Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

eu vreau neaparat clipul ala, mi se pare ciudat ca nu mi.l da la search...

Ioana tin minte cand a avut Razvan febra, iscasem o adevarata polemica pt antibiotic...ai vazut....eu sant pro antibiotic si aici nu mi s.a dat cand a fost cazul....ironia soartei.....a sunat socrosenia la nepoata.sa care-i medic generalist in Salonic,aia a spus ca nu e asa bun antibioticul la copii asa mici si i.am spus socroseniei ca Grecia ca si Germania nu au facultati bune A murit aia cand i.am zis Mie asa mi se pare, in Ro se face scoala!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ne-am jucat cu cuburile si Diana m-a intrebat MAI AI CUBULI? de atunci ma tot intreb de chiar aia voia sa zica ... Adica cum, daca mai am cuburi? Mai nou eu desfac cuburile,ea le monteaza
Alta chestie,isi pune hainele singura in dulapuri,numai vad ca nu-s .Va dati seama ce bine sunt aranjate,dar macar sunt ... LA LOC

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

A venit acum si m-a intrebat: CE LUCLA MAMI? Eu am zis contabilitate si ea dupa mine: COTABITATE Cred ca pana cum e cel mai lung cuvant pronuntat,dar nu e corect zis asa ca nu se pune.Mai si nu mi-a dat prin cap pana acum sa pronunt in prezenta ei cuvantul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki eu zic ca totusi nu sunt prosti dr. vostri, doar ca nu dau asa de usor antibioticul ca si ai nostri.
Moni e mortala Diana. probabil mai vroia cuburi si le-ati terminat pe toate.

merg si eu sa incerc sa-l culc, ca numai prosti face.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mie mi-a iesit absolut bestiala la gust ciocolata...si toata lumea a fost super incantata, asta in conditiile in care nu ma omor dupa dulciuri , asta a fost beton de buna.Mai putin faptul ca am pus mai multa apa drept pentru care nu s-a intarit cum trebuie insa la gust a fost super misto.Facuta cu lapte darling si dupa reteta Anei.
Ma duc sa ma culc ca de abia am venti si am adormit copilul asta dupa ce m-a mazgalit tot in dormitor cu o carioca rosie, pereti , parchet, calorifer, canapea , birou , usi , dulap...asa las tot ca ma dor degetele de la frecat.

Mergi la inceput

Dia e cu taica-su in pat, asta dupa ce mi-am facut numarul,adica poezii (evoluam la Iepuras coconas desi cum am pronuntat titlul a si zis POMII si a ras ) tzopaiala si hora .La hora m-am pus sa "cant" Hai sa dam mana cu mana,dar nu mai putea sari de ras fata ,se arunca pe burta si radea in hohote
Vad ca Diana nu e tentata sa scrie pe te miri unde,se limiteaza la hartii,doar accidental depaseste hartia cand se prosteste si mazgaleste in viteza,asa ca cel mult biroul meu si masutza le pateaza.
Ca tot mi-ati amintit de baton,tocmai halesc si eu un pic.Cam dulce e.
IRINO asa freaca sa faci muschi.Cin' te- a pus a sa lasi carioca la indemana?
GIO chestia cu cuburile e ca avea destule la indemana,ca altfel nu intrebam.Nu stiu ce a apucat-o,sper doar ca nu a ghicit ca mai am si alte cuburi ... ascunse la fratelo Probabil o fi intrebat aiurea.
Vad ca a lasat-o mai moale cu "caca gunoi",in schimb repeta in prostie absolut orice o intrebi.Si pune tot mai multe intrebari.Si face tot mai multe fraze.De exemplu a pus toate creioanele cerate in pachet,dupa care a venit la mine si a zis: TOATE PUS ACOLO.TOATE PUS CAIOANELE MAMI,ACOLO A LOC.PUS TOATE ACOLO.
Asa face de obicei,tot repeta din toate pozitiile propozitia - sau i se parea ca nu o bag in seama?

P.S. Ciudat ca nu zice LA LOC ci A LOC desi il zice pe L in majoritatea cuvintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina lasa ca si eu am frecat canapea, dar de pe Marco tot nu a iesit cum trebuie. canapeaua am dat-o cu spirt si s-a curatat super fain, la fewl si parchetul si masuta lui.
Moni nu cred ca a ghicit, cine stie de ce a intrebat asa.

marco inca nu doarme. a mancat 2 carnaciori de bere. acum il duc fortat la somn, ca am stat la tel. cu vara-mea.

, pe maine.
o sapt. buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Cand sotul a ajuns la hotel ,a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa. Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de liniistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..ce mai faceti? Nu am apucat sa citesc din urma..sper sa am timp..
Eu sunt bine, Bia la fel...am avut un weekend greu, ca Bia a fost in forma maxima , asa ca ne-a doborit pe amindoi.
Am fost cu ea plecati la un restaurant mai fitzos si desigur ca a inceput sa strige in linistea aia "ma-ta"...si sa ne pipaie pe la si pe mine si pe Dan de am simtit ca intru in pamint de rusine..buna educatie ii mai dau!..Am vazut pentru prima data in ce hal poate sa se bucure de cadouri..a primit o punga cu cadouri si pina nu le-a verificat pe fiecare nu s-a lasat, a bagat un pupic celui care i le-a dat..si-a luat punga a zis "acasa" si "pa" si dadea sa iasa pe usa!Materialista!
I-am luat un gel de dus figurina Micky si este absolut innebunita dupa el..de fapt ea si l-a ales! Ieri am fost si la ziua mamei mele, unde iar ne-a indoit pe toti!
Azi dau de baut aici ca am luat concursul..am un tort de ness, piscoturi, chec si sampanie..si pentru voi ca ati fost de nota o mie!
Revin!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

am dus printesa la scoala si acum vreau sa spal cate ceva, aveam alt program sa ajung la cursuri dar a luat gabi masina sa o duca in servce asa ca .....tb as mi ocup timpul pana plec la 11

DANA mi ar place sa am si eu cd cu toate ca mai am cate ceva, stefan n are nici o tb cu desene , filme doar cu reclame....s ar uita non stop

MONII marfa bancul, pupici la vorbareata

CATA felicitari ptr reusita si la mai mare

Mergi la inceput