Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

mersic creato pentru gafaieturi dar din pacate o as am parte de taieturi din cauza miopiei si a herniei de disc dar beeb sa fie bine ca eu ma refac

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luiza Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Fetelor sunt foarte frumoase pozicile de la intalnire si voi sunteti toate una si una Cred ca toata lumea se uita dupa voi, atatea burtici frumoase impreuna

Am fost azi si m-am tuns un pic, de fapt am schimbat forma tunsorii. Pe scaunul de la coafor mi-a venit raaauuu! M-a luat cu lesin si cu greata, de am speriat-o pe coafeza ( prietena de-a mea). M-a dus si m-a intins pe un pat la cosmetica pana mi-am revenit. Cred ca a fost o cadere de tensiune

32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Anandrei

Buna! Ma primiti si pe mine? Sunt un gravidutz de 31+ cu un baietel pe care o sa-l cheme David Andrei, DPN 11.01.2008. Va tot citesc de vreo 5-6 capitole incoace, dar nu am apucat sa postez inca pt ca eram sub moderare si la cat de mult scrieti voi, ramaneam fara sa ma observati ! V-am vazut pozele de la intalnire sunteti niste frumoase! Am si eu o intrebare, pt Gatta, de unde ti-ai luat hainutzele pt Sara? Sunt curioasa pt ca sunt cateva, chiar multe pe care le-am luat si eu pt Iepurica! Ce coincidenta!

Ana-Maria 31+ cu David Andrei
[hainele lui Iepurica]http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN [/hainele lui Iepurica]

bine ai venit printre noi. sarcina usoara in continuare si te asteptam cu cat mai multe mesaje.

Mari 28+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, LUIZA! SA FII SANATOASA SI SA AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!

buna fetelor,

eu am ajuns ceva mai devreme la serviciu caci am fost la ecografie 4D. daca stiam ca nu se mai vede bebe bine la 4 D la varsta asa mare, nici nu mai mergeam .. bebe este bine, este cu capul in jos, e dezvoltat normal, are aprox 2200g .. grasana lu' mama ..placenta fundica si pe perete posterior, grad 2 maturitate, cu microcalcificari .. ce inseamna asta???? IR DREPT - 0.35 / IR STANG - 0.35 .. mai nasol e ca pe foaie scrie col scurt .. dar nu mi-a spus in cm ptr ca vezica urinara era goala .. desi eu bausem apa si acasa si acolo inainte de a intra .. oricum miercuri merg din nou la eco, dar de aceasta data la dr meu .. sa vedem ce-mi spune .. sper sa fim ok cu colul .. si voi avea grija sa beau 2 litri de apa ..

zuzelor, foarte frumusele ati fost voi la intalnire .. imi cer scuze ca n-am venit .. poate ne intalnim in dec, pe la baby expo .. sau dupa, este o carciuma misto vis-a-vis .. DAIMON ..

azi am trecut pe la magazinul lumea copiilor, pe av popisteanu .. e un magazin mare, pe 3 etaje, au de toate. saptamana asta primesc marfa.

spatele nu mi-a trecut ..abia merg, poate saptamana asta mai stau si eu acasa o zi - doua ..

va pupik!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor ce bine ca voi deja ati cumparat lucruri pt bebe.pe mine mama nu ma lasa sa cumpar nici macar patutul!!!
si sotul nu vrea sa o contrazica si prin urmare nu ma sustine nici pe mine.

gabrittza 27sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Cine merge la baby expo de decembrie? Eu de-abia astept sa inceapa pt ca am in plan sa-i iau majoritatea chestiilor de acolo. La baby expo din septembrie am facut super afacere: ne-am luat patutz de la graco cu 4.5 mil, iar pe net, acelasi patutz e 8 mil! deci superafacere! Sper sa avem acelasi noroc si cu caruciorul, ca vreau sa ii iau 3 in 1 si sunt cam scumpicele alea in magazin.
Si ca sa ne laudam putin, am castigat si concursul de "cea mai frumoasa burtica" la editia din septembrie!
Deci, cine se anunta?

