Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

bine ai nevit, deeapui, ma bucur ca esti bucuroasa...sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa bebita ta.
Poate ne spui si povestea alegerii numelui..de ce vrei sa o cheme pe fetita tocmai Bianca?
Te pupam si iti uram "welcome in the club"

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...cum sunteti azi??...sper ca toata lumea e ok...weekend placut in continuare va doresc ,sa fiti cumintele si sa aveti grija de voi...va pup ..pa

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Adriana, eu de cand ma stiu mi-a placut numele Bianca..am si o nepotzica pe care o cheama Bianca fiindca nu a scapat maica-sa de mine, si i-a pus numele asta. Nu are o semnificatie anume, pur si simplu mi se pare cel mai fumos nume ..si interesant

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Uitasem sa-mi modici semnatura!

Deea17+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

Deea, ma bucur ca iti place mult numele, toate care scriem la acest subiect suntem in aceeasi situatie, doar de aia suntem un club, nu?
Ella, sper sa reusesc sa intru maine, dar daca nu, iti urez de pe acum LA MULTI ANI, sa ai parte de tot ce iti doresti maine si nu numai, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.
Greta, iti multumesc ca intretii aici discutiile, meriti si o floricica si un pupic
Sper sa nu va suparati pe mine ca mai lipsesc, dar am o scuza...suntem in curatenie, mutam mobile, facem loc pentru patutul printesei, na, ne pregatim si noi, ca asa trebuie...desi nu scriu cat de multe mi-as dori, sa stiti ca ma gandesc la voi, si sper sa fiti toate fetele bine, si Biencutele la fel

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

...La Multi Ani ELLA!!
...iti doresc multa sanatate ,fericire un bebe sanatos si frumos si toti ce-ti doresti...

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

...Adriana multumesc de floricele ..va pup si eu ...si te intelegem daca mai lipsesti ...doar ne pregatim sa intampinam printesele...da stii ce-i culmea???...eu pana n-o vad si o studiez ,nu sunt convinsa ca e fetita......nu i-am cumparat nimic ce sa fie doar pentru fetite (ma refer aici la rochite si fustite )...in schimb am cumparat multe lucruri roz si mov...si patutul e in culori pastelate..(roz ,galben pal si verde pal)....dac-o fi baietel cumva (sanse 1%) sper sa-i placa...
...vreau sa va mai spun ca ,nu stiu voi cum sunteti,dar noi,se pare ca suntem foarte nerabdatoare sa ne intalnim ...atat eu cat si bebe(atata se agita de ma mir de unde atata energie)...dar ce am observat (si sper sa fie asa si cand se va naste )... e ,ca e foarte activa de dimineata pana seara iar noaptea doarme...
...as mai vrea sa scrieti si voi ce simtiti...cum simtiti bebele...si tot ce mai credeti voi ....

...va las acum ca am putina treaba...va pup si sa aveti grija de voi...

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata , multumesc mult fetelor pentru felicitari
O zi buna mai vorbim!

poze
BIANCA ANTONIA
31+

Mergi la inceput

Scumpele mele, sper ca sunteti toate bine, fara probleme..
Noi am aranjat patutul micutei, am invartit toata mobila prin camera pana am gasit cea mai buna pozitie...sa fie si langa pat, sa nu fie langa geam sau usa...ma rog...s-a ocupat tati ca un erou de toate cele, ca eu mai mult il incurcam...mare lucru nu puteam sa fac, dar ma agitam pe langa el..
In legatura cu ce spui tu, Greta, sa-ti spun cum e si la mine...eu stiu noaptea, in jurul orei 2,00, ca este ora fetei de agitatie, ma trezesc din somn miscarile ei, ma plimb un pic prin casa, si pana la urma se culca la loc..soacra-mea zice sa tin cont de orele astea, ca cica asa o sa aiba programul de trezire si dupa ce se va naste...
apoi, se mai trezeste pe la 9 dimineata, ziua face scandal de mai multe ori, si apoi cel mai mult sta seara treaza...de pe la 8,00, pana pe la vreo 11...dupa care se culca, si se reia ciclul incepand cu ora 2 noaptea...asta este, trebuie sa ne adaptam, nu?
Iar cu ce spui tu, ca nu esti sigura ca e fata decat dupa ce ai sa o vezi, si la noi e un pic la fel, mai ales ca noua ne-a spus medicul mult timp ca e baietel...dupa carealti medici ne-au zis ca e fetita...si asa ca nici noi nu am cumparat nimic strict de fete, nici macar dupa culoare...mai tot ce am luat este alb, galben, verde sau portocaliu....vedem noi dupa ce s-o naste...
Acum sa va chinui si cu o problema de-a mea mai delicata, poate ma ajutati...
Am facut acum vreo 2 luni o reactie cica alergica (mancarimi si usturimi)de la gelul pentru eco intravaginal...ok, am schimbat medicul, si asta de acum mi-a dat sa-mi bag ovule cu betadina, dar astea scrie in prospect ca sunt interzise in sarcina...
Am intrebat fetele pe forum, si mi-au recomandat ciu caldura CLOTRIMAZOL, crema...toate bune..mai ales ca multe dintre ele au si folosit in sarcina, am incredere sa folosesc si eu...numai ca, la noi la farmacie, aici, aproape, ca nu am ajuns inca in alte parti, mi-a spus farmacista ca nu are clotrimazol, in schimb are Lomexin, care cica ar fi din aceeasi grupa, cu aceleasi efecte...ce ziceti?
Pupicei multi si sanatate va urez

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

buna fetelor...
...Adriana...nu stiu ce sa spun ,daca e bine sau nu sa inlocuiesti Clotrimazolul ...stiu doar ca eu am folosit Clotrimazon in urma cu ...2-3 luni,aveam o problema asemanatoare....diferenta e ca eu de cum am observat ca incepe mancarimea ...am si folosit Clotrimazolul..(binenteles mi-am sunat doctorita,care a zis ca doar in primul trimestru de sarcina nu este indicat)...si mi-a trecut in 3 zile...
...oare ce-or face restul mamicilor de biencutze??...Matgravidut si Lala...nu au mai dat pe la noi...sper doar ca sunt bine ...
...va pup acum...o seara frumoasa..

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput