Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by tomasa

Piciule, ti-am mai spus ca te iubesc? Daca nu, sa stii...!!!

Piciulika, nu stiu de ce dar mereu numai asa imi vine sa-i spun Mariei mele, piciulica. Poate pt. ca mi-esti tu asa de draga. Cred ca asta ii ramane numele de alint, sper sa nu te superi ca ti-am furat nick-ul si i l-am daruit fetitei mele .

Tomasa, ME TOO! Dar tu stii asta!

Mi-au dat lacrimile de emotie citind asta cu Maria piciulica...
Fura nick-ul cu incredere, dar DOAR daca il iei cu "garnitura" obligatorie - asa cum imi este aplicat mie :
"piciulika adorat", "piciulika scump/drag" etc.

In plus, de rezerva, ofer Mariei si alte "nick-uri" din colectzia cu care sunt rasfatzata:
pui, piticel, ghindutza, parshulika (cu ghetuze), bobul meu de roua.
(stii ce-i ala parsh [lat. glis glis]? ceva intre veveritza si soricel, traieste in alun/gradini si doarme (cica) 7 luni pe an - de aici transferul... )

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

piciulika draga!!!

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani AYUMI!Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

adimercedes....bubulinei nu ii e firca sa faca pp, dar scandalul e maxim cand ii dau pampersul jos. cum punem pampersul la loc cum se opreste din urlat. ma gandesc ca saracuta asociaza schimbarea pampersul cu eritemul fesier cu care s-a captusit in maternitate

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

ADIMERCEDES sa-ti traiasca DULCEATA sa va bucurati de ea

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

BIKMARIA, multumesc pt urari. Sa va traiasca si voua puiutii si sa va bucurati de ei!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

neatza` si de la noi,

tuturor sarbatoritilor de astazi

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Tomasa draga nu te ingrijora.
si eu am patit-o tot la 6 saptamani insa eu nu alaptam.

mi-am cumparat postinor si nu l-am luat de teama dupa ce am citit prspectul.

ei bine am stat cu o teama si vreau sa iti spun ca nu a fost nimic.

au trecut de atunci alte 6 saptamani in care mi-a venit si `dansul`.

la medic nu am ajuns la controlul de 6 sapt.
Nu am avut efectiv timp.
Controlul de 6 sapt va fi probabil la 14-15 sapt.

Asa ca draguta fii linistita nu e nimic.
Poti fi sigura de asta.
Mai ales ca si alaptezi.

uite aici de la noi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

salut

Eu leganam un bb amarat si flamand si-i cantam colinde de craciun (ca altceva nu stiu)

Azi noapte ... n-a gasit in tzitzi tot ce dorea si atat s-a vaicarit ca am facut greseala sa ii dau completare pa la 4 dimineata...pe care a vomat-o. A mai luat tzatza la 7 si bibe la 9, dar din bibe doar 45 ml. Deci trebuie sa il tin 2 ore minim intre mese...

Nu accepta bibe de la mine, doar de la tati. Ce sa-i faci, nu vrei painica daca miroase a cozonaci. Am reusit sa gesesc o metoda sa ii dau si eu bibe, ilproptesc pe doua perne si eu stau imbracata la juma' de metru si dau bibele cu mana intinsa...toate bune pana il iau in brate sa ragaie, atunci isi da seama ca l-am pacalit si pe cuvant ca-si face greata singur...

Si am o durere de cap...de simt ca-mi crapa.

bikmaria bine ai venit. Vezi sa nu-i crape o vana socrelei, menajeaz-o ... ca tot pe capul vostru pica. Chiar nu cred ca trebuie sa stie tot ce faci tu.

tomasa nu cred ca ai ramas, desi n-ar fi 100% imposibil. Vezi si tu ...cauta o metoda mai buna de contraceptie. Chiar daca prezervativul e rupt, daca e din ala cu spermicide deja majoritatea gigeilor sunt morti, deci sanse minime de graviditate.

betty m-am distrat cu povestea blugilor si a manichiurii... dar sa stii ca e mai bine sa fii mai stresata decat sa te lasi pe tanjeala, eu de exemplu dupa primul copil m-am lasat asa ... de izbeliste si acum nici nu tin minte cand am avut ultima oara unghii. Mi-am promis ca de la Craciun o sa reincep sa ma ocup si de mine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

LA MULTI ANI ! pentru Ayumi sa ne traiesti mamico, sa te bucuri de puiutii tai !
Astazi aniverseaza 2 lunitze si mica domnisoara Alexia Cristina de gema
Vine tare din urma si papanasul de o luna Andrei Gabriel de valentina_22
Sa cresteti mari si sanatosi, sa le aduceti multe bucurii parintilor si sa aveti o viata frumoasa, cu multa dragoste si fericire !
Astazi e o zi speciala pt mine, e si ziua mamei mele

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

offff...ce prostie am facut...dupa ce am facut tratamentul pt ochisori se mai vindecasera dar i-am pusa laptic de mama si e varza curge e rosu se umfla....offffffff

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

La Multi Ani mamei tale, Luy! Pe 18 e si ziua mamei mele si tocmai mesteresc un cadou special: am selectat 13 poze cu bebe si dau comanda de un calendar de birou personalizat . Cred ca o sa ii placa.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput