Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Mira cine sta acum cu copiii?
March uite ca pe asta nu o stiam cu fierberea mancarii. si eu ii dau lui marco din papica maxim de 2x.
Dana cine va sta cu Roxana cat vei fi la munca?
Cata spor la munca, asa betivita cum esti.
Any septilinul ala e natural, sau e ca un vaccin?
mi-a mai zis cineva de niste picaturi din Itlia, Lantingen B, dar e tot ca un vaccin., asa ca i-am zis sa nu-mi cumpere.
Luizza felicitari pt. bb2, parca prin vara trebuia sa nasca. Mira e in Ro Luizza?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dana cine va sta cu Roxana cat vei fi la munca?
Roxana o sa stea cu soacra-mea, iar de Oana se ocupa tatal meu cu dusul si adusul de la camin.
loren@ spune:
Eu Biei ii dau si 4 zile din mincarea care am facut-o...o mai incalzesc si la microunde..n-a avut nimik pina acum si sper sa nu aiba nici de acum inainte!
Daniela e bine ca ai ajutorul bunicilor!
Si ca tot v-am zis de sora mea cum se comporta cu Bia, nici ieri nu a bagat-o in seama..si a si tipat cind am facut misto de tata ca o las la ei de revelion, ca nici sa nu ma gindesc..ca deh, am facut copil sa stau cu el de rev!
Bia
bumbita spune:
am reusit si eu sa-i culc pe piticeii mei. am curatit prin bucatarie pt ca dupa ce mananca sebi e dezastru.
efectele nocive ale branzei topite si mie mi se pare exagerate. sebi nu o mananca simpla, goala, da' un cubulet mai il strecor, fie in piure, alaturi de un ou fiert, fie mai pun pe pizza.
dana sa fie intr-un ceas bun decizia ta de reintoarcere la serviciu. odata reintrata in probleme sunt sigura ca o sa uiti, ca o sa te simti de parca nu ai fii stat niciodata acasa. in legatura cu listutele tale cu filme, as avea si eu rugamintea mare la tine daca imi poti copia pe dvd-uri cateva. iti trimit lista pe PM si stabilim cum facem.
daniela si tu esti in ture? tura 1-rares, tura 2 -ioana? la noi, e frumos cand le facem baie amandurora. dupa ce-l termin pe edy, vine dani cu sebi si zice cand il pune in pat " inca o bucata copil. sterge-l, creia o pauzaste-l si imbraca-l".
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
acina spune:
Hop si eu,
Giova merci de intrebare dar ma simt o idee mai bine.Sper sa nu se schimbe ceva in rau acum .
Maraki cum se simte Angelo? Sper ca mai bine.
Luizza felicitari pt puiutul mic.Sa fie sanatos.
Cata felicitari pt examenul ala doamna.Bravoo!
Andrei are o obsesie de a adauga -ca la sfarsitul cuvintelor.Asa ca zice in loc de mami tati buni, - mamica, tatica, bunica.Nu stiu de unde le scoate ca de la noi sigur nu.Se aude chiar nasol, sper sa fie numai o perioada.
Am fost la soacra-mea in we si ii vine femeii ideea ca sa-l lasam pe Andrei pe la ei, ca e ase descurca cu el.I-am zis delicat ca e frig si el nu e obisnuit cu derivatia cald -frig dela ei .La care ea imi zice ca a crescut 2 copii la tara (adica Dan si frate-sau) si nu au patit nimic.I-am raspuns diplomatic ca nu se compara situatiile.
Acum fie vb intre noi sa o creada ea ca-l voi lasa pe Andrei acolo , care nu e obisnuit cu ei in primul rand, ca sa-mi strice ea programul de masa dandu-i sa manance cine stie ce prostie , ca degeaba i-as face eu lista cu ce are voie si cu ce nu are voie sa manance , ca "ea a crescut 2 copii si stie mai bine ".Na ca mi-am spus oful.
Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
dana_ene spune:
Dragelor, cu cea mai mare placere.
Voi sa-mi trimiteti listele cu filme. Cand fac DVD-urile, imi dati adresele voastre si eu pun pachetul la posta.
miraklucker spune:
giova sotul cine sa stea cu ei??? el s-a dus la lucru doar pentru 2 luni cat a avut inlocuitor....si joi sunt ai mei
Nu stiu unde e Luizza.
....eu le fac baie impreuna la toti 3 deodata. Deobicei eu ii scot ii sterg le dau halatul pe ei si apoi ii i-a in primire tata-su pe cate unu pana termin si cu ceilalti.....in camera am tot pregtit........
La timisoara asta vara i-am bagat chair si pe toti 5 impreuna. Haha, inghesuiala mare pe m2 dar si distractie pe masura!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Dana am inteles. tatal tau e mai bine?
Bumbi voi ce faceti seara? rulati copii ca pe banda.
Acina ma bucur ca esti mai bine, tot asa sa o ti. uite de ce nu las eu copilul la soacra, ca nu ar face ce-i zic. mai ales in privinta mancarii. face ciorba de perisoare, din porc. si-mi zice: am luat grasimea de de-asuipra ca sa manance si Marco. ea nu vrea sa inteleaga ca nu-i dau carne de porc. si asa este si sotia socrului. cum nu-i dai sarmale la copil? la jessi de la 6 luni i-am dat. Jessi fiind nepoata lui Clau, care saraca are mari probleme cu fierea acum. si uite din cauza unor bunici tampiti, care nu respecta ce zic copii lor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Mira ce mistoo balaceala ...Merci si eu sper ca-mi va fi mai bine.
Giova da mai , cel mai mult ma enerveaza faptul ca , pana acum Dan inchidea subiectul f simplu , zicea nu ca e prea mic.De data asta nu a zis nimic si m-a lasat pe mine sa raspund.Soacra-mea a prins curaj si tot insista , sincer m-am cam enervat.
Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
toanca spune:
Dana, caminul este asemenea gradinitei?
Doarme si noaptea acolo?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2