Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de rasp adriana...atat era si colul meu la ultimul control,acum 3 saptamani(2,4)...numai k la mine era si un pic deschis...pe interior...mie mi-e urat de control...k mereu ma face sa ma panichez...doc...are un fel de a expune prob...eu zic ca daca orificiul extern este unca inchis...totusi e binisor..

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Important este ca tu sa stai linistita, sa nu se deschida colul mai mult...stai cumintica, si de sarbatori, vezi, sa nu te agiti prea mult, ca sa stea bebe bine mersi la mami acolo, la caldurica...o sa ai timp sa te agiti dupa ce-o veni bebe, suficient...acum, momentan, cel mai important e sa fiti voi 2 bine pana la final...capul sus, asa o sa fie, ai sa vezi

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
..ati vazut ca s-a deschis sezonul de nasteri la "mamici de ianuarie -februiarie"???...m-a emotionat foarte mult asta...sper ca mamica si bebele sa fie sanatoase si totul sa fie ok...
....incet ..incet ajungem si noi la final...asa ca nu ne mai ramane decat sa ne rugam ,ca sa ne de-a Dumnezeu sanatate si bebici sanatosi ...

....eu merg la control in fiecare saptamana la medicul de familie si din doua in doua la medicul ginecolog cu care urmeaza sa nasc...(nu de alta dar am deja 35 de saptamani...)
...vreau sa mai spun ca azi am implinit 35 de saptamani ...si din cate mi-a spus doctorul de familie ,el crede ca bebele meu vrea sa vina mai repede pe lume...asta pentru ca e pozitionat cu capul in jos si e cam inspre iesire.......sper totusi sa nu fie asa...vom vedea...

...va pup...si sa aveti grija de voi ...

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Greta, draga mea, se pare ca Bianca ta este cea mai indrazneata...si la mine este deja cu capul in jos, dar doctorul a zis ca inca sta bine mersi, mai asteapta, si asa si trebuie...
Da, am vazut ca s-a dat drumul la nasteri la zuzele de ian-feb2008, si bineinteles ca am plans si eu de emotii, ca s-a nascut primul puiut,,,si asa, pe neasteptate....
Doamne ajuta ca toti bebeii sa se nasca usor, sa fie sanatosi si norocosi...

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

si bianca mea sta pregatita de iesire...si e intoarsa de la 28 de saptamani...asa a zis doc...ca eu rar o simt cu capul in jos...
o sa incerc sa stau linistita...da...se pare...ca de craciun am scosul la biserik(k dupa nunta nasul a plecat imediat si abia acum vine...)si mai e si ziua lu mama...sa vad cum fac cate putin din amandoua...si de rev...tati pik de munk...si l-am rugat sa nu-si schimbe tura...k asa am si eu o scuza sa stau cuminte...k nasii vroiau la munte...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

...buna fetelor....
..nu stiu ce poate sa faca bebele asta in burta mea...dar uneori simt sa vrea sa o rupa bucatele.......si a inceput sa am contractii dureroase(bine ...nu nu stiu ce durere ,,,dar e neplacut)...azi noapte m-am trezit din cauza durerii....sper doar sa nu fie de rau....oricum maine mergem la doctor,sa vedem ce se intampla ,ca deja incep sa ma nelinistesc,din ce in ce mai mult...
...va pup si o seara placuta va doresc.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Greta, sa ne tii la curent cu ce iti spune doctora, sa ne dai vesti, ca Biancuta ta ar fi oricum prima la termenul nasterii, asa ca tot ce aflii tu e folositor si pentru noi.
Va pup pe toate dragele mele, sa aveti o noapte linistita

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Yupii, fetele, ma alatur si eu clubului vostru! Ieri am primit confirmarea de la tanti dr..e FOARTE FATA!!!

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

Mergi la inceput

buna fetelor...
...asa cum am zis...azi am fost la doctor...se pare ca totul e bine...lichid amniotic destul;fetita intoarsa cu capul in jos,pregatita de nastere;inimioara ii bate bine...intr-un cuvant totul e ok. Ce sa va mai spun??...ca mi s-a spus sa am bagajul pregatit ,sa nu fac efort, nu care cumva sa ma apuc de curatenia de craciun ...si de la 36 de saptamani sa nu mai imi fac nici o problema daca copilul o sa vrea sa iasa ,asta pentru ca e destul de dezvoltat si de la aceasta varsta se considera nastere. Ar trebui sa nasc pe data de 10 pana in 15 ianuarie ,oficial...dar asta depinde de bebe....
...gata ...m-am linistit cateva zile...sper sa ma si tina (asta pentru ca ma nelinistesc foarte repede)...si ma bucur ca deocamdata totul este ok....
...va pup si sa aveti grija de voi...

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deeapui

Yupii, fetele, ma alatur si eu clubului vostru! Ieri am primit confirmarea de la tanti dr..e FOARTE FATA!!!

Deea16+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca

...bine ai venit printre noi...ma bucur vazandu-te fericita ca e fetita...dar mai vreau sa-ti spun ca eu nici acum (la 35 de saptamani) nu sunt convinsa ca e fetita...mai este un procent de 1% sa fie baietel...asa ca.....vom vedea la sfarsit...

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput