Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Greta, m-a induiosat tare mult urarea ta, multumesc, si sa stii ca la fel iti urez si eu tie, si tuturor fetelor care si pe mine(ca si pe tine) m-au ajutat sa inteleg mai bine transformarile prin care trec acum, cu sarcina, ....asa cum zicea si altcineva, daca nu v-as fi avut pe voi langa mine, cu sfaturi si pareri, probabil ca m-as fi dat de mult cu capul de toti peretii...asa ca, dragele mele, ce-mi doresc pentru mine, va doresc si voua: sanatate, nastere usoara si bebic asa cum ni-l inchipuim noi, fiecare..
Si, da, intr-adevar, Clujul si Constanta sunt destul de departe, numai ca uite, sa-ti impartasesc un mic secret...pe mine ma leaga ceva aparte de orasul tau, de Cluj...am ajuns in Cluj pentru prima si (pana acum) ultima data in viata in 2007, in iunie, cu nasii mei in voiajul lor de nunta...Am fost cazati undeva pe calea Turzii, parca se cheama, la un hotel...Confort (am cautat cartea de vizita, ca nu mai tineam eu minte numele)...
Dar sa revin ...sa nu bat campii, acolo, la acel hotel am aflat eu de bebita mea...banuiam eu ceva, inca de acasa, si asteptam sa-mi vina menstruatia, dar...n-a venit, si la indemnul nasei noastre, care este innebunita dupa copii, am luat un test, mi l-am facut si a iesit pozitiv.... prima reactie: plans si smuls parul din cap - sincer, nu stiu de ce, ca doar eram cu Emi de 5 ani jumate, ce credea lumea, ca facem noi noaptea, plantam porumb?...in fine, eram speriata ca inca nu eram casatoriti, emi( actualul sot..pe atunci logodnic) e inca si acum prea mic ( eu am 25 de ani iar el 21 )....
in fine...nu imi imaginam ca este momentul pentru un bebic atunci...dar tot in Cluj dupa ce ne-am revenit ...am hotarat ca pastram bebele, ca scoatem macar actele in prima faza si vedem noi mai departe....si asa am si facut...in septembrie am scos actele, acum o asteptam cu drag pe bebita sa ne intregeasca familia, si om face noi si nunta ....si restul...
Asta asa, ca sa vezi ca intr-adevar, am amintiri placute cu orasul tau natal....poate ca si de asta m-am simtit si eu mai apropiata de tine...am vazut ca esti din Cluj, si in plus, forma nick-ului, e asemanatoare la noi doua...

Acuma, mai departe...v-am promis ca fac poze cu burtica de revelion, si sa stiti ca m-am tinut de cuvant: uitati, sa vedeti cum arata burtica mea la 35 de saptamani:
http://good-times.webshots.com/photo/2172761930102157319EhqQRe?vhost=good-times

Va pup, si inca odata va urez, LA MULTI ANI PE 2008!!!!

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor.....si La Multi Ani!!! inca o data...

...noi suntem bine...am fost pe data de 2 ianuarie la monitorizare si totul e ok...de acum nu mai ramane daecat sa astept marea intalnire....chiar si psihic sunt bine...cu toate ca uneori cand ma gandesc ca mai am doar cateva zile....parca-mi fuge pamantul de sub picioare....dar o sa trecem cu bine peste toate....Doamne ajuta la toata lumea....

...Adriana.....ma bucur ca te simti atrasa de orasul meu natal....oricum,,,cred ca la cluj ,ai aflat cel mai important lucru din viata...anume ca vei deveni mamica......s-apoi legat de varsta voastra...crede-ma, poate e mai bine sa fi mai tanar....eu nu am vrut sa fac copii pana acum ...pentru ca nu ma simteam pregatita si uite asa s-au scurs 8 ani (plus ca inainte de casatorie am mai fost 5 ani impreuna...) deci ...in total 13 ani....si,....iti spun eu (din experienta)...e mult mai greu cand ai deja 30 de ani ,iar sotul 35....iti trec prin minte tot felul de ganduri....esti mai matur si mai "prost"....sper sa intelegi ce vreau sa spun cu asta...(cand esti tanar ....nu te temi de nimic...esti tanar si optimist...cu trecerea anilor ...incepi sa nu mai vezi viata in roz...)
...si inca ceva .....poate ne intalnim la nunta......ca oricum deja ne leaga "ceva aparte".......
....mai stii?? poate ne vedem la cluj cu bebelusii...

....ella??? sper ca esti bine....te pup si ai grija de tine...

....lala ??? cum sunteti?? ai pupat-o pe bianca din partea mea???.....te pup si Doamne Ajuta !!!! sa fie bine...multa sanatate ...si astept vesti ....

...o seara frumoasa si sa auzim doar de bine...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

...am uitat de semnatura...azi e joi!!!! asa ca ...schimbam semnatura.......mai avem 7 zile pana la termen....

AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara mamici de Bianca!
La multi ani pe anul 2008,multa sanatate si numai bucurii, iar pt cele care vom naste in acest an : nastere usoara si copii sanatosi.
Greta4you multumesc ca te gindesti la mine, esti o dulce sunt bine astept si eu sa-mi vina rindul la nascut am fost pe 1 ianuarie la medic si totul e bine, multumim lui Dzeu.
Salut toate fetele, sper ca sunteti bine si va doresc ,multa sanatate

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput

Greta, poate ca ne intalnim in Constanta, veniti voi la mare...ce mi-ar place sa ne cunoastem....
Ella, ma bucur ca esti bine, bravo...
LaLa, sper din suflet ca sunteti bine amandoua, si tu si Bianca...
restul fetelor....nu prea vor sa ne bage in seama, dar noi nu ne lasam, nu-i asa?
Pupici tuturor

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Eu va citesc.. dar sunt in contratimp cu voi. Asta pentru ca sunt 7 ore in urma voastra.

Bia mea e foarte activa. Chiar si doctorul a zis ca se misca mult. Ceea ce este foarte bine. In rest mai mergem la doctor in 7 ianuarie cand vom avea 37 de saptamani. M-am pregatit bagajelul de spital, mi-am depus azi actele pentru mat leave... in rest nimic nou.

Dorm ziua si noaptea sunt pe baricade... mi se face foame din 2 in 2 ore dar numai pe timpul noptii. Nu stiu ce sa ma fac cu foamea asta...

Monica-Matz 36 si Andreea Bianca

AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Salut toate mamicile de Bianca!
Va doresc o zi cit mai frumoasa!

poze
BIANCA ANTONIA
35+

Mergi la inceput

Bine ai revenit printre noi, matgravidut, macar asa, cateva vesti la o anumita perioada, sa stim de tine...ma bucur ca sunteti ok amandoua, cate kg are bebita ta, nu ti-a spus medicul? A mea acum o saptamana avea 2,850, si vroiam sa fac o comparatie...
Fetelor, eu am cam racit, ma doare in gat si imi curge nasul...si mai nou, nu prea mai reusesc sa dorm noaptea, nu-mi gasesc nici o pozitie buna si pace...ma dor toate oasele, ma apuca si plansul de nervi noaptea...voi cum reusitit?
Pupici, dragele mele

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza

Mergi la inceput

....buna fetelor...

...bine ai revenit Matgravidut...ma bucur ca sunteti bine amandoua ...si in legatura cu "contratimpul" n-are nimic...cred ca poti scrie cand vrei...fiind putine ,reusim sa citim tot si sa raspundem fiecarui mesaj sau intrebare...asa ca....scrie cand vrei si ce vrei.......te pup si te asteptam ...

Adriana ...nasol daca ai racit...incearca cu ceaiuri si multe citrice chiar si usturoi daca poti....
...ei ...in legatura cu dormitul noaptea....pai ma chinui de-mi vine acru....si sa vezi cand ai 39 de saptamani cum e... ..n-ai somn...te dor toate....chiar si incheieturile degetelor iti amortesc de durere ...de intors in pat,te intorci din 3-4 miscari...de ridicat..te ridici cu "cricul"...
...eu nu pot sa dorm decat pe o parte ...dar daca dorm pe dreapta ...imi amorteste umarul si ma doare....dar atat de rau...ca nu ma pot sprijini ca sa ma ridic sau sa ma intorc....de abia imi trece cu putin masaj.....iar daca dorm pe stanga...nu am aer...nu pot sa suflu ..simt ca ma sufoc...
...daca e prea inalta perna...ma doare coloana....daca e prea joasa...am acid... ....
...era sa uit ..ce sa mai zic de fofo...pai ma doare in zona ...de zici ca toata ziua am calarit bicicleta (cred ca stiti durerea aceea...cand nici sa mergi "ca lumea" nu mai poti)...si uite tot asa....

...tot ce pot sa spun e ...ca astept cu nerabdare sa nasc...indiferent cat de greu v-a fi ...si sa fie clopotzica sanatoasa...in rest toate le vom rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu...

...asa ca ...draga Adriana ...suntem toate in aceeasi oala....cu aceleasi dureri si cu aceleasi temeri....dar o sa treaca toate ...si cand ne vom tine clopotzicile in brate....totul v-a fi dat uitarii....

...si.....daca la vara mergem la mare ...mi-ar placea si mie sa te intalnesc....

....va pup acum....si Doamne ajuta!!!!

AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

ce m-ai incurajat, gretaaaaa....
dar speranta moare ultima, o sa treaca...
pupicei

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza

Mergi la inceput