Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Salutare,

Gabitz, nu mai stiu daca am apucat sa te felicit pentru fetita ta. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si voi la fel ca sa va bucurati de ea!

Andra, ai putintica rabdare , o sa-si dea drumul si Fred la mers! Bine ca n-a fost grav pentru Luca, imi inchipui ce te-ai speriat tu.

Cornelia...ia spune, faci statistici? Si pentru ca ai intrebat, am si eu o colega care s-a incadrat in statistica ta. Pentru tren, eu sincer, nu te sfatuiesc. Am o prietena in Germania si ea vine intotdeauna cu trenul in Ro. Era oripilata, imi zicea ca din Bucuresti la Viena a calatorit intr-un tren d-ala mizerabil, jegos de numa', de pe vremea lui Ceasca. Mureau de cald si nu puteau deschide nici o fereastra. Zicea ca singurul avantaj a fost ca au calatorit noaptea si fetita ei (2 ani la momentul faptei) a dormit. Si iar noroc ca mai avea pampersi si n-a fost nevoita s-o bage in haznaua trenului. Cu masina e mult mai bine, ma rog, o data ce ai iesit din Romānia. Pe zonele de repaus de pe autostrada ai tot confortul pentru copii, au si arii de joc unde-si pot consuma energia. Singura ezitare ar fi pentru conditiile meteo, sa nu va treziti inzapeziti pe undeva.

Pitzinuca, acomodare usoara la noul loc de munca!

Romana, bafta la examen si multa sanatate copilasilor bolnavi!

Nma, multa sanatate! Am facut si eu operatia asta acum 10 ani. O sa vezi ce bine e sa nu mai ai probleme cu fierea!

Noi sintem bine. Teoretic ar trebui sa ne mutam la sfirsitul lui decembrie, pe 20, dar dupa cum avanseaza lucrarile am zis ca sigur n-o sa fie gata. Si ca decit sa stau sa astept cheile mai bine sa profitam de saptamina de vacanta si sa plecam undeva. Asa ca o sa plecam la munte, in Alpi, pe linga Chamonix. Sint curioasa cum o sa reactioneze copiii cind o sa vada zapada, ei saracii au vazut-o asa, cam o zi pe an.

Sint suparata pentru gradinita lui Alex. Educatoarea lui, cu care incepuse in fine sa vorbeasca, a intrat in concediu medical. Am aflat ca asteapta un copil, ca e de-abia la inceput, astfel ca sigur n-o mai vedem pina la sfirsitul anului. Si asta n-ar fi nimic, dar nici nu sint capabili sa gaseasca vreo educatoare s-o inlocuiasca. Pur si simplu nu le au "in stoc" la inspectoratul scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

am fost si eu azi la doctorul meu ginecolog care o sa-mi urmareasca sarcina si mi-a facut si ecografie. Se pare ca totul e bine, sunt in limite normale, ar trebui sa nasc pe 31 mai - 1 iunie.
Dr. meu e chinez, un mosulica tare simpatic, avea o galerie de bebelusi pe perete, ma bucur ca o sa fie la spitalul care e cel mai aproape de mine. Sper sa mearga bine sarcina si sa n-am probleme, Doamne ajuta!
Dr meu de familie cand m-a trimis la asta zicea vezi sa nu te sperii ca o sa fii cam singura pe acolo cu ochii neoblici si parul rosu si cam asa era aaa si mi-a zis ca pana ne vedem data viitoare nu crede ca e cazul sa mai iau in greutate pai cred si eu la ce paciente trase prin inel are..

Maine ii anunt si la servici, sunt curioasa ce fata o sa faca seful meu, nu stiu daca o sa se bucure prea tare, ca o sa-l las cu toata treaba. hehe s-a cam lasat pe o ureche de cand m-a angajat pe mine si mi-a pasat mie toate sarcinile, acum m-am prins si eu de ce colegii mei ziceau de el ca nu face nimic, doar paseaza la altii, deh ca vorba aia e sef.

Fratilor, trebuie sa-mi gasesc un job in centru ca nu se mai poate, de cate ori ma duc pe acolo (am fost la parada de Mos Craciun acum in weekend) innebunesc cat de frumos este si ce mult imi place sa ma plimb printre zgarie nori, daca tot nu pot sa locuiesc acolo, macar sa lucrez...

Kehleyr bine ca nu e nimic, sa stii ca si eu ma sperii din nimic, mai ales acum cu ecografia asta daca n-am stat cu sufletul la gura sa vad ce-mi zice...si-mi imaginam tot felul, acum stau sa vad ce-mi zice si la analizele de sange, oofff

Nma iti tin pumnii la operatie.

Cornelia distractie placuta de sarbatori si sa aveti o calatorie fara peripetii!

Gaby bafta cu alaptatul, mai insista putin ca trebuie sa-si faca un program.

Marox, am vrut si eu sa raspund la subiectul tau dar m-am trezit prea tarziu, oricum cred ca 90% din trairile tale le-am experimentat si eu si m-am schimbat mult zic eu in bine

nu stiu daca am apucat sa va zic asa din ce sentimente traiesc eu de cand sunt aici, dar pur si simplu am zile cand merg pe strada sau sunt in masina si ma simt foarte fericita ca sunt aici, cred ca singurul lucru care imi lipseste este familia, dar o sa incerc sa ii aduc si pe ei aici, daca oi putea.

va pup si sanatate multa tuturor! ca e mai buna decat toate.
apropo: anunt langa lift la cabinetul dr: Va rugam folositi scarile, sunt mai bune pentru sanatatea dvs

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza..
magdone - fain mesajul...daca si tu esti grasa...nu mai zic nimik!abia astept sa ne spui ce ai in burtica..eu simt ca va fi fetitza!razvan ce mai face?hmmmm..deci de noi nu ti-e dor, nu? frumos din partea ta!
ce sa mai zic? azinoapte a fost foarte cuminte...m-a lasat sa dorm...asa ca acum sunt fresh!
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, merci pt raspunsuri!
Acum, dupa ce-am vazut costumasele, vreau sa vorbesc cu educatoarea ca sa ii schimbe rolul. Costumele sunt negre, rau! As vrea ceva vesel! Apoi, nici rolul propriu-zis nu m-a incantat. Versurile sunt putin cam abstracte pt 4 ani, despre "cantece de inima albastra" etc. Imi dau seama ca, daca as fi in locul educatoarei si as avea de-a face cu 2-3 mame ca mine, nu mi-ar pica bine. Inteleg ca, in cadrul piesei, tot trebuie sa fie si un greiere, dar pana una alta, as prefera sa fie pana si bondar, numai sa scap de tinuta asta de doliu, de Craciun...si de cantecele de inima albastra!

Maine dim. abordez subiectul!
Va pup!

Mergi la inceput

Gaby n-am vrut sa sune asa...normal ca mi-e dor de voi si mai sunt multe de care mi-e dor din tara, dar cred ca aseara cand am scris mesajul eram intr-o stare in care nu-mi lipsea nimic

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Buna fetelor.

La mine nu a mers internetul zilele astea.

Gabi Pune-o pe Eliza la sin ori de cite ori cere, nu o doare burta daca bea lapte de mama chiar si incontinuu, ceea ce oricum nu o va face. Si eu am stat cu Maria tot timpul la sin, si a supt pina la 2 ani, lapte praf nu i-am dat.

Andra: Noroc ca nu l-a nimerit in ochi pe Luca. Ce face acum e bine? Au inceput repetitiile pentru serbare? Ca mi-a zis aseara Cristi ca trebuie sa-i cumpar costum de ingeras ( eu as zice mai degraba de dracusor). Sanatate Fred-ului, continua cu porezulsi da-i si banana si mar copt.

Amik: Groaznic, bine ca nu s-a taiat Alexandra in sticla aia.
Cu treburile casnice... sint de acord cu tine.

Magodne: Iti plac zgirie-norii. Pe mine ma infioara cladirile inalte, dar banuiesc ca nu e ca la New York unde ai senzatia ca te sufoca si cad peste tine,, din cauza inghesuieli. Ai grija de tine si de burtica si daca e lift, foloseste-l, lasa scarile pentru anul viitor in iulie.

Cornelia: Eu zic sa lasi prejudecatile si superstitiile si sa te urci cu incredere in avion. Ajungi mai bine si mai comod.

Madi Si eu imi doream o zi libera de 1 decembrie, mai ales ca trebuie sa merg acum simbata la servici, dar ce sa facem. Poate primim liber intre Craciun si Revelion, ca altfel nu-l vad bine pe sotul cu trei pitici acasa.

NMA Sanatate.

Va multumesc pentru urarea cu carnetul de conducere, poate ca-l iau acum, asa ca un cadou de ziua mea ( desi nu mi-am propus asta atunci cind am inceput scoala).

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

anamaria - multumesc de raspuns, dar daca ii dau asa des, nu strica? adik nu trebuie sa stea un pic intre mese, sa aiba timp sa digere lapticul?????offf...complexa treaba...la stef nu am avut probleme....
andra - sanatate lui fred.pupici pe bubitza lui luca.
amik - te cred ca te-ai speriat...multi pupici printesei.
va pup pe toate.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

uite cum m-a convins pe mine doftoru': zice ca laptele de mama difera in compozitie, in functie de durata alaptari. la inceput, este mai 'apatos', si tine mai mult de sete. abia dupa cateva inghitituri devine mai consistent. deci atunci cand ii dai foarte des, bebe va suge decat partea care e menita sa ii tina de sete... abia cand suge peste 4-5 minute, laptele inghitit se considera 'mancare'.
daca are nevoie sau nu de pauze intre mese, asta depinde de fiecare bebe. tu ii dai cand plange, daca vrea sa suga bine, daca nu, nu (de multe ori ii ofeream sanul si nu sugea deloc...)

in principiu, cand tudor cerea foarte des sanul, sugea mai mult timp doar la intervale de 2-3 ore; in rest, tragea de cateva ori si atat.
acuma diferenta nu e sesizabila, si nici nu exista indicatori fixi ca sa ai tu cum sa verifici daca a mancat cat trebuie sau nu... si din acelasi motiv 'proba suptului' e total nerelevanta si e contraindicata pt ca nu ajuta decat la cresterea stressului mamei si la nimic altceva!

insa in momentul cand te convingi ca bebe ia de la san exact ce, cat si cand ii trebuie, restul nu trebuie sa mai aiba importanta!
ceea ce spun cartile sau unii dr - ca ar trebui sa ia atatea grame/ luna, sunt baliverne!
el nu tinea cont prea mult de ce greutate avea sau nu avea bebe, ci de felul cum se comporta, cat era de vioi, vesel, cum arata in general...

eu sunt si de felul meu mai comoda, asa ca mi-a convenit sa ascult sfaturile lui, pt ca asta insemna sa nu mai am nevoie de cantariri saptamanale sau zilnice sau mai dese... mergeam doar la control 1 data la 1-2 sapt cand era micutz si 1 data pe luna dupa 3 luni...

scuze ca am scris atat. sper sa iti fie de ajutor.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Marta - cum si noi vom avea costum la gradi la serbare, educatoare ne-a vindut pontul cu inchiriatul costumului; asadar: se cheama Fabrica de petreceri "Bombonel", pe str. Popa Nan 171, program 9:00-18:00, telefon 320 9387/ 0723 912 802. Luca va fi urs, nici eu nu sint incintata (mai ales de cind am auzit ca Yanick va fi spiridus ), n-am ajuns inca sa ma uit dupa costum.

sorry, s-a trezit plodul mic, mai scriu, e bine sanatos, pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
anamaria, martta - multumesc mult de sfaturi, sper ca nu v-am stresat prea tare. asa o sa fac...sper sa reusesc.o fi ea scorpioanca capoasa, dar eu sunt taur si sunt si mai si....
stef va fi mos craciun, abia astept sa-l vad!
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Fetelor, gata i-am zis sefului, a ramas putin asa descumpanit parca nu i-a venit sa creada si dupa aia face : felicitari, etc si imi zice ca e treaba mea sa-mi gasesc inlocuitor, ca el n-are de gand sa faca asta...
deci care se ofera sa vina in locul meu? bine ca mai am vreo cateva luni pana sa incep sa caut...

eu vb f serios daca aveti prieteni prin Canada si isi cauta de lucru sa-mi ziceti, pls

va pup

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_

Mergi la inceput