Mamografia anuala este gratis?

Mamografia anuala este gratis? | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

De cateva luni ma doare foarte tare sanul stang cu tot cu mana iar cand cand mi-am facut autocontrol la san am simtit in partea de sus langa mana ceva tare si dureros la atingere.M-am speriat ingrozitor si parca imi este si teama sa ma duc sa-mi fac o mamografie, dar pana la urma m-am hotatat sa ma duc saptamana viitoare.
Eu sunt din Valcea si as vrea sa intreb daca stie cineva daca exista mamograf in valcea si daca este gratis.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Intai de toate, nu te panica. E bine ca te-ai hotarit sa mergi la un control. M-a mirat insa titlul subiectului. Din cate stiu eu mografia nu se recomanda sa fie facuta anual (stiu ca nu este foarte relevanta sub o anumita varsta, cam 35 de ani, pentru ca tesutul mamar este de obicei dens si informatia furnizata de mamografie nu e suficient de precisa). Trebuie sa te duci la medicul de familie si o sa-ti dea o trimitere. Poate ar fi indicat sa faci mai degraba o ecografie mamara, dar stie medicul ce sa-ti recomande. Daca esti asigurata, consultatiile/investigatiile de specialitate nu se platesc daca le faci in sistemul public. Ai grija ca in unele cazuri iti trebuie programare din timp. Nu stiu daca exista mamograf in Valcea.

Sanatate multa.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Daca poti veni in Bucuresti iti recomand pe dr. Mihai Lesaru de la Spitalul Fundeni.
Are si o clinica privata nou infiintata dar daca iei trimitere de la medicul de familie poti merge la Fundeni si nu platesti nimic. Pentru spital este necesara programare ceea ce este bine pentru ca nu astepti pe la usi iar doctorul, pe langa ca este foarte bun, este si un tip super haios.

Multa sanatate

Mergi la inceput