Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Las' ca vedeti voi ce figuri sunt cu vorbitul can "evolueaza" par example,Diana nu a vrut sa il lase pe Ghitza cu umbrela mea ca ATA-I A MAMA!!!!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LISTA 3:

69. www.imdb.com/title/tt0303151/" target="_blank">Tom si Jerry - The Magic Ring
70. Tom si Jerry (inca 4 CD-uri)
71. Chip si Dale - Figaro - Humphrey the Bear
72. Chip si Dale
73. www.imdb.com/title/tt0371823/" target="_blank">Cei trei muschetari
74. Mickey Mouse + Tweety si Sylvester
75. Looney Tunes (3 CD-uri)
76. www.imdb.com/title/tt0040580/" target="_blank">Melody time
77. Woody Woodpecker
78. Popeye
79. Baby Einstein
80. Winnie the Pooh
81. Nu, Pogodi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dragele mele, daca doriti, eu va fac copii dupa desene pe DVD-uri si vi le trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana mersi de titluri. am dat o groaza la descarcat acum.
Moni ma gandesc ce dulci sunt, noi ne stricam de ras si acum, cand il intrebam cine a facut aia raspunde:papo(marco). murim nu alta. macar recunoaste ca el a facut prostiile.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

DANA mie imi convine daca poti,mai bine iti platesc tie decat sa umblu sa cumpar si poate nici nu le gasesc.Eu nici nu pot descarca de pe net,ca nu am destula memorie in Pc,nici nu ma pricep si nici timp nu am.Eventual fac o lista cu cateva pentru inceput.

Si mai am o intrebare,astea se pot vedea la TV? Ca altfel n-am facut nici o afacere,nu vreu sa o las la PC,aici am treaba eu Am de exemplu Tom si jerry dar doar pentru PC si inca nu i l-am pus deci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mi-au disparut paginile salvate si nu gasesc in youtube cantecul pt copii Nu mi.e frica de babau...cine il are? plssssssss...imi placea tipul care-l canta , ochelaristul cu caciula in cap....era haios pt copii....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI sorry dar n-am asa ceva ...
Diana e cu ochii cat cepele,i-am pus o bucatica din Veronica ,de pe youtube ...

Mergi la inceput

Maraki zi de Angelos, cum mai e?
nu am videoclipul ala.

eu fac crema de zahar ars. i -sa pus patat sotului si ma conformez.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Dragele mele, daca doriti, eu va fac copii dupa desene pe DVD-uri si vi le trimit.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Dana pai astea 3 liste e un magazin intreg Multumesc mult pt toate mesajele,mi.au folosit
Noi santem in dormitor cu laptopul, i.am pus Veronica puiului, am bagat si un paracetamol supozitor ca incepuse sa creasca temp. avea 38.5 deja. Vad ca se prezinta bine dupa pastila aia, oricum nu avea cum sa fie ceva cu grad de periculozitate mare, vedeti ce inseamna sa nu stau in Ro? ma gandeam ca poate au schimbat astia formatul la Furazolidon si arata altfel

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki ma bucur ca nu are nimic dupa pastila pt. Dixie.
doamne ajuta sa nu mai ajunga febra la 40.
Moni pai depinde ce DVD ai, daca citeste si DVIX merg si astea descarcate, daca nu.....originale sa iei.

sa vedem daca iese crema de zahar ars. e de 10 min. la cuptor, dar nu s-a intarot compozitia.

_

Mergi la inceput