, ce mai!

Iar maine, marti, radio Itsy Bitsy il va gazdui pe sotul meu timp de o ora, in studioul emisiunii moderata de catre Adriana Titieni, "Parinti ascultatori", intre 11 si 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Virgo,

uite pupici si floricele de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

In primul si in primul rand LA MULTI ANI Louiza!! si sa ai parte de o viatza frumoasa si plina cu ce'ti e tize mai drag.

Matzisor si Louiza multumesc de sfaturi, am avut o noapte ingrozitoare, la 7 am adormit, atunci a scazut febra. Am trimis sotzu' la farmacie si a zis farma. sa iau un paracetamol daca ajung la 38de grade. Cum nu am ajuns decat la 37,7...nu am luat. Am bagat limonade ca de la ceai imi venea sa vomit.Sper sa nu patesc la fel la noapte.

Zuzicile plimbarete...sunteti asa frumioase si in forma, incat din btoata inima mi as dori sa va cunosc face2 face. Pana una alta ma multumesc ca v'am intalnit si asa.
Ozi, Luca si Dimitris sunt mortali!

Creatza succes sotzului si sa ne pove numai de bine de la studio.

Ereena iarta ma ca nu am raspuns. Scaunelul meu se prinde cu un clic de centura de siguranta.Multumim ca iti place

ps...uitasem.....MATZISOR am pus cartofi pe frunte si ce bine mi'a fost. Se racise fruntea de tot, po\te d'asta nici n'a mai crescut febra. O sa retzin asta.

27+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata .. ce frumos!!! o sa vin si eu cu bebe sa facem pozute la voi .. sunt fenomenale!! imi pare rau ca nu am ajuns ieri, sper ca nu v-ati suparat ..!

ana-maria, si eu abia astept baby expo mai ales ca pe cel din septembrie l-am ratat .. de acolo vreau sa iau carucior, poate gasim mai ieftin ca in magazinele din oras! nu stiu daca hainute o sa mai iau caci am deja destule .. de acolo vreau sa fac ultimele cumnparaturi ptr nastere lui bebe si ptr necesarul de acasa .. sper sa fiu ok cu colul .. m-a cam speriat astazi desi nu mi-a spus cati centmetri are exact .. a spus doar scurt .. abia astept sa merg miercuri la dr meu sa ne spuna cum stam ..

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Fetelor,

am vazut pozele de la intalnire, bravo voua, ce dragute sunteti si imi imaginez ce-a fost la restaurant, o masa plina cu gravidute!!! Superb!

Miri, tare m-am distrat de urechile voastre la Disney! Cand o sa ma duc o sa-mi iau si eu!!!MMM, ati avut timp sa vedeti tot parcul intr-o zi???? Ai o familie foarte frumoasa!

Am vazut si videoclipul de la Creata si m-a apucat plansul, asa de duiosie !!! Oof, hormonii astia!
E, cand vin acasa si o sa fie bebelusa nascuta, poate prindem si noi o programare la fotografiat. :-)

Va pup pe toate,

Micsunea
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor eu dupa cum va spuneam nu i-am luat nimic lu bubnulina momentan in afara de un prosop drentunghiular ca caciulita de la ikea, in schimb sora i-a luat tot felul de chestii din japonia si din franta iar o colega care a fost in franta acum 3 saptamani mi-a facut un cadou de ziua mea de fapt cadou lu bubulina adica un set de la PIERRE CARDIN cu un prosopel o jucarioara si o chestie de masurat cu poze de pus la ficare etapa de crestere, adica va rog numa lucruri de firma ca nici maicasa nu are

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mercic mult!

quote:
Originally posted by Shose
Creatza succes sotzului si sa ne pove numai de bine de la studio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Creato isto filmulet poate ne abonam cu bubulina la un album foto mai incolo, dar totusi acum dupa ce se va liniste eo zic sa-si faca timop al tau sot sa te rasfete si pe tine cu o sedinta foto asa cum stie el

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzele, iubitele, abia acum am si eu timp sa scru cat de cat mai pe indelete. Sunt inca la job (am venit mai tarziu azi pt ca am fost la eco....bubulina mea are 2600g; sunt tare fericita ca este bine si grasunica ).

Luiza, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara ca un fulg si sa ai parte numai de bucurii!!!

Zuzicile cu care ne-am intalnit, mi-a facut o mare mare placere sa ne revedem sau sa facem cunostinta. Si Laura si Creata sunt absolut speciale si mi-ar facea mare placere sa ne mai vedem. Luca l-a asteptat cu mare nerabdare pe Dimitris (si ca semn de mare simpatie pentru acest nume Luca ieri vroia ca numele lui sa fie de acum inainte Dimitrie si ma tot intreba ce trebuie sa faca sa-si schimbe numele ). Dimitris este un baietel tare scump (si mi s-a parut mie mai ascultator decat Luca...Laura, sa-mi dai si mie reteta, te rog mult ).
Gatta, ti-am admirat burtica si in poze. Nu stiu de ce dar parca ma vad pe mine cand eram insarcinata cu Luca. O fi de la hormonii pe care ii ai in sarcina cu baietel? Mi se pare ca ai o asa liniste si o fericire aparte.
Cretule, ai fost de milioane! Ne-am simtit absolut extraordinar iar pozele facute de sotul tau sunt exceptionale. Garantat o sa revin cu Luca acolo (poate imi conving si sotul). Aaaaa si sa nu uit, cand vrei sa-ti stresezi sotul invita-ne pe mine si pe Luca pe acolo . Saracul de el, dupa ce ca era rupt de oboseala si era sacait de catre toti parintii si copiii din zona, mai statea si Luca motz. Sper din suflet sa nu-l fi incomodat foarte tare. Mi-am mai amintit ceva... Cretule, daca sotul tau are salvate pozele in varianta electronica, exista vreo sansa sa ni le trimita si noua? Adica....se poa'? Sar'naaaaaa!!!!
Gratiela, pupici pentru Ozi (care a avut ieri 2 curtezani; sa fi vazut ce coate isi dadeau Luca si Dimitris, care sa stea langa ea...Luca era gelos ca Ozi il prefera pe Dimitris ).

Acum va pupacesc si sper sa reusesc sa plec spre casa (si sa trec sa-mi platesc si netul...mama lui de neuron uituc!)

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput