Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 10
greta4you spune:
...da...lala a nascut inainte de termen ...din cate imi amintesc eu...ea era mai mica cu patru saptamani decat mine...deci avea 32 de saptamani....sper totusi sa fie bine amandoua ..sa se intoarca acasa sanatoase si repede..ca sa ne povesteasca marele eveniment...pana atunci...Lala draga,sa stii ca ne rugam pentru voi...Doamne ajuta!!!
AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca
greta4you spune:
Adriana draga...te cred ca esti suparata si te asteptai la mai mult din partea noului tau doctor...dar ce nu inteleg eu...este ca ,e foarte ciudat pentru mine sa mergi la atatia medici (parca ai mai fost si la altii inafara de astia 2 nu??)..care-i explicatia?? nu ai incredere in medici?..sau efectiv nu-ti place atitudinea lor??
...eu m-am dus la 6 saptamani la doctorita despre care am auzit doar lucruri bune...si de atunci cu ea am ramas...n-am mai fost la nimeni ...inafara de medicul de familie (care e obligatoriu)....doctorita mea e la fel..nu zice nimic decat ca, totul e ok si bb in evolutie...daca mai intreb ceva ...imi spune ca nu are nici un sens sa-mi de-a niste valori relative...asa ca...eu am incredere in ea..si merg cu ea pana la capat...
AMR 4 SAPTAMANI
greta4you spune:
quote:
Originally posted by ella10
Greta4you sunt bine multumesc lui Dzeu doar ca ultiimele doua zile am fost un pic deprimata, nu stiu de ce sau care e motivul poate pt ca sunt graviduta di de asta nici nu am mai intrat sa scriu cite ceva doar am citit ce ati scris voi
Acum tocmai m-am intors de la serbarea nepotului meu, a fost tare frumos si in timpul serbarii bebelina mea s-a miscat intr-una, cred ca i-a placut mult colindele si poeziile copiilor.
poze
BIANCA ANTONIA32+
..sa stii ella ca si eu am zile...sau momente cand sunt deprimata...uneori n-am chef nici sa ma ridic din pat..dar,ma gandesc la Mara Bianca si incetisor imi revin...oricum ,mai vreau sa spun ca eu m-am obisnuit destul de greu cu noua postura...adica cea de gravida si viitoare mamica...la inceput plangeam zilnic...da incetisor m-am obisnuit cu ideea si cu cel mei minunat lucru ce mi se poate intampla in viata...
..asa ca...fruntea sus...sa multumim lui Dumnezeu pentru darul pe care ni-l face...iar restul toate trec...si vin altele si mai rele...
...pup toate mamicile de biencutze...
AMR 4 SAPTAMANI
greta4you spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Greta: sunt insarcinata in 35-36 saptamani si o sa am o fetita...BIANCA MARIA
Georgiana35 sapt.
Bianca Maria
....sa fiti sanatoase amandoua...si ...i-a uite cat de asemanatoare nume am ales fetitelor noastre....

AMR 4 SAPTAMANI
greta4you spune:
...Adriana ...tu ai pereche pe mamici de ianuarie-februarie??...n-ai vrea sa fi si perechea mea?...nu de alta ,dar parca te simt mai apropiata decat oricare dintre zuze....
AMR 4 SAPTAMANI
Adryana_4u spune:
Nu am pereche, Greta, am vazut ca vorbeau fetele de ceva de genul asta, dar n-am fost pe faza si nici nu am mai intrebat, ca am avut altele de intrebat...daca imi explici despre ce e vorba, sunt cu placere perechea ta, daca vrei...
Cat despre doctorii la care merg eu, sa-ti explic: primul medic la care am fost cu sarcina este medicul (e barbat) la care eu am mai mers si inainte, cu alte probleme...chisturi, un chiuretaj, ma rog...este in varsta, de exemplu sotul meu traieste datorita lui..daca nu era el cand a nascut soacra-mea, murea si soacra-mea si sotul atunci...plus ca este destul de recunoscut in oras, si am auzit multe de bine despre el...la el am dus-o si pe sora-mea cu niste probleme tot la el, si a fost chiar OK...de aia m-am dus la el cand am aflat de sarcina..inafara de el, am mai mers la medicul de familie, asa cum este normal...am mai facut un echo - 3D- la un alt medic, e adevarat, dara asta am facut-o eu, asa, suplimentar, ca vroiam sa vad cum arata bebe si la 3D, intelegi? Iar prin luna 6, am aflat eu ca medicul acesta ginecolog nu vine la nastere, decat daca este cezariana sau complicatii, si nici atunci nu sigur, asa ca m-am gandit sa il schimb, in speranta ca gasesc alt medic bun, care sa-mi vina si cand nasc...asa m-am mutat la cea de care v-am povestit ieri (medic femeie), care deja la a doua consultatie a reusit sa ma scoata din pepeni, si s-a dus dracu toata increderea mea in ea..plus ca tot asta la care ma mutasem este cea care mi-a dat ovulele care nu erau indicate in sarcina...pai ce incredere sa am eu in ea???
Tocmai de aia m-am hotarat sa ma mut inapoi la "prima mea dragoste" - la primul medic...si m-am programat deja pe 28 decembrie...treaba este ca am aflat (ieri, dupa ce m-am programat) ca si asta a intins coarda, din decembrie si-a marit tarifele...un eco de sarcina s-a facut un milion jumate...pai ce naiba, doctorii astia nu se mai satura...Doamne....ne chelesc de bani...in fine....
Acuma sa te intreb ceva, ca daca tot esti mai avansata, profit...pe tine de cate ori te-a consultat pe masa, cu mana, ca sa spun asa???Pe mine toata sarcina nu m-a atins nimeni, doar eco..eco pe burta sau eco intravaginal, dar la mana niciodata...e OK sa iti faca tuseu? ce poate sa simta cu mana si sa nu vada cu eco??? sau pentru ce se face...e normal sa facem si tuseu..ca eu stiu ca mai ales in ultimul trimestru, se poate declansa nasterea....acuma, poate am auzit eu prostii, dar tocmai de aia intreb...
Si inca ceva...ai facut ceva cu vaccinul acela antitetanos? Il mai faci sau nu?
Si...inca ceva
: ti-am vazut pozele la zuze de ian-feb...ce bine te tii....cate kg ai pus in timpul sarcinii? Felicitari pentru cat de bine arati
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
irinouka spune:
buna, fetele!
sunt din grupul zuzelor (mamicile de ianuarie-februarie 2008) si am vesti nu foarte bune despre Lala_20...
starea biancutei ei s-a inrautatit si au dus-o de urgenta la spitalul cantacuzino din bucuresti. pe lala nu au lasat-o sa o insoteasca. noi tinem legatura cu ea la telefon + SMS. daca aveti nuamrul ei, cred ca i-ar prinde bine sa mai auda niste incurajari. incerc sa va dau imediat amanuntele pe care le stim noi.
va pup si numai bine voua si biancutelor voastre!
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irinouka spune:
acesta este primul mesaj din care am aflat ca lucrurile nu merg bine.
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor va scriu printre lacrimi mesajul asta...
Am primit un sms de la Lala, sa ne rugam pentru fetita ei... au trimis-o de urgenta la Bucuresti la Cantacuzino... dar are putine sanse sa traiasca...
Lalei nu i-au dat voie sa mearga cu fetita, pentru ca la Cantacuzino nu au sectie de lehuze...Doamne ajut-o pe micuta Bianca sa se faca bine si sa traiasca si da-i putere Lalei sa faca fata la incercarea asta!
E cumplit ceea ce i se intampla...
Tina31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
irina
36
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Adryana_4u spune:
fetelor, cine are nr de telefon al Lalei, va rog sa mi-l dati si mie, sa ii trimit si eu un mesaj de incurajare din partea clubului nostru, al mamicilor de Biencute, ca sigur are nevoie de vorbe de bine...dati un PM, cu nr ei, va rog..
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adryana_4u spune:
Trebuie sa va spun si voua ca i-am trimis un sms de incurajare LaLei din partea noastra, si ca reactie imediata am primit raspuns, cum ca Biencuta este bine, a ajuns la spitalul din Bucuresti, are ambii plamani OK, si este bine..Doamne-ajuta pe mai departe, toate vestile sa fie de bine...
Adriana S.
AMR maxim 7 saptamani
-33 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza

(6 ani si 11 luni)