Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ei, cum sa ne suparam?! Mai ales cu durerile tale... Dar chiar daca n-aveai dureri, tot aia era. Ne-a parut rau, dar nu ne-am suparat. Pe Alina nu cred ca o mai prindem graviduta, dar vorba ei, ne mai vedem sigur, chiar daca nu cu burtica! Eu nu cred ca mai dau nicio tura pe la baby expo, din mai multe motive. Cel mai important ar fi ca am cam totul pentru Mariuca. Al doilea... ma oboseste complit aglomeratia... Nu prea mai suport spatiile inchise, cu multe persoane la un loc. Forfota.

Cat despre poze... poti sa te gandesti sa vii sa faci poze chiar si cu burtica! Ca esti frumoasa si-asa!

Dar super ar fi daca am face o sesiune gen grup de burtici (improvizat ieri cu aparatul Simonei), dar cu bebelusii nostri. Ca toti vor fi pe acolo ca varsta. Va dati seama ce misto ar fi?? 20 bebei, goi pusca sau imbracati toti in alb... Mistooo rau... Ne mai gandim la asta!

quote:
Originally posted by Ellenuta

creata .. ce frumos!!! o sa vin si eu cu bebe sa facem pozute la voi .. sunt fenomenale!! imi pare rau ca nu am ajuns ieri, sper ca nu v-ati suparat ..!

Mergi la inceput

Hai ca esti la o aruncatura de bat! Poti veni si acum!

Saru' mana de urari si tie, intr-adevar emotiile au fost mari si pentru noi, cei implicati si cei prezenti.

quote:
Originally posted by micsunea
Am vazut si videoclipul de la Creata si m-a apucat plansul, asa de duiosie !!! Oof, hormonii astia!
E, cand vin acasa si o sa fie bebelusa nascuta, poate prindem si noi o programare la fotografiat. :-)

Mergi la inceput

Hahahahaha! Esti pe lungimea mea de unda!!! Chiar ma gandeam aseara, cand faceam dus, ca noroc cu Simona (Gatta), ca am si eu poze cu burtica mea! :):)

Dar acum nu mai scapa! Clar! Sa imi faca o sedinta de cateva ore, ca sa am sute de poze! :)

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Creato isto filmulet poate ne abonam cu bubulina la un album foto mai incolo, dar totusi acum dupa ce se va liniste eo zic sa-si faca timop al tau sot sa te rasfete si pe tine cu o sedinta foto asa cum stie el

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina, felicitari pentru bebelina grasuta!! si eu am fost azi la eco si a mea are aprox 2200 g la 32 sapt si 4 zile! dr a spus ca e bine!

creata neaparat facem sesiune foto cu bebeii!!

zuzici .. nu mi-ati spus ce inseamna placenta cu microcalcefieri ..any idea?

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

scuze ... microcalcificari

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Wow!!!!!!!!!!!! 2.600 kg??? Mama, mamaaaaa, e marisoara Ana! E foarte bine! Felicitari!

M-a amuzat copios faza cu Dimitrie, ca am crezut initial ca am retinut eu gresit si nu-l cheama Luca. Dar dupa o secunda m-am dezmeticit si m-am gandit ca al doilea nume e Dimitrie. Ce vrei, eram deja obosita! :)

Nu-ti face griji, ca el si-a ales sa faca poze la copii! Ideea e ca el, saracu', de la atata oboseala si agitatie, nu mai stia care copil a fost fotografiat si care nu. Pana la urma, chiar cand eram noi acolo, a insituit regula "copiii care au poze sa elibereze ringul de joaca". Ne asteptam sa fie multi copii, dar sa se ajunga pe undeva pe la vreo 200 in total, pe tot parcursul zilei, a depasit orice asteptari!!!!! Dar stai linistita, a avut un preview consistent a ceea ce va urma!

Despre partea electronica, o sa-l intreb... si te anunt!

si eu! Nu uita de net!

quote:
Originally posted by alina023

Zuzele, iubitele, abia acum am si eu timp sa scru cat de cat mai pe indelete. Sunt inca la job (am venit mai tarziu azi pt ca am fost la eco....bubulina mea are 2600g; sunt tare fericita ca este bine si grasunica ).

Zuzicile cu care ne-am intalnit, mi-a facut o mare mare placere sa ne revedem sau sa facem cunostinta. Si Laura si Creata sunt absolut speciale si mi-ar facea mare placere sa ne mai vedem. Luca l-a asteptat cu mare nerabdare pe Dimitris (si ca semn de mare simpatie pentru acest nume Luca ieri vroia ca numele lui sa fie de acum inainte Dimitrie si ma tot intreba ce trebuie sa faca sa-si schimbe numele ). Dimitris este un baietel tare scump (si mi s-a parut mie mai ascultator decat Luca...Laura, sa-mi dai si mie reteta, te rog mult ).
Gatta, ti-am admirat burtica si in poze. Nu stiu de ce dar parca ma vad pe mine cand eram insarcinata cu Luca. O fi de la hormonii pe care ii ai in sarcina cu baietel? Mi se pare ca ai o asa liniste si o fericire aparte.
Cretule, ai fost de milioane! Ne-am simtit absolut extraordinar iar pozele facute de sotul tau sunt exceptionale. Garantat o sa revin cu Luca acolo (poate imi conving si sotul). Aaaaa si sa nu uit, cand vrei sa-ti stresezi sotul invita-ne pe mine si pe Luca pe acolo . Saracul de el, dupa ce ca era rupt de oboseala si era sacait de catre toti parintii si copiii din zona, mai statea si Luca motz. Sper din suflet sa nu-l fi incomodat foarte tare. Mi-am mai amintit ceva... Cretule, daca sotul tau are salvate pozele in varianta electronica, exista vreo sansa sa ni le trimita si noua? Adica....se poa'? Sar'naaaaaa!!!!
Gratiela, pupici pentru Ozi (care a avut ieri 2 curtezani; sa fi vazut ce coate isi dadeau Luca si Dimitris, care sa stea langa ea...Luca era gelos ca Ozi il prefera pe Dimitris ).

Acum va pupacesc si sper sa reusesc sa plec spre casa (si sa trec sa-mi platesc si netul...mama lui de neuron uituc!)

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Ellenuta, nu sunt experta dar din cate stiu la gradul 2-3 de maturatie a placentei si la 32 de saptamani , microcalcifierile sunt normale , adica te apropii de sfarsit . Placenta stii ca are o limita de viata si se apropie si ea de final . Eu stiu ca nu e o problema , dar mai bine te va lamuri doctorul tau .
un pt itne si un pt bebelina

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Ellenuta, inxca ceva. Cred ca ancadragoman a avut micro din astea tot pe la varsta asta si uite ce facta frumoasa are.

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

alina si ellenuta felicitari pentru bebei mari si grasuni sa creasca sanatosi in continuare

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

2.200! Fetelor, ma uimiti, pe bune! Acum am trecut alt prag psihologic, cel de la 2 kg! Vorba lui Shose, sa speram ca si noi am trecut de 2 kg... Eu o sa ma duc la control in ziua in care incep saptamana 33. Deci cam ca tine. Si de data asta nu o sa mai uit sa o intreb cate kg are Mariuca mea.

Am cautat pe net despre acele microcalcifieri. Dar, din pacate, nu am gasit nimic relevant. L-am sunat pe un prieten de-al meu, doctor, dar cred ca era intr-o intalnire. Incerc mai incolo si, daca dau de el, iti dau un mail de acasa, cu raspunsul.

quote:
Originally posted by Ellenuta

alina, felicitari pentru bebelina grasuta!! si eu am fost azi la eco si a mea are aprox 2200 g la 32 sapt si 4 zile! dr a spus ca e bine!

creata neaparat facem sesiune foto cu bebeii!!

zuzici .. nu mi-ati spus ce inseamna placenta cu microcalcefieri ..any idea?

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput