Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 8
Adryana_4u spune:
Pe mat si pe lala le-am vazut ca scriu la celelalte subiecte, oare de ce n-or mai intra si pe la noi???
LaLa chiar zicea la un moment dat ca se simte ignorata, ca lumea nu-i raspundea la mesaje pe un alt subiect...la noi nu s-ar fi intamplat asa ceva![]()
Pup toate fetele
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
Neata!si o
Adryana eu am folosit Lomexin la recomandarea medicului tot pt o problema asemanatoare si mi-a trecut.
Sa va povestesc cum am sarbatorit ,au fost trei zile cu invitati si deloc obositoare, a fost bine.
In rest noi suntem bine, am fost la control ieri si totul e bine, asteptam sa vina clipa cea mare
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
Adryana_4u spune:
ma bucur mult pentru zilele frumoase petrecute, ella, si pentru vestile bune de la doctor, bravo..
in legatura cu lomexin-ul, multumesc frumos ca imi intaresti increderea in el...am luat de dimineata de la farmacie, deja m-am uns o data, si parca ma simt mult mai bine...acum, na, o fi si autosugestia....cam cate zile ar trebui sa tim tratamentul?
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
Adryana nu stiu exact sa-ti spun cam cite zile sa tii tratamentul, la mine mai apar acele mincarimi din cind in cind,astept sa nasc si poate scap de ele daca nu sa fac un tratament mai puternic
poze
BIANCA ANTONIA 
31+
greta4you spune:
...buna fetelor...
Ella ,ma bucur ca sunteti bine si sper sa o tineti tot asa...
...nu stiu ce se intampla ,dar dupa ce am facut un tratament pentru curatarea vaginului (doctorita mi-a zis ca ea recomanda , inainte de nastere, sa se faca un tratament de 3 zile cu ovule Gynozol pentru curatarea vaginului...asta pentru ca mai toate gravidele inainte de a naste fac o micoza ...)parca simt si eu o usoara mancarime...
..sau mi s-a luat de pe forum???
...nu se stie...oricum...mai astept o zi doua ..si daca chiar incepe iar..o sa-mi fac tratament cu Clotrimazol....oricum ,deocamdata sunt bine...
...sa va mai povestesc ....am o "pofta" de cumparaturi ...ceva de groaza...mai ,dar nu ies bine din casa, ca eu hopa ...intru in magazine sa-i cumpar ceva bb...cu toate ca i-am promis sotului ca ma opresc ca deja exagerez...
...azi iar am cumparat o gramada de lucruri....si pe deasupra am fost si la o prietena ,care a nascut anul acesta in aprilie ,un baietel dragut foc....si care,m-a incarcat cu o plasa cu tot felul de "chestii'(colac de sezut dupa nastere,tampoane pentu sani,fese sterile........etc..)..cand am ajuns acasa....incarcata ca un magarus....sotul a zis "ca nu am minte in cap
si chiar exagerez"....dar eu vreau doar ,sa fie totul pregatit si sa nu duca lipsa de nimic atat bb cat si eu....ar fi culmea sa-l trimit ,dupa ce nasc ,pe sotul dupa una sau alta...asta mai ales ca eu sunt foarte pretentiosa ...oricum,sunt convinsa ca pana la urma tot o sa mai uit cate ceva...
....va pup acum...si sa auzim doar de bine..
AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca
greta4you spune:
...buna fetelor...
..azi iar schimbam semnatura...avem 36 de saptamani...
mai e putin si imi intalnesc ingerasul...
...AMR 4 SAPTAMANI
Cristina
si
Mara Bianca
Adryana_4u spune:
greta, de cumparaturi ( pentru bebe ) ne-am indragostit toate...eram noi cu shopping-ul, dar acum avem motiv, nu?
Felicitari pentru inca o saptamana...ce putin mai ai..
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
Adryana_4u spune:
Pentru cine imi poate raspunde....maine ma duc sa imi fac prima doza de antitetanos..intrebare: DOARE???
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
greta4you spune:
...cum te simti adriana??...a mai trecut putin mancarimea??....
...legat de antitetanos...chiar acum am intrebat si eu daca si-au facut fetele vaccinul...ca eu nu l-am facut...si se pare ca nu mai am decat o sansa inainte de a naste....adica saptamana viitoare....sau,,,am auzit ca la cj se practica mai nou...sa-ti faca vaccinul cand nasti....

...vom vedea...
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
Adryana_4u spune:
Mancarimea, da, a trecut, acuma ma mai ung vreo 2 zile, sa fiu sigura...
Mie medicul de familie mi-a zis de vaccin, si maine ma duc (cu frica) sa mi-l fac, ca daca e pentru bebe, asta este, suportam...cu toate ca mi-e o frica, de parca n-am facut injectii in viata mea...si totusi am facut cu caruta.....
te pupic
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza