LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe cand imi cautam boii parca le-am vazut pe a_deju si pe kikineata... parca se intdeletniceau cu aceeasi chestie... ele sa fi fost? Aliooo... v-am facut cu mana, m-ati vazut?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Din nou pe baricade, cu capul sus dar cu nervii vraiste.
La munte fu frig, viscol si zarii muntii numai pe geamul de la sala de sedinte. Care sedinta s-a prelungit mult in noapte, fiindca sectiunea de intrebari si raspunsuri a fost ca la rugby (ma rog, rugby virtual...) Da' n-am mai rezistat sa ascult si duminica dimineata aceleasi chestii reverberate, asa ca m-am urcat frumusel intr-un tren si am ajuns azi noapte inapoi in Bucuresti.
Fetelor, azi noapte a fost asa de staniu, pe drumul de la hotel spre gara, singura, noapte, bezna, viscol, nimeni pe strada(stiti cum se aude vantul printre brazi!!!), dumul care nu se mai termina...gara aia din Sinaia, mica, amarata, de vreo suta de ani, poate si mai mult, niste oameni sarmani care asteptau si ei un tren printr-e bagaje...brrrrr...ca intr-un roman de Kafka!
Oricum ma fericesc ca nu am mai stat, puiul meu a fost asa de incantat sa ma vada dimineata cand s-a trezit!!! Drum de una singura printre troiene in miez de noapte...merita sa-i vad zambetul pe fatzuca aia mica!
Ma duc sa citesc din urma si revin...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Buna dimineata
Am vazut pozele de la aniversarea Rianei. Super bebelusi. Sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura13 da, e vorba de cerealele burtica sanatoasa. cand zmeul a avut diaree i le-am facut cu apa,chiar daca pe ele scrie ca sa fac cu lapte.
mai exista cereale de felul acesta si la Topfer.

stiu ca ti-e greu, dar fara un regim strict nu-i va trece diareea.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dianarus, nici noi nu am 'kakacit' la olita pana acum. Adika nici macar nu am cumparat olita. urmeaza sa o luam, undeva luna asta! Citesc cu interes ce ziceti voi!
Bebinuta, ce bine ca Ada e mai bine!!!
Alexandra, dar ce bine-i sta sotului tau cu Mark de manuta!!! Doi frumosi
Dianocica, pupici...offff, ce frumos. Sa mai zic ca Maria-Sa il pupa pe tac-su, pe bona, pe mama, pe matusa-mea (pe care a vazut-o prima data)...pe mine nu! Imi rupe sufletul...
Laura, cu care italieni ai tu interviu? ( Sa nu zici ca cu aia de la Unicredit-parca era o banca nu?) Atentie cand negociezi salariul cu ei, sunt extrem de zgarciti, si nu prea practica maririle de salariu dupa. (Dupa 3 ani de lucru cu ei am renuntat gratios la colaborare si m-au dus la turci) Iar cu Dani, as face exact ce a zis doctorul! In tot cazul va tin pumnii la amandoi!
Ktrinel, vai ce-mi place culoarea aia de care zici tu!!! Albastru electric...pai merge asortata cu ceva contrastant (poate si cu ceva gablonturi albe sau albastru indigo)
Roxanica, daca v-ati hotarat sa mergeti la Cluj, eu zic ca o sa fie totul ok. Sanatate multa!
Marani, felicitari pt increstinarea Bubeimara! Poze nu ne pui?
Vad ca nimeni nu i-a raspuns lui Veronici! Vrem poze cu Rares, yahoo photos nu mai exista, pozele de acolo s-au mutat pe Flickr. Poti face acolo album sau pe Picasa, sau pe orice altceva. Te asteptam cu drag!Iar de butoi...ce sa zic...e butoiul nostru virtual, in care ne mai aruncam si noi cand nu mai putem, sa ne ascundem si sa ne plangem de mila. DAR ACUM E INCHIS Deci nu ai voie acolo, s-a inteles?!!!
Tre sa trimit mesajul asta pronto ca Maria-sa o vrea pe maica-sa...
Revin!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Aniversare Rianna

Laura-Dani sa-i treaca burtica

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Ce frumosi sunt toti trei!. Ii statea bine lui Dani intre 2 fete cucuiete.
Ce a ales de pe masuta?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Danita, Crykett, imi pare rau pentru pierderile suferite.

Laura, incearca macar cerealele cu orez fara lapte. NU sunt deloc rele. Ada le mananca cel mai bine fara lapte. Cu smecta ai incercat? Un pliculet pe zi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoshika

sa va spun ce mi-a facut tudor in seara asta?
nu mai sta deloc la schimbatul pampersului si cand sa-l schimb in seara asta... a plecat... cu caca la fund! am avut noroc ca s-a murdarit doar body-ul... putin mai avea pana sa umple tot patul de parfumuri!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Ada a reusit sa si murdareasca canapeaua. Noroc ca nu e din panza

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

E asa o vreme frumoasa la Cluj!!! Adik e frig, dar soare, cer senin si zapada! ...Si noi trebuie sa stam in casa ...

Denis e mai bine. Inca mucos, cu tuse productiva si pe medicatie, dar eu zic ca mergem spre bine!

Am admirat fulguleti si mamici la cheful Riannei!!!
A_deju, pe unde esti? Cum e Eric?

Va doresc o duminica frumoasa!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

bebinuta, inseamna c-aveti noroc!
asiza, multa sanatate lui denis! lasa ca n-are nimic daca nu iesiti chiar acum... dupa ce s-o face bine... numai pe-afara o sa stati! si zici ca e zapada in cluj? foarte frumos! in bucuresti a plouat toata ziua ieri... si e un friiiiig! brrrrr....
danutz, bine ai revenit acasa!
donia, si pana la urma i-ai gasit? boii adica...

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput