Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 3
irinouka spune:
si mie-mi place tare de markus dar am impresia ca iti seamana, ven.
irina 31 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ven spune:
Irinouka - asa, minte-ma frumos! Acuma, nu stiu, dar daca va uitati in poze si la sotul si la mine, mai mult seamana cu el decat cu mine. Cand zambeste are putin, ceva, din zambetul meu, dar ...cam atat, vad eu. Oricum, eu il vad cel mai frumos de pe planeta si nu stiu ce-o sa ma fac cu doi, ca o sa trebuiasca sa fie DOI cei mai frumosi de pe planeta
Venera 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
irinouka spune:
pai la poze m-am uitat! :-) asa mi se pare, ca are expresia ta. mi se pare ca iti seamama la ochi, la obrajori, la gura. bine, poza vorbeste prea putin in comparatie cu realitatea dar, cunoscandu-va doar asa, nu pot spune ca markus seamana mai degraba cu sotul tau decat cu tine.
irina 31 Rares
AngeliquedeS spune:
Si mie din poze imi pare ca seamana cu tine, Ven!
Eu am plecat sa stau putin la tv si sa ma culc, am obosit tare azi! va pupic!
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
laura_dimitris spune:
Fetelor,... I'M BACK !!!!
Mi-am imbaiat copilul l-am bagat la culcare si acum stau putin cu voi la o cana de magneziu efervescent..( cred ca devin dependenta de bautura rezultata din mageneziu si apa...)
A fost foarte foarte placut, relaxant, amuzant, interesant si, ca sa nu mai continui cu o 100 de epitete... m-am simtit minunat cu zuzele cu care m-am intalnit !!!! Acum regret rau ca nu am putut ajunge si in herastrau data trecuta si... abia astept sa ne vedem data viitoare!
La studioul cretei era o nebunie (mie asa mi s-a parut.. creata a zis ca era bine fata de ce fusese mai devreme...) cu copii de toate varstele care stateau / sau nu stateau la pozat... Prin ce a trecut sotul cretei toata ziua cu peste o suta (sau sute???) de copii... o sa o intreb pe creata daca mai putea vorbi cand a ajuns acasa..
Oricum, super profesionist !!! Are Dimitris 3 fotografii de zici ca sunt reclama la ceva... Mi-a placut mult cum lucreaza si o sa mai merg la ei, mai ales ca sunt si tare aproape de mine.
La restaurant am papat tare bun. Nu spun ce ca sa nu poftiti !!
Copii au fost... dimitris cu luca neastamparati (oricum, am stabilit cu alina ca data viitoare ii lasam acasa) Alergau prin tot restaurantul, se tarau pe jos... deh.. copii.. Nici nu-mi venea sa-l cert pe al meu ca erau asa de dulci si de veseli, frumosi si imbujorati de la atata alergat, bucurosi ca se joaca... ca mi-era mila de el...
Ozana... m-a impresionat. Este ca o printesa. Cuminte si atenta. Si foarte foarte frumoasa !!
Gatta a facut fotografii si a spus ca vi le arata in seara asta. Abia astept sa le vad si eu....
Ma apuc sa citesc din urma...
Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ven spune:
Laura, ce frumos ca v-ati simtit bine, sa va fie de bine!
Am pus pozicile la semnatura in albumele aferente: bodiurile in "" si cadoul lui Markus in "Markus",
Sa aveti o noapte odihnitoare!
Venera 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
grati.ela spune:
si noi suntem la raport...SUUUUPEEER!!!
Creata, sotul meu a fost impresionat de pozici...i-am aratat si site-ul si a zis ca e meseriash. Sigur vom reveni pt un album cu Ozi.
Dragelor, eu m-am simtit minunat si mi-au picat asa de bine papanasii!!!
28+
irinouka spune:
ahaaaaaaa!
laura, bine c-ai dat semnul de viata ca incepusem sa o sms-uiesc pe gatta incercand sa aflu pe unde-ati umblat. :-)
ma bucur tare-tare ca v-ati simtit bine si abia astept sa vad pozele. mi-e ciuda ca n-am putut veni dar poate ca mai e timp si-n lunile viitoare. :-)
daca povestesti ce ati mancat bun si unde, io nu ma supar...
pup!
irina 31 Rares
gattasalvaje spune:
Am aparut si eu !
Super intalnire , super fete , super pitici...
Ma bucur nespus ca le-am cunoscut cu ocazia asta si pe Laura Dimitris si pe Creata ...pe Alina023 si pe Gratiela le stiam de data trecuta.
M-au impresionat pozele facute de sotul Cretei , adevarata mana de profesionist...mamici din Bucuresti , nu ezitati sa va duceti puii la pozat , sunt niste amintiri superbe. Poate pune Creata niste poze , de exemplificare...cu adevarat magnifice.
Dupa pozat , am mers la American Beer House , unde ne-am ghiftuit bine ...abia mai incapeam la volan.
M-am simtit super-bine si tare mi-as dori o reeditare...
Singurul regret este ca nu ati venit mai multe.
Acum sa va pun si pozele si ma intorc sa citesc ce-ati mai scris azi.
Uitati aici poze intalnire
31+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
fetelor, se vede ca v-ati simtit fff bine! f haioase pozele. iar cele cu voi toate in picioare, cu burtile la inaintare, sunt de mare exceptie!
laurici dmitrici, ma bucur tare ca te-ai aratat in sfarsit la fata, cu ocazia asta! si sa iti creasca dimitrakisul mare si furmos, ca a inceput bine de tot ;-)
va pup si abia astept urmatoarea intalneala, sa ma alatur voua!
irina 31 Rares