Ana-Maria 31+ cu David Andrei

AMR 9 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Virgo,

imi pare rau pentru WE tau.
Eu cu belgianul meu ne-am mutat intr-un apartament nou acum un an juma. Fusese cumparat pe plan, cand l-am cumparat nu era deci nimic contruit.
Tot ce era prevazut ca mobile era extrem de scump (baia si bucataria), dar mobile de baza, destul de urate din magazine super-scumpe. Pentru orice vroiam sa schibam, trebuia sa punem de trei ori mai multi bani si nu pentru cine stie ce. Daca refuzam sa le luam de la ei, plateam amenda. Dar asta era doar inceputul, sa vezi cand ne-am trezit ca n-aveam ventilatie(in continuare n'avem, sau ca ne-au micsorat bucataria ca nu intra nu stiu ce teava etc etc etc
Am tinut-o intr-o enervare totala vreun an si cand ne-am mutat aici, la fel. Ca la mutare am descoperit ca erau o gramada de probleme (de exmplu la vecinii de sub noi ploua in casa, apa venind de pe balconul nostru prin infiltratie prin perete, deci noi aveam un perete plin de apa, iar ei tavanul care picura. Le-a luat un an sa repare, etc. ca nu vreau sa ma enervez iar.

Cert e ca am ajuns la medic cu o gastrita de toate frumusetea, eu si-asa am probleme cu tot sitemul gigestiv, hemoroizi vreo trei, care revin regulat (de cand sunt insarcinata ii am in continuu), colon cu spasmuri etc. Mi-au dat tot felul de pastile, cum le opream, cum o luam de la capat si nici drogata toata viata nu vreau sa fiu.

Singura solutie a fost sa nu ma mai enervez. Probleme apar in continuare si tot imi mai ies din pepeni din cand in cand, dar mai rar in orice caz, ca si daca ma enervez si daca nu, in situatia de aici tot nu serveste la nimic. Problemele tot apar si tot greu se rezolva si autodistrugerea prin enervare la maximum tot nu le rezolva.

Sper ca vei reusi sa te calmezi si sa relativizezi pentru ca enervandu-te iti faci rau tie, dar altceva nu rezolvi. Gandeste-te la ceva dragut!

Te pup si nu fa ca mine, sa ajungi pe la doctor cu enervare cronica :-)

Micsunea
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

La mine este fix 7:08 am. Am baut laptic si v-am citit de zor de pe la 6.30am.

V-am vazut pozele de la intalnire... Sunteti superbe toate plus cei mici si nazdravani. V-am invidiat ca nu am fost si eu acolo, dar cand voi veni in Romania trebuie sa va vad si eu.

Luiza = LA MULTI ANI cu multa sanatate, bebe sanatos si la termen.

Anandrei = Bine ai venit!

Shose = cum te mai simti? ti-a trecut temperatura de asta noapte?

Va pupesc... am o groaza de facut azi incluzand o sedinta importanta cu VP-ul si ... daca va amintiti ca am fost la un interviu vinerea trecuta, eu bine... vinerea asta m-au sunat dimineata pe la 8.45, dar zuza de mine si-a lasat telefonul in geanta nesupravegheat si nu am ascultat mesajul decat sambata seara. Acum stau ca pe ace, abia astept sa sun acolo... sa vad ce imi spun, doar ca s-ar putea ca nimeni din banca sa nu lucreze azi, pentru ca au zi libera de la guvern. O sa va tin la curent (intotdeauna m-am gandit la electricitate cand am auzit fraza asta)

Pupi eu la voi!!!

Monica-Matz 27+ Andreea Bianca

Mergi la inceput

Shose am auzit ca esti racita sper ca te simti mai bien ai grija de tine,

mai fetelor eu am simtit sambata ca ma ia si am bagat osccilococinum si e mai bine asa ca incercati sa aveti la voi sa preveniti

virgo nu te mai supara asa sunt barbatii, bine nu toti dar majoritatea habar nu au sa cumpere nimic

Monica-matz, asteptam vesti bune

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Laura ai grija de tine ca la coafor fiind mai cald si miroase a de toate nu prea e bine de stat pe acolo mult, speer ca esti mai bine

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput