Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
afibebe spune:
ei bine vreau sa va spun ca am descoperit si cauza vomei lui bebe in jet.
biberonul pe care l-am schimbat acum 4 zile era prea lung si cum al meu e fomila a trras cu pofta s-a inecat si a vomitat.
nu e racit e bine merci.
nu doarme ziua mai mult de 2 ore cumulate.
mai mult de 20-30 de min odata pe zinu doarme.
restuyl si-l petrece in balansoar leganat de masa.
rade cu gurita pana la urechi si imi povesteste vrute si nevrute
.
are o energie care pe mine ma mira.
nu pot face nimic toata ziua.
seara imi doarme tarziu.noaptea doarme insa totusi se scoala sa pape.
hala ce program mai avem si noi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Roxana_G spune:
Neataaa. Acum fug cu copiii la doctor, desi culmea ca Alex e mai bine azi si iar zice tanti ca sunt ipohondra. Noroc ca azi merg la Fugarevici si nu la Oros, pentru Oros cred ca deja sunt mama nebuna. ![]()
Adimercedes, ce ma bucur ca nu e infectie. Nu stiu ce sa zic cu frica, poate gasesti ceva interesant pe net.
Afibebe, nici eu nu am ajuns la control si nici nu stiu cand ajung. Sper ca maine, eu am si probleme. Ma bucur ca sunteti ok, eu ti-am zis ca e posibil sa fie de bibe sau de la tetina.
Andries, pune-l tot pe tati sa il faca sa ragaie, poate asa merge fara greturi.
bebelusilor sarbatoriti azi 
Ayumi 
mami de Luy
Gata, fug sa pregatesc copiii. Si eventual sa impusc muncitorii de alaturi ca iar a inceput nebunia.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
La Multi Ani mamei tale, Luy! Pe 18 e si ziua mamei mele si tocmai mesteresc un cadou special: am selectat 13 poze cu bebe si dau comanda de un calendar de birou personalizat. Cred ca o sa ii placa.
Hihihi, la noi o sa fie calendar de perete si il fac cadou de Craciun bunicilor si nasilor !
Multumesc mult !
Ahaaa, de-aia voiai sa mergeti acolo...Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Rox, multumesc !
Bafta la doctor ! Sa vii cu vesti bune !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Andries, nu stiu...Sofia in prima luna sugea din ora in ora.
plus ca, o sa fiu directa, cred ca al tau urla de colici de la lapte praf.
eu as zice sa mai strangi din dinti nitel, asa am eu o presimtire, ca se va regla cu suptul.Tu nu vezi ce putin ia din biberon? dacai-ar fi foame ar rade tot, crede-ma....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Da, Luy, de asta vrem sa mergem. Vad ca nu mai anunta ninsoare, mai astept sa vad care e treaba. Zici ca voi faceti de perete? Eu astept sa vad cum iese asta si daca e fain, mai facem si pentru noi si pentru nasi (poate ma citeste nasa, ca ea mai intra pe forum
Nasaaaaa, daca citesti, macar nu ii spune si nasului).
Sim si
Stefan (25.08.2007)
tomasa spune:
Afibebe, sper sa nu fie nici la mine cazul. Nu sytiam ca si tu ai comis-o. Bine ca ai avut noroc.
Andries, mie cred ca de acum muuulta vreme nu mai imi trebuie deloc. Dupa sperietura asta adica. Voi folosi cea mai sigura metoda, abstinenta. Macar sa fie bine si sa nu fi ramas de data asta...
Yaia, Danielle, merci frumos ca v-ati gandit la mine. Celorlalte fete le-am multumit deja.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
Sabina spune:
Rox, bafta la doctor!
Ayumi, la multi ani, sa fii fericita si sa-ti fie puiutii sanatosi!!
mai zi-ne de ei:)
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
hihi, nici eu nu stiu cantecele multe si ii cant lu Gheorghe colinde de Craciun![]()
io cand aud cutiuta muzicala ma ia cu palpitatii de ce urat si priost sunt orchestrate cantecelele alea, ptiuuuuuuuuuuuu.
Piciule,
sa-ti treaca toate bubele.
sa va mai zic de noi, bb al meu are program dupa ora americii![]()
el doarmke dupa 1 noaptea...
azi noapte (adica de pa la 1.30)iar a dormit la mine pe brat, m-am trezit la 7.30 intepenita, si eram si cu ochelarii pe nas.
pur si simplu nu am putere sa-l pun in pat.
Acuma doarme singur la mine in pat.
Sabina,
bb Gheo