va salut cu drag!
ati gatit cu ciuperci deshidratate? pe mine m-au tentat in supermarket pungulitele cu "galbiori Uscati" (?!) dar inca nu le-am folosit.par ff putintele(50 grame/paketel), miros extraordinar a...ciuperci adevarate.ma intreb ce se poate face cu ele doar de adaugat in diferite mancaruri ..cum ar fi pilaful..sau cum??..astept idei din experientele voastre..plss
Eu gatesc cu ciuperci deshidratate, de mai multe soiuri, in genere mancaruri chinezesti... Daca esti interesata de o astfel de reteta, spune-mi si-ti raspund... Specifica daca vrei porc, pui etc. Parerea mea este ca, din ciuperci deshidratate, poti gati cam ce gatesti in mod obisnuit cu ciuperci, depinzand doar de soiul ciupercilor (buretii sunt de mai multe feluri, culori, arome etc.), si bineinteles si de pret (urechile de lemn nu sunt chiar ieftine in Bucuresti).