Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

sa va spun si eu din ciclul "circul cu 2 prichindei": miercuri seara Fred a varsat tot ce mincase cu 2 ore inainte (iaurt+caise Hipp), apoi a inceput sa faca caca...si nici acum nu s-a oprit de tot . Cred ca de la iaurt i s-a tras, i-am dat primele 2 zile cite putin, apoi daca am vazut ca-i place i-am dat unul (mic) intreg. Cum intotdeauna nebunia nu vine decit in grup, joi aveam programare la revizia anuala cu masina, am lasat-o acolo si am venit pe jos, si m-a prins ploaia si am cam racit si eu; apoi pe la 2 m-au sunat de la gradi ca Luca a fost "ranit" de un coleg cu o pensula, pur si simplu colorau si cel de alaturi a vrut sa gesticuleze si i-a infipt minerul pensulei in obraz, la un cm sub ochi. Nu e decit un punct, dar nici nu vreau sa ma gindesc ca putea fi un cm mai incolo .

In rest sintem bine , Fred a intrat in perioada infernala pe care am urit-o cel mai tare si la Luca: nu sta, nu merge, se chinuie din stinga-n dreapta sa apuce tot, n-are stabilitate si trebuie sa fim mereu cu ochii pe el, acum fiind si pe regim nu maninca mai nimic (desi orez cu morcov si pui se pare ca-i place mai mult decit ma asteptam )

vreau sa vina primavara, vremea asta ma deprima iremediabil!!!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

nu prea am ce face acum, toti 3baietzii mei dorm pe rupte. asa ca am intrat si eu pe forum sa vad ce se mai intampla...

nico - iti tinem pumnii sa iasa cu bine operatia si sa te intorci sanatoasa pe forum! nu-ti mai face griji, copiii se vor descurca, nu e vorba decat de catea zile. ai grija de tine!

gaby - daca vrei sa o alaptezi in continuare pe eliza, renunta la 2 kestii:
1) muls+ biberon si
2) 'proba suptului' !
tudor a avut perioade cand cerea sanul din jumate in jumate de ora; am vb cu dr si mi-a spus ca ASTA face a mama care isi alapteaza bebelusul: ii da lapte de cate ori cere. tot el mi-a interzis proba suptului si oferirea suplimentelor. a avut dreptate, pt ca dupa cateva saptamani (suna aiurea, de fapt 2-3) a inceput sa aiba un program de masa, la 2-3 ore.

andra - rabdare, scapa el micul fred si din asta! daca spui ca ii place mucilagiul ala de orez, morcov si pui fiert, esti o mamica fericita, ai cel mai mancacios copil!

vorbeati despre inaltimile lor... tudor are vreo 105 cm, asa ceva.
nu ajunge michael jordan, desigur, dar tot 'ubitu' lu' mami ramane!!!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am spus mereu ca eu nu sunt facuta sa fiu mama de baiat nazdravan,la cat sunt de bleaga! dar fiica-mea pare a fi un baietoi uneori. parca face acum mai multe prostii decat facea cand era mai mititica.

zilele trecute eram in bucatairie si aud un scheunat anemic care nu parea a vesti ceva rau. ma duc intr-o doara sa vad ce a facut alexandra si o gasesc pe biblioteca, cu usa de sticla de la vitrina in cap, tinand-o serios sa nnu cada.am inlemnit cand am vazut-o! mi se inmuiau picioarele numai la gandul ca putea sa i se infiga coltul usii cine stie pe unde! a doua zi a cazut in nas!pe gresie! iar am avut un soc pt ca eu la varsta ei mi-am rupt piramida nazala!

in rest avem serioase probleme de comunicare. este foarte alintata si voluntara si nu rateaza nici o ocazie sa o arate:)

desi de-abia scapasem de tuse, acum am luat-o de la inceput.iar tuseste sec, iar ia eurespal, vad ca si cam stranuta. am fost aseara cu ea la booboo si ma gandesc ca ori a luat ceva de la cineva, ori s-a agitat prea mult si a transpirat,nu stiu...

andra, mi se zbarleste parul pe mine cand imi imaginez ce i se putea intampla lui luca! bietul fred...manca-l-ar mama de cacacios, sa se faca bine!!!

apropo de masuri, alexandra este undeva intre 110 si 116. nu stiu exact cati cm mai are, dar mi se pare a a crecut foarte mult in ultimul an. si ma gandesc ca voi ramane in curand pitica familiei.

ma duc sa ma ocup de treburi casnice. bleah!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anamaria - multumesc de raspuns, dar daca ii dau asa des, nu strica? adik nu trebuie sa stea un pic intre mese, sa aiba timp sa digere lapticul?????offf...complexa treaba...la stef nu am avut probleme....
andra - sanatate lui fred.pupici pe bubitza lui luca.
amik - te cred ca te-ai speriat...multi pupici printesei.
va pup pe toate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Gabi, succes cu lapticul! La sfaturi nu ma bag.

Andra, sanatate lui Fred!

Nma, sanatate multa! Succes si recuperare rapida dupa operatie!

Pupam copiii inalti si mai putin inalti !

Cadouri de Craciun: eu ma tot minunez prin magazine, dar nu am luat inca nimic si probabil ca nici nu voi lua cine stie ce, pentru ca vom fi plecati de Craciun. Ne pregatim deja de o mare aventura: plecam cu amandoi copiii Luxemburg/Belgia. Ne-am hotarat sa mergem cu trenul si sa inchiriem o masina acolo. CU masina ar fi prea complicat asa drum lung iarne (ma gandesc numai la opririle la toaleta), iar in avion refuz sa ma urc cu toata familia (am si eu fluturasii mei )

Va pupam!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

wow, cornelia...ce fain....abia astept sa ne povesteti cum a fost...ce mai face maria? mai e stelista?
noi suntem binisor, azi n-am mai cantarit-o, nu i-am mai dat biberon...sunt chiauna, dar sper sa reusim!
va pup pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Cornelia: mare curaj aveti! Maria si Stefan vor fi, cu siguranta, incantati de calatoria cu trenul! Partea proasta mi se pare la bagaje, care trebuie considerabil reduse

Kehleyr: m-am conformat sfatului! Am mai bagat o tura de munte. Rezultatele exudatului au fost bune pt toti cei carora li s-a recoltat.

Azi as vrea sa-l duc pt ca mi-a zis educatoarea ca incep pregatirile pt serbarea de iarna. Vlad va fi greiere. Aveti idee de unde pot lua un costumas?

Gaby: mare sperietura ai tras! Cand esti singura cu ei, ia-l si pe el sa te ajute! De ex., Vlad o spala pe Alexia pe picioare. Punea atata pasiune...
Cu alaptatul, Anamaria are dreptate. Relaxeaza-te, da-i la cerere si nu mai folosi biberonul. In scurt timp isi va face ea un program(pe la 5-6 sapt, cu aprox.).

Magdone: cum te mai simti?

Mergi la inceput

neatza...
martta - ma ajuta cum poate si el...e tare saritor si o iubeste mult pe eliza. nu am ce sa-i reprosez. la spalat nu are cum sa ma ajute pentru ca nu ajunge la caditza.
de costum, nu stiu ce sa zic...cauta si tu pe net!
stef va fi mos craciun...abia astept sa-l vad! nu stiu cum voi face cu eliza, poate o las acasa cu ai mei...
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Am treaba multa la birou si nu prea mai apuc sa intru.

M-am linistit cu analizele, ma speriasem degeaba... sunt cam ipohondra in ultima vreme .

Duminica am fost cu Stefania la spectacol la balet, la Frumoasa din Padurea Adormita. Era plin de copii, chiar si de varsta ei, eu ma temeam ca va fi prea mica, dar nu a fost cazul. A avut neasteptat de multa rabdare, desi a durat mai mult de doua ore. Acum vrea sa mai mergem, i-a placut .

nma, multa sanatate la operatie .

Andra, bine ca nu a fost in ochi, vorba ta. Si nici nu poti sa dai vina numai pe educatoare ca ei sunt tare nebuni si e suficienta o secunda de neatentie...

martta: incearca pe fabricademagie.ro. Au acolo un costum de greiere, am cautat eu acum. Doar ca e 100 RON. Eu de la ei am luat la carnavalul trecut si am fost multumita.

Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Am trecut si eu repede sa va pupicesc.

Nma - Multa sanatate si bafta la operatie.

Romana - Sanatate lui Cristi si tinem pumnii in decembrie. Poate vine Mosul cu carnetul.

Martta - Incearca pentru costum si la www.kidstyle.ro. Noi de acolo am luat costumasul de dovlecel ptr. Haloween, desi la serbare nu am ajuns, fiindca ne-am imbolnavit.

In rest totul OK. Calin merge bine cu gradinita. Prima lui excursie a fost un succes. I-a placut foarte mult si acum asteapta cu nerabdare tabara de ski. La gradinita toata lumea il lauda, este cuminte, receptiv si prinde foarte repede, iar acasa este diametral opus, nu asculta, face numai ce vrea (adica de cele mai multe ori dezastru), cand vorbesti cu el nu reactioneaza deloc,raspunde obraznic. Ce imi place si ma bucura mult este ca a invatat f. multe cuvinte si cantecele in engleza, ii place si mereu ma pune sa vorbim in engleza.

La servici este de lucru in draci. File de plan, bugete, investii, proceduri, asa ca de sfarsit de an.

Ma gandeam ca mai prindem o zi libera de 1 Decembrie, dar am constatat cu mare intristare ca pica sambata. Asa ca pas anul acesta.

Pupici la toata lumea.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput