Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Lala, stii ce am vazut? Tu ai 30 sapt si 5 zile..eu am 30 sapt si 6 zile....eu deja am trecut ca as avea 31 saptamani, pentru ca cele 6 zile sunt din a 31-a saptamana, nu-i asa? deci si la tine AMR-ul este de 9 saptamani...sau nu? Tu cum le calculezi?
Stiu ca au mai fost pe forum discutii legate de asta, dar eu asa am considerat....

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau
Neata si un inceput da saptamina cit mai frumos!
Fetelor mi-a trecut raceala , multumesc lui Dumnezeu.
Adriana ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu calculatorul.

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc de intrebare adriana eu ma simt bine..bianca ma cam chinuie sta pe splina mea de cateva zile...ofof ce ma doare...da asta e daac ei ii place eu ma resemnez...
in legatura cu semntura....daca la semnatura am scris 30+...inseamna ca am 30 de saptamani si 1 zi...2 sau 3...pana la 6....in a 7 a zi..pun 31 +

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
..raportez ca Mara Bianca a fost cumintica la chef si am stat pana la ora unu noaptea cand deja eu, picam de somn....a dansat si ea putin dar mai mult eu.. (bine...dar incetut...asa doar un pas la stanga si altul la dreapta .........
...la monitorizare m-a chemat doctorita cu care urmeaza sa nasc ...(ea lucreaza acolo si era de garda)...ce mi-a facut defapt...a fost doar un ecograf mai amanuntit,am ascultat 10 minute inimioara bb la un aparat (auzeam atat bataile inimioarei ,cat si zgomotul lichidului amniotic....era atat de ciudata senzatia....)...am mers cu dansa intr-unul din saloane...sa vad cam despre ce e vorba ...si cam atat...bine ,dar m-a chemat pe data de 8 decembrie din nou la monitorizare....

AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

...ma bucur ca sunteti toate bine si sanatoase...(eu am scapat pana acum fara nici o raceala,inafara de o infectie urinara pe care se pare ca deja am tratat-o..dar vom vedea asta dupa ce voi vedea rezultatul analizelor de urina)
...Adriana..ma bucur ca ai din nou acces la calculator...si sper sa auzim doar de bine...

...Va pupacesc pe toate ...sa aveti grija de voi....

...azi e ziua sotului meu...implineste 35 de anisori ...asa ca trebuie sa sarbatotim asa cum se cuvine...

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sot de GretaSa aveti o petrecere asa cum va doriti voi!
Si eu ma bucur ca am scapat de belelele cu calculatorul, ca asa-mi venea sa...
Va pupic pe toate

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adryana_4u

LA MULTI ANI sot de GretaSa aveti o petrecere asa cum va doriti voi!
Si eu ma bucur ca am scapat de belelele cu calculatorul, ca asa-mi venea sa...
Va pupic pe toate

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

...esti o draguta....multumim de urare...
...asa-mi vine si mie sa fac cu calculatorul cand nu merge sau cand nu merge netul....

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

la multi ani pt.sot greta...
fetele voi la cat timp mergeti la control?eu ar fi trebuit sa ma duc...la control la o saptamana dupa ce m-am externat(probleme cu colul)dar doctora mea e o sg zi pe saptamana in spital si la particular...tre sa faci programare cu o saptamana innainte....deci pana acum nu am reusit sa dau de doctora...si programare am la eco pe 14 dec...s-o caut maine pe doctora in spital?tinand cont ca in spital nu are ecograf?mai imi face mie control pe masa?la varsta asta a sarcinii?!

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau! ce faceti viitoare mamici de Bianca?azi ati fost cam tacute
O seara frumoasa!

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

LaLa, vreau sa-ti spun ca eu pana acum in sarcina nu am facut nici un control "pe masa". La inceput am facut eco intravaginal, apoi, eco pe burtica...numai cand a vazut probleme la col( e cam scurt - 2,4 cm ) mi-a mai facut un eco intravaginal...in rest nimic, numai eco pe burtica...nu stiu ce sa zic, probabil fiecare medic are stilul lui...
Iar la control, eu am mers pana acum o data pe luna...acum am de exemplu pe 15 dec control, poate ca mi-o spune sa vin la 2 saptamani de acum, ca asa stiu, mai spre sfarsit tre sa mergem mai des, sa vada ce si cum....
Te pupic, ai grija de tine si de bebica

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput